• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın sözlüsü

İnsanın beyinsiz sevgilisi, sözlüsü, eşi olabilir.
Bir kaç dangozlukla karşı karşıya kalmadım değil.
Ama bunu arkadaşına getirene kızarım ben en çok.

Aşkkkoooommm, bebişkooooommlu konuşmayı bilirler.
Kişilik sahibi olup bir doğrularının arkasında duramazlar.
Bir de aldatılmış haa!
Ben olsam hadi gülüm yandan yandan ben o arkadaşımla görüşcem sensiz.
Hoşuna gitsin ya da gitmesin der kapatırım yüzüne.

Millet neresiyle seviyor bilmem hiç öyle sevemedim.

İnsanın beyinsiz sevgilisi, sözlüsü, eşi olabilir.
Bir kaç dangozlukla karşı karşıya kalmadım değil.
Ama bunu arkadaşına getirene kızarım ben en çok.

Aşkkkoooommm, bebişkooooommlu konuşmayı bilirler.
Kişilik sahibi olup bir doğrularının arkasında duramazlar.
Bir de aldatılmış haa!
Ben olsam hadi gülüm yandan yandan ben o arkadaşımla görüşcem sensiz.
Hoşuna gitsin ya da gitmesin der kapatırım yüzüne.

Millet neresiyle seviyor bilmem hiç öyle sevemedim.
Ben cocugun telefonunu acmadim bile. Boyle seylere pekte normal bakmiyorum. Kavga ediyolar kendi aralarinda ben araniyorum. Bu zamana kadar hal hatir sormayan insan acil durumda beni ariyor. Uyuz oldum

Ben cocugun telefonunu acmadim bile. Boyle seylere pekte normal bakmiyorum. Kavga ediyolar kendi aralarinda ben araniyorum. Bu zamana kadar hal hatir sormayan insan acil durumda beni ariyor. Uyuz oldum

İyi yapmışsın.
O arkadaşına da ver ayarı bence.
Böyle şeylerle muhattap olacaksam lazım değil bu arkadaşlık artık diye.
Hayat yeterince sıkıntı, dert dolu.
Arkadaş dediğin huzur vermelidir.

Benzeri bana olmustu cok yakin bi arkadasim sozlenmisti bize gelecekti.cocuk izin vermemis.

Arkadasim bana yansitmadan yinede gelmisti.bana soyleyince kendimi cok kotu hissettim.sorun senle alakali degil demisti ama insan kendini tuhaf hissediyor.daha ilk asamalarda bu hakki nerden goruyorlar kendilerinde bilmiyorum.

Canım bir çift birleşmiş resmen senin gönlünü hoş etmeye çalışıyorlar bravo onlara yani ne sabır ben olsam senin gibi birine ne halin varsa gör derdim canım biz iki kişiyken sen üçüncü sana bi şey yemek düşer derdim canım:))) lütfen kızma bana gerçek düşüncem bu yalan mı söyleyeyim. Bence sen de yakın zamanda koca bul belli ki kıskanmışsın tatlım yalnızlık başına vurmuş hani:)))

noclearmind noclearmind yukarıdaki mesajı yazan sizin arkadaş olmasın? :KK48:

ben nide kise arkadasım yanında kendi üni arkadasını getirdi diye bozulmustum cunku eski olaylardan konusamamıstık. ki sen cok haklısın ama o kız kendi yanılır

Bu saatte kafama ciddi ciddi bunu taktım. Bencilmiyim acaba ben diye.
Lise 1den beri kız arkadaşım var universiteyide beraber okuduk. Ailece tanışıklıgımız var. Evlerimize girer çıkarız.
Arkadaşım sozlendi 6 aydır sözlü. Biz cumartesi günü arkadaşımla kahvaltı ya gitme karari almıştık. Nerdeyse 3 aydır gorusemiyoruz. Sozlusu babing gelsin x yere ben ismarlicam yeriz iceriz sen hicbiyere gidemezsin hep beraber bulusucaz demiş. Ben kabul etmek istemedim 3 aydır zaten görüşemedik ozel anlatacağım bir sey vardır vs zaten sozlusuyle ne mana yani hangi samimiyet ben anlamadım. Böyle çift icinde de bulunmak istemiyorum çünkü zamaninda başıma çorap oruldu baska bir arkadaşım tarafından korkar oldum. Ben cok alındım kızlar. Sanki ben 7 senelik arkadaşımı kötü yola dusurecekmisim davranışlar engellemeler felan. Yalan soyleyip gelicem ben dedi arkadaşım. Bende nereye kadar yalan soyleyip geleceksin yarin birgun evlendiginizde nolucak dedim.
Cocuk daha onceden arkadasimi aldattığı icin durum artık kişi kendinden bilir işi durumuma geldi. Senlik degil durum deyip diyor. Bu sefer bende cok ağır konuştum kiza. Ailenden kaçmaya çalışırken daha büyük bir boka batiyorsun acaba nasil gozun acilicak dedim. Haklısın vs dedi. Bu seferde sen bize gel diye tutturdu. Yok dedim aslinda da giderdim ama bana sanki cok büyük terbiyesizlik yapılıyormuş gibi hissediyorum ya.
Arkadaşım sonra sen konussana x ile dedi ben konusamam problemlerinizi kendiniz çözün dedim. Telefonu kapattim bu sefer Sozlusu aradi açmadım. Simdi ben alinmakta kizmakta haklimiyim yoksa abartiyormuyum? Zaten evlenince herkes bir sorumlulugun altina girecek bekar hayati gibi olmayacak daha şimdiden benle gorusmesi problem oldu.
Gorusme boyle kisilerle eninde sonunda basina dert alirsin.

