Yabanci eski sevgili sorunu bitmed

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
Merhaba kizlar
Daha once esimin yabanci eski sevgilisiyle ilgili bir konu acmistim. Herkes eski sevgiliyi dugune davet etmenin, gorusmeye devam etmenin normal olmadigiyla ilgili benimle hemfikirdi. Esimle bu konuyu halletmeden cok buyuk ailevi sorunlar cikti. Her gece kavga etmeye basladik ve bosanmanin esigine geldik. Ben evi terkettim, geri dondum, o beni gonderdi falan derken en sonunda bosanalim dedik.

Bu siralarda bu kiz fuar icin istanbula geldi. Her gun beraberlerdi. Daha once soyledigim gibi kardesiyle de arkadas oldugu icin gece de onda kaliyordu. Esim fuar sonrasi kalabalik sekilde yemek yerlerken ya da bir yere giderlerken hep beni de cagiriyordu ama ben gitmedim. Zaten aramiz berbat, kiza karsi hala bir seyler hissettigini dusunuyorum, hazir o da burda, bir birakayim da bakalim neler oluyor dedim. Tabi bu arada ne konusuyorlar, birbirlerine karsi nasillar sahit olamiyorum ama sonucta biz bosanmak uzereyiz, en azindan kizi secerse surec hizlanir, neyse cikar ortaya diye dusundum.

Bir sabah bana kesin bosanma karari aldim dedi. Ben anneme gittim. Iki gun sonra tekrar konusmak icin eve dondum. O konusmada kararina sebep olan seylerin bana ve aileme kizginligi, kendi ailesinin beni istememesi oldugunu farkettim ve evde kaldim. Bir ay boyunca gel gitler yasadi. Bir gun bosanicam diyordu, ertesi gun iyi davraniyordu. Su an mukemmel olmasa da daha iyiyiz ve benim kafamda yine bu sevgili sorunu devam ediyor.
Bilgisayarinda bana bosanicam diyip anneme dondugum gun kizin sehrine ayirtilmis ucak bileti gordum. Bu kizla ticaret yaptigini ve yine yapacagini soyluyordu ama biletin ozellikle o gun ayirtilmis olmasi soru isareti. Kizla eskiden ben rahatsiz oluyorum diye konusmuyordu. Su an iletisim halindeler ama derecesi ne bilmiyorum. Gecen gun sana da vize alalim da bi yunanistan yapalim dedi. Kiz bu ulkede yasiyo. Onunla olmak istese hazir bosaniyoruz barismazdi ya da barissak bile is icin diyip kendi giderdi diye dusunuyorum. Ben bu kiz yuzunden o kadar kavga ettim ki biraz da inat yapiyor su an sanirim. Hala bi sey hissetse bu kadar gozume soka soka ondan bahseder mi? Bu sabah konu acildi, guzellikten bahsediyoduk. Beraber oldugum en guzel kiz sensin, senden sonra da .... dedi. O kizin adini soyledi. Cok odundur bu arada. Pat pat konusur bu soylenir mi soylenmez mi diye dusunmeden. Belki bi sey hissettiginden degil, sadece dusundugu seyi soyledi ama benim kafama supheler sokuyo. Mesela cok yakin bi kiz arkadasi var. ben de cok severim. Onun icin de cok seksi kizdir der. Ama bilirim bu onu istediginden diil. Bu kiz hakkinda soyledikleri de buna mi benziyo acaba?

Gecen gece arkadasiyla dertlesiyordu. Ben diger odadayim ama duyuyorum. Sorunlarimizdan bahsediyo. "Bi kiz sevdim, buraya getirip evlenmek istedim, annesi izin vermedi. Kiz ayni zamanda musterim, is yapiyorum. Cattycat onu kiskaniyo, kizdan nefret ediyo" dedi. Arkadasi da "sevmesen evlenmezdin ki" dedi. Bu da "evet iste aptal anlayamiyo" dedi. Gercek bu kadar basit mi, yoksa arkadasina dert yanarken asil paylasmak istedigi bi kiz sevdim lafi miydi? Keske o an hala seviyo musun diye sorsaydi arkadasi. Ses tonundan bile anlardim bi seyler. Ben simdi ne yapayim? Akisina mi birakayim? Kizla asla bi sey yasamayacagini biliyorum. Ama ne hissettigini nasil anlayayim? Ya da anlattiklarima gore zaten bi sey hissettigi ortada da ben mi goremiyorum?

Siz eşinizi bıraksanız o kıza gider de, kız onu evlilik olarak kabul eder mi ? Eşiniz söylemiş zaten annesinin onaylamadığını..Kadın ilişkiyi ilerletmek istememiş ve bahane bulmuş...

Siz eşinizi bıraksanız o kıza gider de, kız onu evlilik olarak kabul eder mi ? Eşiniz söylemiş zaten annesinin onaylamadığını..Kadın ilişkiyi ilerletmek istememiş ve bahane bulmuş...
Peki amac ne? Benimle evlenirken beni cok sevdigini biliyorum. Evlenmesi o kizla ilgili en ufak bir umudu bile kendi karraiyla bitirdigini gosterir.

Eşiniz kızı seviyor. Vazgeçmek zorunda kaldığı için, kız istemediği için vazgeçmiş. Beyni vazgeçmiş ama kalbi vazgeçmemiş.

Eğer kız da eşinizi isteseydi eşiniz onu seçerdi, burası açık zaten. Şu anda kız gel dese gider,ama kız gel demiyor.

