Arkadasimin sorunu kizlar yardim edin

-Siyah-

Atam ♡
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
524
369
33
Bende arkadasimda okadar doluyuzki suan yanimda ve sizlerden gelicek cevaplari bekliyo.
Herneyse konuyu anlatmaya geciyorum.
Kizlar arkadasimin 1 yillik bi iliskisi var sevgilisini cok seviyo bu bariz belli onun icin yapmadigi fedakarlik kalmadi.
Sevgilisinin birde 3 yillik eski bi iliskisi var ama mezhep farki yuzunden olmadi aileler ayirdi.
Ama hala birbirlerini cok seviyolar birbirlerine bakarken resmen gozlerinin ici guluyo herkez onlarin ruh esi falan oldugunu dusunuyo.
Dun bu konu yuzunden kavga etmisler sevgiliside hala ona karsi biseyler hissediyorum kabul ediyosan boyle devam edelim etmiyosan Allah yolunu acik etsin demis arkadasimda hala barismak istiyo ozur dilicegini flan soyluyo ben kesinlikle desteklemedigimi soyluyorum ama dinletemiyorum sizlerinde fikirlerini almak istedik bu arada arkadasimin yasi 20 sevgilisinin 22.

Şaka mı bu ya? Ben hala onu seviyorum kabul ediyorsan böyle et. Yok ya?!

Ama buna bu kadar cesareti arkadaşınız vermiş. Kendisine biraz saygısı varsa tekmeyi koysun şu hadsize.

Arkadaşin böyle bir şeye nasıl razı olmuş aklin mantığın kabul edeceği bir şey değil... ve o çocuk da başkasıni seviyorken biriyle beraberlik kuruyorsa nasıl bir karektere sahip ortada. Hal böyleyken arkadaşin israrla birlikte olmak istiyorsa bir musibet bin nasihattan iyidir diyorum. Pişman olması an meselesi

Adam işine gelirse çekmiş arkadaşına
O kızıda asla unutamaz , kavuşamadıkları için içinde büyütür durur.
Arkadaşının yeri nerde bu resimde
Özsaygı biraz lütfen başka adam mı yok

yanlis anlama arkadasin gibi hemcinslerimiz yuzunden kadinlarin gururu ayaklar altina aliniyo biliosun dimi??? bu konuda dusunulcek hicbisi yok cekip gitsin bu kadar basit yani. uzatmanin bi manasi yok. beni boyle kabul ediosan diosa cocuk birak git demeye getirio ama soliemiodur bana gore uzatmasin arkadasinda ayrilsin bitsin. cocuk zaten delicesine asik olsaydi eski sevgilisini ne kadar sevmis olursa olsun unuturdu ama unutamiosa zaten arkadasindan sadece hoslaniodur. arkadasinda kendine ceki duzen versin. bugun buna bas egen yarin baska birinin baska bi istegine de ama seviorm die karsilik vermesin gururlu olsun biraz!!!

Adam işine gelirse çekmiş arkadaşına
O kızıda asla unutamaz , kavuşamadıkları için içinde büyütür durur.
Arkadaşının yeri nerde bu resimde
Özsaygı biraz lütfen başka adam mı yok
Canim ben bile gorunce agzim acik kaliyo birbirlerine bakislari bile farkli ben arkadasimin kafasini anlamiyorum

Canim ben bile gorunce agzim acik kaliyo birbirlerine bakislari bile farkli ben arkadasimin kafasini anlamiyorum

Gerekeni söylemişsin hatta yardımcı olmak için burada konu açmışsın
Sen arkadaş olarak vazifeni yaptın
Yaşasın görsün o zaman bu saatten sonra hakkı kötektir:KK67:

niye ki mecbur mu başkasını seven birine?
dünyada erkek kıtlığı mı varmış?

Bende arkadasimda okadar doluyuzki suan yanimda ve sizlerden gelicek cevaplari bekliyo.
Herneyse konuyu anlatmaya geciyorum.
Kizlar arkadasimin 1 yillik bi iliskisi var sevgilisini cok seviyo bu bariz belli onun icin yapmadigi fedakarlik kalmadi.
Sevgilisinin birde 3 yillik eski bi iliskisi var ama mezhep farki yuzunden olmadi aileler ayirdi.
Ama hala birbirlerini cok seviyolar birbirlerine bakarken resmen gozlerinin ici guluyo herkez onlarin ruh esi falan oldugunu dusunuyo.
Dun bu konu yuzunden kavga etmisler sevgiliside hala ona karsi biseyler hissediyorum kabul ediyosan boyle devam edelim etmiyosan Allah yolunu acik etsin demis arkadasimda hala barismak istiyo ozur dilicegini flan soyluyo ben kesinlikle desteklemedigimi soyluyorum ama dinletemiyorum sizlerinde fikirlerini almak istedik bu arada arkadasimin yasi 20 sevgilisinin 22.
Böyle iliski yurume z kuzumn aklını başına devsir

Gururlu olsun bu ne böyle çağımızın kızlarında hep aynı hastalık var farkediyorum sanki dünya o beyzadenin üstüne kuruldu soyun devamı mazallah ona bağlı müthiş bir görev tövbe tövbe..... Yavrum hiç mi canınızın kıymetini bilmiyorsunuz size tırnağı kadar değer vermeyen insanların neden peşinde koşuyorsunuz !

Back
X