Benim eski ev arkadaşımla çok benzer bir hikayem var. Kız normalde ben hastayken kaşıkla çorba içiren biriydi. Bir sebeple evi ve onu bırakıp taşınmıştım ama aramız kotu değildi. Mezun olduk, iletişimi koparmadik.
Derken ben ilk yıllık iznini aldım, onu aradım beraber gidelim bir yere diye. "İzmir'de olucam" dedi. O öyle diyince ben de başka biriyle İzmir'in ilçesine gittim tatile. Oradan komşu şehre gidecektim ama bu kızı bir göreyim diye iki bucuk saat merkeze geldim,yanımdaki arkadaşımı da surukledim. Beraber yedik içtik falan, sonra otogara ve diğer şehre gittik. Resmen tüm günümüz ölmüş oldu (direkt ilçe otogarindan ikinci şehrime sabahtan gidebilirdik,gün bize kalırdı). Ama neyse,yine de mutluydum gorustuk diye. Onun evinde kaldığı kızla da tanıştık,onu da sevdim.
Derken zaman geçti, o kiz benim şehrime geldi bende kaldı falan. Yıllar sonra bu yeni kiz yine bendeyken dedi ki 'o arkadasin senin için şöyle şöyle dedi'. Ki anlattiklarinin çoğu doğruydu :) normalde bilemeyeceği şeyler anlattı. Bir de ben İzmir'de arkadasimi aramıştım,acmayinca birkaç saat sonra tekrar tekrar aramıştım. Yani gayet normal, görmüştür,aklından çıkmıştır cagrimi. Artniyetli düşünmedim hiç. telefon caldikca arkadasim şey diyormuş "offf, buraya geldi ya,kalacak yere ihtiyaç var sabah akşam arıyor. Acmicam işte"

oysa dünyada en sevdiğim şey kamp ve tatile zaten cadirimla gelmiştim. Benim icin o yeni kıza hep şey dermiş; "sakın onla arkadaş olma , o çok bencil, sadece insanı kullanir. Senle beni ayıracak (wtf?) , İkimizin dostluğunu bozacak. O şehre gitsen bile görüşme,başkasında kal" falan. Ben kızla post atınca kötü şeyler yazıp kızı silmiş ,kız da o ara söyledi. İşin ilginci arkadaşım hala benle sohbet muhabbet ediyor bu ara

zamaninda borç vermiştim, onu istedim ihtiyacım var diye . Gönderdigi gibi de her yerden engelledim,geçti gitti.
Hiç bir şey söylemedim bile.
Ve gerçekten de dediği oldu. Onla konuşmuyoruz ama diğer kızla hala yakın arkadaşız

Bence her yerden engelle, dursun düşünsün bir şey mi duydu diye. Hiç açıklama bile yapma. Sil hayatından