• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın sözlüsü

Daha once aldatilmasina rağmen ayni adamla sozlenip hala evlilik yolunda ilerlemeye devam ettiği için arkadaşına öncelikle kocaman bir alkış :KK9: Bunun dışında benimde cok samimi oldugum lise1den beri bir arkadasim var ayni durum benim basimada gelse bende alinirdim. Sonucta kadiniz biz rahat rahat dedikodu giybet yapamadiktan sonra ozellikle bulusmanin ne anlami var :KK39::-)

koca manyağı olmuş kız. kendi düşen ağlamaz. hem aldatsın hem kızı kendine köle etsin oh misss. boşver ayağına filan gitme, buluşma.

ay bende de vardı böyle bi tip.
kız da oğlan da arkadaşımdı sevgililerdi o zamanlar. kızla plan yapar dışarı çıkardık sorardım x gelmeyecek demi gelecekse çıkmayalım diye yok kanka yok gelmeyecek derdi. biz kafaede otururken bi bakardım çocuk çıktı geldi. bide karşımda sarmaş dolaş otururlardı e haliyle benim surat düşerdi. en nefret ettiğim insan tipi.

şimdi arkadaşlarım eşleri olmadan evime geleceklerinde eşimi evden yolluyorum.

Bu kızcağız kendisine yapılan terbiyesizliğe kendisi alınmıyor ki senin alınmana anlayış göstersin, kendisine değer vermiyor ki sana versin?
Boyunduruk altında yaşayacağı bir hayatı seçmişse senin de yapabileceğin bir şey yok.
Fedakarlık göstersen de bir gün bir noktada tamamen kopacaksınız. Sinirinin bozulduğuyla kalırsın bırak sen de.

Bu kızların bu kuyruk modunda her yere siyam ikizi gibi gitmelerine kıl oluyorum.
Buluşma. Herşeyiniz birbirinizden ibaret olsun.
Kavga edince eş dost aramayın.

Çok yerinde yapışsınız. Hatta bir sürede konuşmayın.

Bu konudan biraz farklı ama aklıma geldi ben de şöyle bi anımı özetleyeyim:

İlkokuldan beri çok yakın olduğum 12 senelik bi arkadaşım vardı. Çok samimiydik. Sonra ben nişanlımla tanıştım, sevgili olduk vs derken... Bu nişanlım (o zamanlar sevgilim iken) bana sürekli ''o arkadaşını sevemiyorum, kötü bi enerji alıyorum, samimi gelmiyor bana, mesafe koysan, vs'' der dururdu.

E doğal olarak ben de her seferinde ağzının payını verir oturturdum. Sonuçta hayatıma yeni girmiş bi insanın lafıyla, 12 senelik dostumu silemezdim, mesafe de koyamazdım.

Hatta bu arkadaş bi keresinde bunu duydu, ''onla ömür boyu birlikte olmayacaksın ya, o gidecek ben kalacağım, o gidince benim omzumda ağlarsın ama'' gibi laflar etti. Suçlar gibi konuştu, sanki ben bi hata yapmışım gibi, sanki onun lafıyla arkadaşımla görüşmemişim gibi. Halbuki ben bu konuda sevgilime asla taviz vermemiştim ve bunu en iyi kendisi biliyordu.

Aradan baya zaman geçti, ben bu arkadaşımın arkamdan konuşmalarını duydum. İftira atıyolardır diyemedim, çünkü bana bunu söyleyen kişilerin söylediği şeyler, sadece o arkadaşımın bildiği şeylerdi. Yani o anlatmadıysa, imkanı yok duyamazlar.

Nitekim yüzleştim ve itiraf etti, arkamdan neler söylemiş... Üstelik özür dileyerek değil, çirkefleşerek yaptı bunu.

Zaten son zamanlarda kendine yeni bi arkadaş bulup onunla sık sık buluştuğundan beri de beni arayıp sormuyordu.

Öyle derken derken arkadaşlığımız bitti, görüşmedik bi daha. Sonuç olarak bugün yanımda o yok, ama nişanlım hala var.

Bazen böyle istisnalar da olabiliyor işte. Konudan farklı ama anlatmak istedim, hala içimde yaradır bu arkadaşım dediğim kız.
Bende yapmam gerekeni yaptim zaten sizin araniz bozulmasin gorusmesekte olur dedim. Artık cok alakadar etmiyor beni ya ondan baskada arkadaşım var kendi bilir ne diyeyim

