kusura bakmayin ama inandirici gelmedi bana :44:
kusura bakmayin ama inandirici gelmedi bana :44:
genelde hep arkadaşların başına gelir :)Ne diyelimmm
gerçekten öyle yavastan yavastan çocuk yerrleşti eve kız kardeşide var.ya konuşamıyoruzda çocuk pisliğin teki ogun atla gel sen he dedikçe bu hiç çekinmicek daha beter davrancak sana senin evinde kalıyo eli mahkum dedim yinede korktu gelmedi, zaten gelmeye calıstıgındada kolundan falan cekıstırcıı kızı bıde on kapıyı açıo basıp gtmıyelm diyeEn başta yapmışlar hatayı.... o çocukla bi ciddiyet olmadan kızın ailesi çok yüz göz olmuş bence.. Kızın damatta kaldığını duydumda bi erkeğin evlenmeden kızda kalmasını ilk defa duydumm.. Gerçekten sorunlu bi durum bence:26: Hem bence sen onun sorununu düşünme bırak ailesi düşünsün nekadar çocukluk arkadaşında olsa sonuçta onun sevgilisi ayrıl demeyi yada ayırmayı düşünemezsin bana göre şuanda senin yapabilceğin hiç bişey yok... :26:
cnm zaten bizde annesini suçluyoruz en başta o yönden evde nasıl bi ortam var bılmıyorm suan en son işte çocuk gizliden sıkıştırıyomuş evin içinde tabi annesi ev sureklı dolu olduğu için öyle bişe tahmin etmiyo güya.ayrıca en son görüsmemizde 3müz yıne bırlıkte kaldık çocuk sabahın 6sında eve damladısuras bana cok sacma geldi defteri annene gosteririm diye tehdit etmis ya annesinin de kiznin opusmesinin umrunda oldugunu dusunmuyorum.kizin korkmasina hic gerek yokdu bence .annesi degilmiki berk kalksin diyen? eeeeeeeeee?
benim eski konularıma bakarsanız kendimle ilgili herşeyi çekinmeden anlatabiliyorum gizlilik gibi bişey yok
gerçekten öyle yavastan yavastan çocuk yerrleşti eve kız kardeşide var.ya konuşamıyoruzda çocuk pisliğin teki ogun atla gel sen he dedikçe bu hiç çekinmicek daha beter davrancak sana senin evinde kalıyo eli mahkum dedim yinede korktu gelmedi, zaten gelmeye calıstıgındada kolundan falan cekıstırcıı kızı bıde on kapıyı açıo basıp gtmıyelm diyegörende kaçıyoruz başka şehire sanıcak.
cnm zaten bizde annesini suçluyoruz en başta o yönden evde nasıl bi ortam var bılmıyorm suan en son işte çocuk gizliden sıkıştırıyomuş evin içinde tabi annesi ev sureklı dolu olduğu için öyle bişe tahmin etmiyo güya.ayrıca en son görüsmemizde 3müz yıne bırlıkte kaldık çocuk sabahın 6sında eve damladı2 saat odadan çıkarmadı kızı
sakın kızma ama arkadaşın ve annesi yolunu çizmiş bence sen hiç karışma bu kez sen suçlu olursun.. Kız seviyor anneside evine almış. Zararın senden çıkmasını istemiyorsan bulaşma derim.. Şöyle böyle yap diyemeyiz biz belkide sen arkadaşını çok sevdiğin için bizimle paylaşıp bi kaç yorum alıp rahtlamak istedin anlayabiliyorum benimde öyle bi arkadaşım var anlarım yani.. :)
annesi sanırım bu tür şeyleri bilmiyor nerden bilicek zaten kızı her türlü sindirmiş annene soylerım dayılarına söylerim diye. ogün onlar işteyken eve gdip annesiyle konuşmayı düşündük zaten ama sonra düşününce vazgeçtik herşey daha kötü olur diye
yukarda arkdaş inandırıcı gelmedi demişti şimdi düşünüyorumda cidden şaka gibi bi olay ya :26:
günaydınlar herkese... ben burda çocukdan ziyade anne faktörüne takıldım... o anneyle kızın işi biraz zor gibi geldi bana...neyse konuya dönersek çocuk kolay vazgeçecek birisine benzemiyo arıza çıkarabilir
yaaa bence durum öyle değil hem kadın evine alıyor söz olur mu laf olur mu bize bişey derler mi demezler mi diye düşünmüyor.. Kızının ufak bi öpüşmesine mi kızıcak sanmıyorum bence daha farklı olaylar vardır bilgin yoktur ondan dedim sana karışma başka olaylar çıkar işin içinden sen kalırsın ortada bütün suç sana kalır o zmaanda kendin için bi konu açmak zorunda kalırsın
bu çocuk burda ne zmandır kalıyor ?
yok cnm ya biliyorum herşeyi çocuk kaıdnın elinde büyümüş diye gelsin kalsın zaten evde tek kalamıcaklar gibi bi düşünce var kadında bizle bile kalmaya gelince zar zor ikna ederiz namazında niyazında bi insandır ama anlamıyoruz nasıl böyle şeyler yaptıdiğer arkadaşım 25 yaşında annesi avrupada kendi şuan tek yaşıyo ve sözlü askerden donunce nisanları var annem ahmet geldiğinde akşam 11i geçse rahatsız olurdu diyor.ve bu kadın hristiyan türkte değil ama belli bi yaştan snra buraya yerleşmiş.bu kadın bile bizim değerlerimize göre yaşıyoken diğerii....
okulu gecen sene bitti eylüllden itibaren burdaydı işte ama başta arada sıradaydı halasında kalıyordu burda ama karşıdaydı halası hatta halası suan aynı semte tasındı ama bu bunlarla kalıyorbi kere komşular gelmiş çocuk tam yerleşmediğinde demişler sen böyle kadın değilsin ne demk bu iş diye kadın o gün sinirlenmiş arkdşıma bida gelmicek demiş sonra ne olduysa çocuk yerleşti tamamen:26:
cnım ne kadar tanırsan tanı bak akrabasına iyilik yapmış ama ne bulmuş..
benim eski konularıma bakarsanız kendimle ilgili herşeyi çekinmeden anlatabiliyorum gizlilik gibi bişey yok
gerçekten öyle yavastan yavastan çocuk yerrleşti eve kız kardeşide var.ya konuşamıyoruzda çocuk pisliğin teki ogun atla gel sen he dedikçe bu hiç çekinmicek daha beter davrancak sana senin evinde kalıyo eli mahkum dedim yinede korktu gelmedi, zaten gelmeye calıstıgındada kolundan falan cekıstırcıı kızı bıde on kapıyı açıo basıp gtmıyelm diyegörende kaçıyoruz başka şehire sanıcak.
cnm zaten bizde annesini suçluyoruz en başta o yönden evde nasıl bi ortam var bılmıyorm suan en son işte çocuk gizliden sıkıştırıyomuş evin içinde tabi annesi ev sureklı dolu olduğu için öyle bişe tahmin etmiyo güya.ayrıca en son görüsmemizde 3müz yıne bırlıkte kaldık çocuk sabahın 6sında eve damladı2 saat odadan çıkarmadı kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?