- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
- Konu Sahibi Benbenmesela
Sizi niye rahatsız ediyor ki arkadaşınızın mevzusu. Tövbe etmiş hayat kürüyor Hemde evleniyor bence siz o arkadaşınız ile sık sık görüşmeyin unutursunuz o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendiği erkek bakir mi ? :)
Bir arkadaşım bir kürtaj ve dikiş ameliyatıyla HAYATINI sıfıra çekti... tövbe ettim falan dedi buraya kadar her şey tamam.
Ancak şimdi evleniyor... nişanlısının hiç bir şeyden haberi yok. Asla da söylemem sorum bu değil beni ilgilendirmez. Ama Çocuğun suratına bakınca vicdanım rahatsız oluyor.
Görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce evleneceğiniz kişinin geçmişinde böyle bir hikaye olsa bilmek ister miydiniz? Ya da kendinizin böyle bir hikayesi olsa söyler miydiniz?
Düzenleme: kendini sıfıra çektiden kastım tamamen hayatıdır:) kadın elbette ki ikinci el olmaz. Ve ben söylemeyi düşünmüyorum hanımlar. Sorum "söyleyeyim mi?" değil. Fikirlerini paylaşanlara teşekkür ederim...
Hahaha ne guzel sözmüş. Neyse ki ortada olmayı düşünen uyuz tazı olmayı düşünmüyorum hiç:)))Alan razı satan razı , ne geziyor ortada uyuz tazı diyebilirler size.