arkadaşımın sorunlu sevglisi !!!!!

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
merhaba bayanlar bu konuyu cocukluk arkadaşımın sorununu anlatmak için açtım.yaklasık 2 yıl önce uzaktan bi akrabasıyla çıkmaya başladılar arkadşımın annesi çocuğu çok istiyodu, oldu. arkdaşımda aşık oldu sonradan gayet mutlulardı.isim koyucam daha rahat anlatmak açısından esma ve berk diyelim.. berk gecen yıl okulunu bitirdi istanbula geldi.ayrı şehirlerde yaşıyolardı.esmanında ailesi biraz sorunlu baba alkolikti evden gitti.annesi dünya tatlısı kadındır 2de ortaokulda kardeşi var ve evleri bile kira.annesi suan çalışmıyor. berk ilk zamnlar karşıda halasında kalıyordu.esmayı bırakmaya geldiğinde annesi kalsın bu saatte dönmesin tarzı şeyler söyleyince berk sık sık bunlarda kalmaya başlamış.ayrıca o zamn anlattıgı olaylar evde sacmasapan davranmasıymş.gece annesı uyuyunca esmanın odasına giriyormus ranzanın altındada kız kardeşi var esmanın düşünün. böyle çocuk çocuk hareketler.esma 21 berk 26yasnda bu arada. biz ozamnlar çok kızdık çok akıl verdik yapma etme hem laf söz olur hemde hiç doğru değil diye.1 ay sonra bi ögrendikki çocukta arkdşımın işyerine girmiş çalışmaya ve annesi eve para yetmıyo berke söyle bari tamamen burda kalsın hem evede yardımı bulunur bu nedenle demiş.tabi arkadaşım bu şekilde söylemiyor çocuğa.şimdi 3 aydır falan orda kalıyor çocuk bizde görüşemiyoruz nedense:S 3 can dostuyuzdur. 2gün önce ben diğer arkadşıma kalmaya gittim onuda çagırdık.basta gelicem dedi sonra çocuk demiş bende çıkarım sen gidersen ben napıcam evde faln alt tarafı 2 saat bende sinirlendim yürü gidip alalım şunu dedim atladık arabaya gittik evin önüne.indiler 15 dk snra arkadaşımı bi görseniz yüzü nasıl düşmüş gelemiyorm bırakmıyo dedi arkasındanda o pislik indi göndermiyorum ben dedi bizde ikna etmeye çalışıyoruz hala tatlı dille .bide utanmadan geldi arabaya bindi hadi birlikte gidelm ozamn desek gelicek 1 saat kapının onunde konuştuk sonra arkdaşım eve çıktı ındı gelicekti arabaya bindi zorla indirdi.ayrıca bi defteri var bunun gunluk tarzında öpüşme faln gibi muhabbetlerını yazmış oraya çocuk bizle gelirse annene gösteririm diye tehdit etmiş nasıl korkuyo kız dusunun şukadarcık olayda yaptıklarını aklım almadı defteri almış vermiyor piskopat. ama bu olayda en çok arkadaşımın annesini suçlu görüyorum yaktı kızı resmen. arkdaşımda hala safça seviyorum diyor.ya seven insan böylemi davranır.evlendiğinde gayet döver bu adam onu.ayrıca askere gidiceğine işe girdi bize evlenmeyide düşünmüyo gibi geldi.zaten başlarda annemler her türlü yardımı yapıcak edicek diyodu şimdi annemler hiçbişe yapmıcak biz kendimiz yapıcaz diomuş çok üzülüyorum elimizdende bişe gelmiyor. kalkıp gıdıp annesiyle konuşucaktık vazgeçtik sonra.kadın zaten başta istiyordum ama bi kere daha düşün istersen demiş arkdşıma. ne olcak hiç bilmiyorum bu adam hiç normal değil

En başta yapmışlar hatayı.... o çocukla bi ciddiyet olmadan kızın ailesi çok yüz göz olmuş bence.. Kızın damatta kaldığını duydumda bi erkeğin evlenmeden kızda kalmasını ilk defa duydumm.. Gerçekten sorunlu bi durum bence :26: Hem bence sen onun sorununu düşünme bırak ailesi düşünsün nekadar çocukluk arkadaşında olsa sonuçta onun sevgilisi ayrıl demeyi yada ayırmayı düşünemezsin bana göre şuanda senin yapabilceğin hiç bişey yok... :26:

suras bana cok sacma geldi defteri annene gosteririm diye tehdit etmis ya annesinin de kiznin opusmesinin umrunda oldugunu dusunmuyorum.kizin korkmasina hic gerek yokdu bence .annesi degilmiki berk kalksin diyen? eeeeeeeeee?

kusura bakmayin ama inandirici gelmedi bana :44:

genelde hep arkadaşların başına gelir :) Ne diyelimmm

benim eski konularıma bakarsanız kendimle ilgili herşeyi çekinmeden anlatabiliyorum gizlilik gibi bişey yok

gerçekten öyle yavastan yavastan çocuk yerrleşti eve kız kardeşide var.ya konuşamıyoruzda çocuk pisliğin teki ogun atla gel sen he dedikçe bu hiç çekinmicek daha beter davrancak sana senin evinde kalıyo eli mahkum dedim yinede korktu gelmedi, zaten gelmeye calıstıgındada kolundan falan cekıstırcıı kızı bıde on kapıyı açıo basıp gtmıyelm diye görende kaçıyoruz başka şehire sanıcak.

