- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
B grubu Olabilir belki ama en az 90 istiyor ve de alım az.
KPSS yine bir umut denenebilir.
Ama 2 seneyi gözden çıkarman gerek.
Eğer evlilik Tazminatı almayacak isen maasta alamıyorsan zaten verimli olamazsın ki biryerden basvur bende tecrüben var çıkar bşyler.
bilmiyorum ya eskiden çocuk olana kadar çalışırım diyordum. çünkü izin konusunda vs çok rahatlar en başından beri. mesela hastaysan gelme derler, rapor vs sormazlar. erken çıkarım nereye demezler. hani doktor randevusu vs konusunda rahat olurum diye düşünerek sabrettim aslında bu kadar. başka yer bu kadar rahat olamaz.
maaş da hiç alamıyor değilim. evlendikten sonra neredeyse tamamını aldım hep. ama yine de düzen yok hem de maaş çok yüksek olmadığı için o kesinti bile sıkıntıya sokuyor beni. ha parasız kalmadım, eşimin maaşı da iyi hatta biriktirdim bile ama yine de bu düzensizlik bıktırdı biraz.
kpss dediğim gibi çok uzak artık benim için ya. bi de eskiden olsa başka il de yazardım ama şu an sadece ankara yazabilirim onda da yine ilçe vs yazamam evin konumundan dolayı. yani hem 90 üstü alacaksın hem çok merkezi yere yerleşeceksin vs neredeyse imkansız.
patron maddi olarak yardım etti bana. önceki konumda vardı. hibe verdiği paralar oldu. o sebeple kendim de çıksam çıkarılsam da tazminat almayacağım.
özelde de bilmiyorum burada çok işe bakıyorum ama sorsan adım sekreter.