Bu saatte kafama ciddi ciddi bunu taktım. Bencilmiyim acaba ben diye.
Lise 1den beri kız arkadaşım var universiteyide beraber okuduk. Ailece tanışıklıgımız var. Evlerimize girer çıkarız.
Arkadaşım sozlendi 6 aydır sözlü. Biz cumartesi günü arkadaşımla kahvaltı ya gitme karari almıştık. Nerdeyse 3 aydır gorusemiyoruz. Sozlusu babing gelsin x yere ben ismarlicam yeriz iceriz sen hicbiyere gidemezsin hep beraber bulusucaz demiş. Ben kabul etmek istemedim 3 aydır zaten görüşemedik ozel anlatacağım bir sey vardır vs zaten sozlusuyle ne mana yani hangi samimiyet ben anlamadım. Böyle çift icinde de bulunmak istemiyorum çünkü zamaninda başıma çorap oruldu baska bir arkadaşım tarafından korkar oldum. Ben cok alındım kızlar. Sanki ben 7 senelik arkadaşımı kötü yola dusurecekmisim davranışlar engellemeler felan. Yalan soyleyip gelicem ben dedi arkadaşım. Bende nereye kadar yalan soyleyip geleceksin yarin birgun evlendiginizde nolucak dedim.
Cocuk daha onceden arkadasimi aldattığı icin durum artık kişi kendinden bilir işi durumuma geldi. Senlik degil durum deyip diyor. Bu sefer bende cok ağır konuştum kiza. Ailenden kaçmaya çalışırken daha büyük bir boka batiyorsun acaba nasil gozun acilicak dedim. Haklısın vs dedi. Bu seferde sen bize gel diye tutturdu. Yok dedim aslinda da giderdim ama bana sanki cok büyük terbiyesizlik yapılıyormuş gibi hissediyorum ya.
Arkadaşım sonra sen konussana x ile dedi ben konusamam problemlerinizi kendiniz çözün dedim. Telefonu kapattim bu sefer Sozlusu aradi açmadım. Simdi ben alinmakta kizmakta haklimiyim yoksa abartiyormuyum? Zaten evlenince herkes bir sorumlulugun altina girecek bekar hayati gibi olmayacak daha şimdiden benle gorusmesi problem oldu.
Sen iye görüşecekmişsin sözlüsüyle.Senin arkadaşın da suçBasiretsiz.Boşver çokta üsteleme.

Canım bir çift birleşmiş resmen senin gönlünü hoş etmeye çalışıyorlar bravo onlara yani ne sabır ben olsam senin gibi birine ne halin varsa gör derdim canım biz iki kişiyken sen üçüncü sana bi şey yemek düşer derdim canım:))) lütfen kızma bana gerçek düşüncem bu yalan mı söyleyeyim. Bence sen de yakın zamanda koca bul belli ki kıskanmışsın tatlım yalnızlık başına vurmuş hani:)))

Bu saatte kafama ciddi ciddi bunu taktım. Bencilmiyim acaba ben diye.
Lise 1den beri kız arkadaşım var universiteyide beraber okuduk. Ailece tanışıklıgımız var. Evlerimize girer çıkarız.
Arkadaşım sozlendi 6 aydır sözlü. Biz cumartesi günü arkadaşımla kahvaltı ya gitme karari almıştık. Nerdeyse 3 aydır gorusemiyoruz. Sozlusu babing gelsin x yere ben ismarlicam yeriz iceriz sen hicbiyere gidemezsin hep beraber bulusucaz demiş. Ben kabul etmek istemedim 3 aydır zaten görüşemedik ozel anlatacağım bir sey vardır vs zaten sozlusuyle ne mana yani hangi samimiyet ben anlamadım. Böyle çift icinde de bulunmak istemiyorum çünkü zamaninda başıma çorap oruldu baska bir arkadaşım tarafından korkar oldum. Ben cok alındım kızlar. Sanki ben 7 senelik arkadaşımı kötü yola dusurecekmisim davranışlar engellemeler felan. Yalan soyleyip gelicem ben dedi arkadaşım. Bende nereye kadar yalan soyleyip geleceksin yarin birgun evlendiginizde nolucak dedim.
Cocuk daha onceden arkadasimi aldattığı icin durum artık kişi kendinden bilir işi durumuma geldi. Senlik degil durum deyip diyor. Bu sefer bende cok ağır konuştum kiza. Ailenden kaçmaya çalışırken daha büyük bir boka batiyorsun acaba nasil gozun acilicak dedim. Haklısın vs dedi. Bu seferde sen bize gel diye tutturdu. Yok dedim aslinda da giderdim ama bana sanki cok büyük terbiyesizlik yapılıyormuş gibi hissediyorum ya.
Arkadaşım sonra sen konussana x ile dedi ben konusamam problemlerinizi kendiniz çözün dedim. Telefonu kapattim bu sefer Sozlusu aradi açmadım. Simdi ben alinmakta kizmakta haklimiyim yoksa abartiyormuyum? Zaten evlenince herkes bir sorumlulugun altina girecek bekar hayati gibi olmayacak daha şimdiden benle gorusmesi problem oldu.
Haklisin alinmakta ve kizmakta. Arkadasin ipleri simdiden boyle verdiyse yazik nefes aldirmaz evlenince. Yapabilecek bir seyin yok uzaktan uzulerek izler zamanla alisirsin