suras bana cok sacma geldi defteri annene gosteririm diye tehdit etmis ya annesinin de kiznin opusmesinin umrunda oldugunu dusunmuyorum.kizin korkmasina hic gerek yokdu bence .annesi degilmiki berk kalksin diyen? eeeeeeeeee?
cnm zaten bizde annesini suçluyoruz en başta o yönden evde nasıl bi ortam var bılmıyorm suan en son işte çocuk gizliden sıkıştırıyomuş evin içinde tabi annesi ev sureklı dolu olduğu için öyle bişe tahmin etmiyo güya.ayrıca en son görüsmemizde 3müz yıne bırlıkte kaldık çocuk sabahın 6sında eve damladı 2 saat odadan çıkarmadı kızı

sakın kızma ama arkadaşın ve annesi yolunu çizmiş bence sen hiç karışma bu kez sen suçlu olursun.. Kız seviyor anneside evine almış. Zararın senden çıkmasını istemiyorsan bulaşma derim.. Şöyle böyle yap diyemeyiz biz belkide sen arkadaşını çok sevdiğin için bizimle paylaşıp bi kaç yorum alıp rahtlamak istedin anlayabiliyorum benimde öyle bi arkadaşım var anlarım yani.. :)

annesi sanırım bu tür şeyleri bilmiyor nerden bilicek zaten kızı her türlü sindirmiş annene soylerım dayılarına söylerim diye. ogün onlar işteyken eve gdip annesiyle konuşmayı düşündük zaten ama sonra düşününce vazgeçtik herşey daha kötü olur diye

yukarda arkdaş inandırıcı gelmedi demişti şimdi düşünüyorumda cidden şaka gibi bi olay ya :26:

günaydınlar herkese... ben burda çocukdan ziyade anne faktörüne takıldım... o anneyle kızın işi biraz zor gibi geldi bana...neyse konuya dönersek çocuk kolay vazgeçecek birisine benzemiyo arıza çıkarabilir

Annesi Berk evde kalsın derken herşeyi göze almış olmalıydı.
Eve para girsin diye kızının erkek arkadaşını eve davet eden anne neler yaşanabileceğini tahmin eder zaten...

yaaa bence durum öyle değil hem kadın evine alıyor söz olur mu laf olur mu bize bişey derler mi demezler mi diye düşünmüyor.. Kızının ufak bi öpüşmesine mi kızıcak sanmıyorum bence daha farklı olaylar vardır bilgin yoktur ondan dedim sana karışma başka olaylar çıkar işin içinden sen kalırsın ortada bütün suç sana kalır o zmaanda kendin için bi konu açmak zorunda kalırsın

bende annesine şaşırdım kaldım artık bu kadarını beklemıyordum tammm uzaktan akraba olablr ama sonucta evde baba bile yok çok rahat laf çıkablir cıddı bişe olmadan eve gelip gtmesi bile saçmayken ne hale geldi olay. kurtulamıcaklar çocuktan annesine ondan anlatmamaya karar verdik zaten bunları yapan çocuk annesi evden kovdugunda kızınla olan herseyı herkeze anlatırım sızde kaldıgımı herkeze anlatırım dıye rezalet cıkarıcak kesin

yok cnm ya biliyorum herşeyi çocuk kaıdnın elinde büyümüş diye gelsin kalsın zaten evde tek kalamıcaklar gibi bi düşünce var kadında bizle bile kalmaya gelince zar zor ikna ederiz namazında niyazında bi insandır ama anlamıyoruz nasıl böyle şeyler yaptı diğer arkadaşım 25 yaşında annesi avrupada kendi şuan tek yaşıyo ve sözlü askerden donunce nisanları var annem ahmet geldiğinde akşam 11i geçse rahatsız olurdu diyor.ve bu kadın hristiyan türkte değil ama belli bi yaştan snra buraya yerleşmiş.bu kadın bile bizim değerlerimize göre yaşıyoken diğerii....

bu çocuk burda ne zmandır kalıyor ?

okulu gecen sene bitti eylüllden itibaren burdaydı işte ama başta arada sıradaydı halasında kalıyordu burda ama karşıdaydı halası hatta halası suan aynı semte tasındı ama bu bunlarla kalıyor bi kere komşular gelmiş çocuk tam yerleşmediğinde demişler sen böyle kadın değilsin ne demk bu iş diye kadın o gün sinirlenmiş arkdşıma bida gelmicek demiş sonra ne olduysa çocuk yerleşti tamamen:26:

cnım ne kadar tanırsan tanı bak akrabasına iyilik yapmış ama ne bulmuş..

Söylesin annesine, bu çocuk beni sıkıştırıyor, belki kardeşimi de rahatsız ediyordur diye. Bu kadarını da mı düşünemiyor arkadaşın?

Çocuğu beğeniyor anne, 21 yaşındaki kızada bunu belirtiyor, sonra kız aşık oluyor..

Arada kalması hatasının üzerine, parası için devamlı kalmasını istiyor.

Tüm bu dengesiz isteklerin üzerine, öpüşme v.s için tehdit edilmesi enteresan.

Anne tüm bunları göze almamış mıdır ?

Evin içindeki baba buna nasıl müdahale etmiyor?

Çocuğun ailesi bu arada nerede? Hiç mi demiyor, neredesin oğlum, ne işin var orada ?

Adam temelli kızın evinde kalıyor ama kızı defterde geçen öpüşme yazısı ile tehdit edeceğini söylüyor.

Gerçekten çok mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…