noclearmind noclearmind yukarıdaki mesajı yazan sizin arkadaş olmasın? :KK48:
Bilemicüm olamaz mı olabilir ? :D hastayım böyle kisiliksiz insanlara. Yuz yuze olsak o laflardan bir tanesini kuramaz. Burda nasilsa kimligim gizli oh yardirayim da yardirayim kafasinda. Reel hayatta böyle insanlar hep pasif ve ezik insanlar oluyor

Düşüncelerin doğru olsa da kız arkadaşını kabahati ne burda. Kız seni de kırmak istememiş, sözlüsünü de..
Belli ki seviyor, ama seninle de görüşmek istiyor, bazen yalan bazı durumları kurtarıyorsa söylenmeli. Belli ki kıza baskı yapıyor, kız bu baskıya katlanacak düzeyde seviyor..
Onu da düşünmek lazım

bu tipleri bilirim sevgili koca vs. bulunca şaftları kayar
adamda böyle sakat bir tipse çekilmez bir çift olurlar
her yere beraber gitmek isterler bir yere gidersin onlar mıç mıç sen kendini sıkılırken bulursun sanki arkadaş buluşmasına gitmiş biri gibi değil de sevgiliyle rahat görüşebilmek için yanında taşınılan küçük çocuk gibi hissedersin kendini
rahat bir şey konuşamazsın
aynı zamanda erkek tarafı aşırı kıskanç olur bunlarda
aynı bu örnekte ki gibi erkeğin gözü ne kadar dışardaysa kendi o kadar kıskanç olur
illa bir yerden çamurları bulaşır
kavgalarında arada bulursun kendini iki gün sonra barışırlar ve sen kendini kötü kadın müzeyyen olarak bulursun onlar harika çift olur sen araya girmeye çalışan fesat arkadaş
maalesef bu tiplemeleri iyi tanıyorum erkek arkadaşı da kendisi de uzak durulacak tiplerden arkadaşın
ayrıldığında buluşursunuz hoş böyle sevgili bulduğunda yamulan tiplerin sevgilisi olmadığında ağlayacak bir omuz gezilebilecek arkadaş istemeye hiç hakları da yokta neyse

Düşüncelerin doğru olsa da kız arkadaşını kabahati ne burda. Kız seni de kırmak istememiş, sözlüsünü de..
Belli ki seviyor, ama seninle de görüşmek istiyor, bazen yalan bazı durumları kurtarıyorsa söylenmeli. Belli ki kıza baskı yapıyor, kız bu baskıya katlanacak düzeyde seviyor..
Onu da düşünmek lazım
Yalan sevmem hanimefendi. Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis. Yarin bir gün laf arasında ogrenecek o zaman ne olacak babing yoldan cikarmis olacak. Çünkü bu durumda 1 degil 2 degil. Bu durum benim başıma kac defa geliyor. Ben arkadasimi yoldan cikaracak bir insan degilim. Oyle olmadigim için de yalanla dolanla yanima gelinmesi hos degil. Ben zaten büyüklüğüme bu konudada gosterdim. Sizin araniz bozulmasin baska zaman görüşürüz dediim.

bu tipleri bilirim sevgili koca vs. bulunca şaftları kayar
adamda böyle sakat bir tipse çekilmez bir çift olurlar
her yere beraber gitmek isterler bir yere gidersin onlar mıç mıç sen kendini sıkılırken bulursun sanki arkadaş buluşmasına gitmiş biri gibi değil de sevgiliyle rahat görüşebilmek için yanında taşınılan küçük çocuk gibi hissedersin kendini
rahat bir şey konuşamazsın
aynı zamanda erkek tarafı aşırı kıskanç olur bunlarda
aynı bu örnekte ki gibi erkeğin gözü ne kadar dışardaysa kendi o kadar kıskanç olur
illa bir yerden çamurları bulaşır
kavgalarında arada bulursun kendini iki gün sonra barışırlar ve sen kendini kötü kadın müzeyyen olarak bulursun onlar harika çift olur sen araya girmeye çalışan fesat arkadaş
maalesef bu tiplemeleri iyi tanıyorum erkek arkadaşı da kendisi de uzak durulacak tiplerden arkadaşın
ayrıldığında buluşursunuz hoş böyle sevgili bulduğunda yamulan tiplerin sevgilisi olmadığında ağlayacak bir omuz gezilebilecek arkadaş istemeye hiç hakları da yokta neyse
Daha neler neler varda ışte yuttum. Bundan önce ki iliskisinde cok mutsuzdu ayrılmıştı. Benimde o zaman iliskim vardı. Mutluydum. Yok o aci cekerken ben nasil gulermisim mutlu olurmusum. Simdi buldu bende rahatladım o da.

Back
X