="Shadybunny, post: 49411938, member: 800983"]Canım bir çift birleşmiş resmen senin gönlünü hoş etmeye çalışıyorlar bravo onlara yani ne sabır ben olsam senin gibi birine ne halin varsa gör derdim canım biz iki kişiyken sen üçüncü sana bi şey yemek düşer derdim canım:))) lütfen kızma bana gerçek düşüncem bu yalan mı söyleyeyim. Bence sen de yakın zamanda koca bul belli ki kıskanmışsın tatlım yalnızlık başına vurmuş hani:)))
Yalnız dikkat ettiyseniz iki kız buluşmaya karar vermiş araya girmeye çalışan ise sözlü denen herif. Burda güvensiz geri kafalı olan sözlü, her şeye he diyen aldatıldığı halde devam eden buldumcuk olansa kız. En mantıklı insan da konu sahibi. Alınmayın da heralde siz de kaç yıllık arkadaşlarınızı hemen unutup sürekli sevgilinizle ya da eşinizle olacaksınız..üslubunuz çok yanlış yazmadan edemedim. Ama nr kadar uğraşsam da sizin üslupla cevap veremiyorum. .öğrenilen bişey demek ki.

Bende olsam konuşmam görüşmem daha. Sen demen gerekeni de demiş uyarmışsın daha şimdiden böyle baskı altındaysa ilerde çok büyük sorunlar yaşarlar. Benimde çok samimi 10 yıllık bir arkadaşım var bir kere nişanlısına kahvaltıya gidiyorum ben demiş çocuk tabi sormuş ne kahvaltısı nerden çıktı kimle falan diye arkadaşım da benimle olduğunu söyleyince nişanlısı ya şunu en baştan söylesene tamam git ne yapıyosanız yapın demiş. Çok hoşuma gitmişti aksi olsa çok kırılırdım gerçekten. Çok şükür şimdi evliler bekarken nasılsak hala öyleyiz hiç bir anlamda değişim olmadı. Arkadaş seçimi çok önemli

Yalnız dikkat ettiyseniz iki kız buluşmaya karar vermiş araya girmeye çalışan ise sözlü denen herif. Burda güvensiz geri kafalı olan sözlü, her şeye he diyen aldatıldığı halde devam eden buldumcuk olansa kız. En mantıklı insan da konu sahibi. Alınmayın da heralde siz de kaç yıllık arkadaşlarınızı hemen unutup sürekli sevgilinizle ya da eşinizle olacaksınız..üslubunuz çok yanlış yazmadan edemedim. Ama nr kadar uğraşsam da sizin üslupla cevap veremiyorum. .öğrenilen bişey demek ki.
Bu üslup öğrenilen birşey olsaydı eğer bu arkadaşa kendi üslubuyla cevap verebilmek için öğrenmeyi denerdim ama ne yazık ki öğrenilen bir şey değil... Yuhhh diyebilirim sadece... "sende bul birini başına vurmuşlar filan" kavgada söylenmez, hele hele bir kadının söylemesi çok abes...konu sahibi gayet de haklı....

Son düzenleme:
Çok haklısın arkadaşın cok hatalı. Diyememiş mi kaç yıldır o arkadasım vardı bana bu konuda kısıtlama getiremezsin diye. Arkadaşların yeri ayrı sevgili/eş/nişanlı yeri çok çok ayrı. Bence kendini cek uzaklaştıgını hissetsin arkadaşın.

İki insan kahvaltıya gidiyo sadece.Ya bi insanın aklına nasıl bir şey gelir ki bende gelicem diye tutturur.
Hani bi insan kahvaltıdan neden korkar yani.
Gittiği yerlerde kafelerde kızlara sarkıntılık falan mı yapıyor acaba.
Yani buna kızması izin vermemesi için kendinin de bi haltlar karıştırması lazim

Çocuk aldatmış kız affetmiş ve buna rağmen kıza tasma takmış öyle mi?
Arkadaşın beyin terk canım artık görüşme sana fikir bile veremez önce sözlüsüne sorması lazım.

Canım bir çift birleşmiş resmen senin gönlünü hoş etmeye çalışıyorlar bravo onlara yani ne sabır ben olsam senin gibi birine ne halin varsa gör derdim canım biz iki kişiyken sen üçüncü sana bi şey yemek düşer derdim canım:))) lütfen kızma bana gerçek düşüncem bu yalan mı söyleyeyim. Bence sen de yakın zamanda koca bul belli ki kıskanmışsın tatlım yalnızlık başına vurmuş hani:)))
Edebini bil edepsizlik yapma. Sanaldan boyle ancak senin gibi kisiliksiz biri atip tutar. Daha 22 yaşında çük meraklisi olmadim koca bulayim çok merakliysan sen bul ezik

İki insan kahvaltıya gidiyo sadece.Ya bi insanın aklına nasıl bir şey gelir ki bende gelicem diye tutturur.
Hani bi insan kahvaltıdan neden korkar yani.
Gittiği yerlerde kafelerde kızlara sarkıntılık falan mı yapıyor acaba.
Yani buna kızması izin vermemesi için kendinin de bi haltlar karıştırması lazim
Bilemicem valla benim bildiğim farkli seyler var. Onlarda pek ilgilendirmiyo beni 2 kisi arasında arkadasim raziysa banada saygi duymak düşer

Back
X