• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın sırrı bana yük

Benbenmesela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.524
1.501
133
Bir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla HAYATINI sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.

Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız oluyor.

Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?

Düzenleme: kendini sıfıra çektiden kastım tamamen hayatıdır:) kadın elbette ki ikinci el olmaz. Ve ben söylemeyi düşünmüyorum hanımlar. Sorum "söyleyeyim mi?" değil. Fikirlerini paylaşanlara teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Bir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla kendini sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.

Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız ediyor.

Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?
ben söylerdim saklamazdım kendi yaşadığımı
ama başkasının hayat hikayesine karışmam
bir tek aldatma olayına feci dayanamıyorum biri aldatılıyorsa söylerim
ama şu durumda kız yeniden başlamak istiyor bir şans istiyor hayattan o mevzu beni ilgilendirmezdi doğrusu

Soylerdim. Evlendigim adamin bunu bilmeye hakki var. Belki de boyle gecmisi olan biriyle evlenmek istemeyecek (kurtaj olma kismina ithafen)..

Arkadaşınızın evliligi en basta yalanlar üzerine kurulu ne kadar ayakta kalir bilmem ama sakin soylemeyin suclu siz olursunuz..

Sizi ilgilendirmiyor. Bana kalırsa evleneceği insanı da geçmiş ilgilendirmiyor da, bu kişiden kişiye değişir tabi.

Hiç karışma, yani niye yük oluyor ki sana?
Boşver bak her gün bombalar patlıyor, savaşlar var. Bunlar daha büyük bir yük insanlık açısından

Ne yapacaksın milletin operasyon geçiemiş kızlık zarını yani?

Temiz bir sayfa açmış.Arkadaşın bir de.Söylemek kadar saçma birşey olamaz.Düşmanı değilsin sana düşmez söylemek.Erkekler de masum değil zaten.Kadınlar daha zor durumda kalıyor.Sana güvenmiş söylemiş bir de.Sır saklamanın da erdem tarafı vardır

Bir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla kendini sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.

Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız ediyor.

Boşver birgün bu sırrı ortaya çıkarsa uğraşacak olan o bırak o vicdan yapsın yapacaksa karışma ama ortaya çıktığı vakit seni olaya dahil etmesine izin verme

En iyisi böyle sırları bilmemek. Bir yanım beni ilgilendirmez desede diğer yanım söyle diye tuttururdu muhtemelen. Oğlum olsa bu şekilde kandırılmasını istemezdim çünkü. Kimse haketmez böyle kandırılmayı.

Kesinlikle doğru değil yaptığı tasvip etmem. Ama karışmanız doğru olmaz. Şimdi vicdan yapıyosunuz ama söyleyince rahatlıycağınızı sanmıyorum

konu sahibi solemeyi dusunmuyorm ztn demis. ve bu durmdan etkilenmis olabilir. kurtaj yapmak ve diger operasyon bunlar cok cabuk hazmedileck seyler deil. belki o erkek hayatinin her detaynda durust dawrandi ve bunu haketmiyo genelleme yapmamak lazm. arkadasin yuzune bakarken rahatsa sen hiic takma. karisma.

En iyisi böyle sırları bilmemek. Bir yanım beni ilgilendirmez desede diğer yanım söyle diye tuttururdu muhtemelen. Oğlum olsa bu şekilde kandırılmasını istemezdim çünkü. Kimse haketmez böyle kandırılmayı.
Oğluna göre değil arkadaşına göre düşünmelisin bence.

Back
X