Kızlar merhaba,
Aynı işyerinde çalıştıgım arkadasım benmle bi sorunun paylaştı.Tarafsız gözle bakıp,cözüm bulamadım acıkcası o da sizinle paylaşmak istedi,lütfen konuya farklı açıdan bakıp yorumlamanızı istiyorum.
Tuğçeyle dün akşam eşinin hiç bi problemi yokmus,yatmıslar uyumuslar saat 1.30 gibi arkadasım inanılmaz mide ağrısıyla uyanmıs,nefesi bile zor alıyodum agrıdan diyor.Eşine ilk bas hiç bişi dememiş, cünkü gec yatmıslar ve eşi sabah cok erken kalkıyormus uykusunu bölmeyim demiş.Ama dayanamamıs neyse yarım saat sonra eşine, askım midem cok fena oldu, babamları ara da acile gidelim demiş.Eşide bıktım hasta olmandan kimseyi arayamam bu saatte ne yaparsan yap demiş, arkadasım öteki odaya gecmiş yürüyecek hali yok o dereceymiş eşinin telefonundan kayınvalidesini aramıs. Anne gelebilir misiniz benim midem cok fena oldu demiş. O da tamam kızım geliyoruz demiş. sonra arkadasım eşinin yanına gitmiş ben hastaneye gidiyom demiş eşi hiç cvp bile vermemiş.Neyse arkadasım gecenin 1.30da cıkmıs dısarı kayınpederinin arabası var onları beklemiş gelmişler 10dk da acile gitmişler, (hastane yakın onlara arabayla 10 dk) acilde igne vurmuslar, midesinde gaz sıkışması varmıs.Sonra eve gelmişler kayınvalidesi bende senle kalayım demiş ,tamam demiş arkadasımda sonra oturma odasında 2 koltugu var arkadasımın kayınvalidesi yatak acmıs yat uzan demiş,limon sıkmıs falan vermiş içirmiş arkadasa iyi gelsin diye, sonra kendiside öteki koltuga yatmıs.
Arkadasım sabah alarma uyanmıs, kalkmıs eşine kahvaltı hazırlamıs sonra bi bakmıs eşi yatak odasında yok.Neyse odalarda eşini aramıs sonra salonun kapısı kilitliymiş, eşi orada kendisine yatak açmıs yatmıs sonra arkadasım uzanmıs koltuga 10-15 dk sonra salonun kapısı acılmıs gitmiş 5-10dlk sonra eşinin yanına dün gece acile gittim demiş. Neyin varmıs demiş eşi o da merak ettigini sanmıyorum demiş kahvaltı hazır gel ye demiş o da yemicem demiş sonra işe gitmiş işte böyle arkadaslar.
Az önce eşi arkadası aradı nasıl oldun demiş o da merak etseydn dün aksam ilgilenirdin dedi fln sonra eşi de beni uyandırmaya hakkın yok fln dedi kapattılar telefonu.Kızlar arkadasım ne yapsın şimdi?