Arkadaşımın sorunlu evlılıği boşanamıyor

Adamin ne kadar borcu oldugu devleti ilgilendirmez. Sigortasina bakar, nafakayi baglar bu kadar. Adamin borcum var vermeyecegim deme gibi bir luksu yok.
Bilmiyordum bhnu oda dayanır be kaç yıl daha olmazsa boşanır mecbur .

arkafaşım ıkı yıla yakın evli bır kızı var eşi cok sorumsuz para bırıktırmez arkadaşıma bısey aldırmaz memur Ada'm bıde sureklı borç yapar . Eski görüştüğü biri vardı arkadaşım unutamadı onu dıyor . Kıza karşı ilgisiz ama arkadaşım ailesı ıstemdedı ıcın boşanamıyor . Cok uzuluyorum . Ailesıne karşı çıkarak evlendı ama cok pişman sakın aikenızı dınlememezılık yapmayın . Boşansa bile çocukla Nasıl hayatını devam ettırecek ? Fikir verin

Boşanacak başka çaresi yok o zaman. Ailesine önce anlatacak, pişman olduğunu söyleyecek. Torun da var ortada, affederler diye düşünüyorum. Hemen davasını açacak, bir avukata danışacak, çocuk için nafaka alacak ve kesinlikle kendisi mutlaka mutlaka mutlaka çalışacak.
Ama kararlı olması lazım!

Öyleyse belkı bıkac yıl sabreder en azından cocuk az buyur yada Ada'm belkı degısır

Kimse birden, değnek değmiş gibi değişmez. Ancak kadın resti çekecek, evlilik terapistine gitmeyi dayatacak, adam restten anlamazsa ve terapiste gitmezse kadın, alacak çocuğunu gidecek annesine babasına, adam kapısında yatacak hale gelir sözler verirse bir şans daha verilir "şiddet yoksa" işin içinde. O da evlilik terapistine gitme şartıyla bu durumda bir şans verilebilir.

Muhtemelen ne de olsa ailesiyle de küs beni çekmek zorunda diyerek bildiğini yapıyor. Kaybetme korkusu yok. O korkuyu görürse tabi ki çok küçük de olsa bir ihtimal değişebilir.

Ama o evde oturup değişsin diye beklerse kimse değişmez.

Bir de rest çekemeyecekse işi zor ama o zaman bile hiç değilse ailesiyle mutlaka arasını düzeltsin. O koca da bunu bilsin, hissetsin o ailenin varlığını en azından.

Back
X