Merhabalar. Öncelikle milletçe başımız sağolsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Hepimiz üzgünüz ama hayat da devam ediyor. Ülkemizde yaşanan kötü olaylarla birlikte kendi kişisel yaşamımızdaki sorunlarımız devam ediyor ne yazık ki. Ben bu konuyu kendim için değil yakın bir arkadaşım için fikir almak adına açıyorum. Çok şükür büyük bir sorun değil. Biz üniversite 4.sınıf öğrencisiyiz ve 2016 Haziranda mezun olacağız. Arkadaşım da benim gibi kyk yurdunda kalıyor. Bilenler bilir bir odada 4 kişi kalmak kolay değil. Neyse şimdi olumsuzluklara odaklanmak değil olumlu şeylere odaklanmak istiyorum. Fiyat olarak çok uygun, 140 lira aylık. Ve okulun dibinde. Arkadaşım mezun olmasına taş çatlasın 4 ay varken şimdilerde okula daha uzakta bulunan ama tek kişi kalabileceği apart tarzı bir yere çıkıp çıkmama konusunda kararsız kaldı. Okuduğumuz şehirde bu tarz yerlerin aylık kirası çok yüksek. Fatura vs. Dahil aylık 750 'de başlıyor. Ailesi kararı ona bırakmış. O da dört ay için bu kadar masrafa girmekle kyk yurdunda dört ay daha sabretmek arasında kararsız kaldı. Benim de aklıma siz geldiniz. Siz olsanız ne yapardınız?