Arkadasimin testine bakarmisiniz

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
kizlar selam. Arkadasimin bugun adet gunu. Yumurtlamasi 13 gun once olmus. Bugun test yapti bana atti resimini ben hamilesin dedim benim bundan daha da silikti. ama sizle paylasmami istedi siz ne dusunuyorsunuz

Nottt. Resimdekinden daha pembeymis resimde oyle cikmis

Eklentiler

• IMG_0569.webp
    IMG_0569.webp
    28 KB · Görüntüleme: 247
kizlar selam. Arkadasimin bugun adet gunu. Yumurtlamasi 13 gun once olmus. Bugun test yapti bana atti resimini ben hamilesin dedim benim bundan daha da silikti. ama sizle paylasmami istedi siz ne dusunuyorsunuz

Pozitif hayırlı olsun.

Ben de gördüm bence var bi şeyler :)

Cok yeni daha ya beklesin azicik daha yada kan verip degere baktirsin hayirlisi olsun hakkinda :)

Kizlar bisi sorcam size al bi gebelik testi guvenilir mi test yaptim pkoyum.
3 dakikda belirdi cizgi git gide koyulasti emin diilim 2.ci kez anne olucam ama ilk i kadar heyecanliyim sizde goruyormusunuz

Eklentiler

• 2017-02-18 13.56.40.webp
    2017-02-18 13.56.40.webp
    8 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar bisi sorcam size al bi gebelik testi guvenilir mi test yaptim pkoyum.
3 dakikda belirdi cizgi git gide koyulasti emin diilim 2.ci kez anne olucam ama ilk i kadar heyecanliyim sizde goruyormusunuz
Gordum canim ben. Bende yuz kere test yapmistim ilk hamileligimde. Bu testide yapmistim dogru sonuc vermisti. Adetin geciktimi yada kac gun var

Gordum canim ben. Bende yuz kere test yapmistim ilk hamileligimde. Bu testide yapmistim dogru sonuc vermisti. Adetin geciktimi yada kac gun var

19 ocakta oldum bekliordum ama 3 gundur regl sancisi yokluo ama regl olmadim suphelendim sulu akintimda var usutum sanmistim esimin suphelenmesi uzerine disardan test aldim deniyim dedim biyle oldu

Back
X