Kızı görünce boşanalım nidaları atıyor. Ortada boşanma lafı dolanıyor, uçak biletleri geziyor, siz hala neden konu açıp soruyorsunuz ki? Adam sizi sevmiyor, aklına esince boşanalım diyen adam seviyor mudur sizce ? Ağzının ne dediğine değil , davranışlarına bakın. Ya durumu böylece kabul edeceksiniz ya da bitirirsiniz.

Bir üstteki mesaja adam beni seviyor eminim demişsiniz, eee neden böyle davranıyor peki, neden boşanma lafını ortaya atıyor ? Seven sevdiğine sarılır benim bildiğim. Madem sizi sevdiğinden eminsiniz, neden buraya konu açıyorsunuz, gidin yuvanıza mutlu olun??? Kendinizi kandırmayın daha fazla, durumu kabul edin gitsin.

Son düzenleme:
Bence sizden kopmaya zorlanıyor ama onda da gözü var gibi eğer diğer sorunlarınızı halledebileceğinizi düşünüyorsanız alın karşınıza açıkça konuşun burda bize sormak yerine o bilet meselesini de sorun. Erkekler bu tür şeylere cevap vermeye korkar baştan tepki vermeyeceğinizi dürüstçe konuşmak istediğinizi açık olmasını söyleyin ve durumu açıkça öğrenin. Sonuçta başka birine aşık olan kişi zorla tutulmaz ki. Eğer öyleyse yolunuza bakarsınız. Ben iki taraf için de tabi ki tasvip etmiyorum bu durumu ama insan hali aradaki soğukluk da işin içine girince bi taraf başka birine aşık olursa o evlilik ölmüştür zaten. Bırakıp güe güle demek kendi yoluna bakmak gerekir diye düşünüyorum bu yüzden açık olunmalı bence

kocanı gerçekten bi güzel dövceksn bu anlattıkların hiç normal şeyler değil....
ben asla müsade etmezdim başka müşterimi yok yada başka personel mi yok o müşteriyle ilgilenicek.Sen çok iyimser olma gözünü dört aç

Eşiniz kızı seviyor. Vazgeçmek zorunda kaldığı için, kız istemediği için vazgeçmiş. Beyni vazgeçmiş ama kalbi vazgeçmemiş.

Eğer kız da eşinizi isteseydi eşiniz onu seçerdi, burası açık zaten.

Kızı görünce boşanalım nidaları atıyor. Ortada boşanma lafı dolanıyor, uçak biletleri geziyor, siz hala neden konu açıp soruyorsunuz ki? Adam sizi sevmiyor, aklına esince boşanalım diyen adam seviyor mudur sizce ? Ağzının ne dediğine değil , davranışlarına bakın. Ya durumu böylece kabul edeceksiniz ya da bitirirsiniz.

Bir üstteki mesaja adam beni seviyor eminim demişsiniz, eee neden böyle davranıyor peki, neden boşanma lafını ortaya atıyor ? Seven sevdiğine sarılır benim bildiğim. Madem sizi sevdiğinden eminsiniz, neden buraya konu açıyorsunuz, gidin yuvanıza mutlu olun??? Kendinizi kandırmayın daha fazla, durumu kabul edin gitsin.
O kadar acik olsaydi durum zaten durmazdim ama kizi gorunce bosanma karari alinmadi. Belki daha acik anlatmam gerekiyor. Kiz daha gelmeden ben ailevi kavgalar yuzunden bosanalim dedim. Ilk diyen benim. Ve cok gururunu kirici seyler soyledim. Son kavgamizin ertesi gunu tamam bosanalim dedi, ben de anneme gittim. Kiz burda olmasaydi da bu karar alinacakti. Kaldi ki en kavgasiz zamanlarimizda da ben bu kizi kafama takmistim. Hatta acik acik sordum da evlenmeden once. Eger bitmemis bir seyler varsa ben baskasina karsi hisleri olan bi adamla evlenmek istemiyorum dedim. Yok oyle bir sey. Evet eskiden yasanmis olabilir ama su an hem musterim hem arkadasim. Insan cok yogun seyler hissettigi biriyle arkadas kalamaz, cikarir hayatindan demisti. Inandim. Ama belki de yalandi.

O kadar acik olsaydi durum zaten durmazdim ama kizi gorunce bosanma karari alinmadi. Belki daha acik anlatmam gerekiyor. Kiz daha gelmeden ben ailevi kavgalar yuzunden bosanalim dedim. Ilk diyen benim. Ve cok gururunu kirici seyler soyledim. Son kavgamizin ertesi gunu tamam bosanalim dedi, ben de anneme gittim. Kiz burda olmasaydi da bu karar alinacakti. Kaldi ki en kavgasiz zamanlarimizda da ben bu kizi kafama takmistim. Hatta acik acik sordum da evlenmeden once. Eger bitmemis bir seyler varsa ben baskasina karsi hisleri olan bi adamla evlenmek istemiyorum dedim. Yok oyle bir sey. Evet eskiden yasanmis olabilir ama su an hem musterim hem arkadasim. Insan cok yogun seyler hissettigi biriyle arkadas kalamaz, cikarir hayatindan demisti. Inandim. Ama belki de yalandi.

Bu kız gel dese bu adam gider, ben burdan bu teşhisi koydum. İnşallah yanılan ben olurum.

kocam eski sevgilisyle görüsücek iş yapıcak falan.He canım he daha neler boşan sen en iyisi...Aynısını sen yapsan şiddetin alasını görüp bosanmaktan beter hale getirilirdin emin ol.

X