• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın sırrı bana yük

Kim hak eder kandirilmayi demissiniz de bu sizin probleminiz olmamali. Siz esinizi kandirmassiniz . Bu arkadasinizin esinin kandirilmasi niye bu kadar problem ki?
Adam kandirildi diye aciklamak ne derece dogru peki? Bunun hesabini soracak olan siz degilsiniz. Yuce Rabbim bile o kadar affedici ki. Hesap sormak size dusmez.

Uzun uzun yazdığınız ve hikayeniz için teşekkür ederim. Benim, arkadaşımın sırrını ortaya dökmek ya da onu yargılamak gibi bir niyetim yok. Ben kandırılma olayından rahatsız oluyorum. Zaten sorum da söyleyeyim mi söylemeyeyim mi değildi.
Kızı hamile bırakıp sonra terketip kızı kürtaj masasına gönderen erkek hayatına olduğu gibi devam ederken,
Hayatına beyaz sayfa açmak isteyen kızımız toplum baskısına, evliliğe adım atacağı erkekten namussuz damgası yememek için vicdan azabı çektiği halde yalan söyler...
burada kızın hiç bir suçu yok , suç düşünce yapımızda.

Kadinlara en buyuk kotulugu kadinlar yapar ,
Buradaki kadinlarin yorumlari ,bu ulkjede ,dunyada hic bir erkegin ,zulmune gerek olmadigini esas zulmu kadinlarin yaptigina delildir ,
Bir erkegin bencilce bakire el degmemis bir kadin aramasi o cinsin luksu ama bakir olmayan hatta kurtaj olmus bir kadindan kendini ustun goren digerlerine ne demeli ,
Belli konu sahibinin arkadasinin nisanlisi bu gune kadar kac kadinin gunahina girdi belki de kac kurtaja sebeb oldu ,kimse evlenirken erkek tarafinin gecmisini sorgulayamiyor ,kizlik zarlari yok nasilsa ,
Konu sahibi ,asla konusma anlatma ikisinin sorunu ,
Herkes yaptiginin cezasini bulur

Back
X