Arkadasimin testine bakarmisiniz

Ya bende test yapmıştım ama ancak yarım saat sonra ayni böle oldu geçerliliği var mi ki acaba bu süre içinde çıkınca
Bir test daha yapın veya direk kan testi yaptırın. Geçerliliği Yok ama negatif olduğu zaman ertesi güne kadar beklese bile pozitifi görememiştim ben

Kizlar bisi sorcam size al bi gebelik testi guvenilir mi test yaptim pkoyum.
3 dakikda belirdi cizgi git gide koyulasti emin diilim 2.ci kez anne olucam ama ilk i kadar heyecanliyim sizde goruyormusunuz

Bende bundan yaptim.ayni hemen cizgi belirdi bundan daha koyuydu sabahinada kan vermistim ama kan negatif test poztif simdi regl oldum canim ama suda varki bu testten kullandim bir kackere birinde boyle oldu nedense swnde kanda gormeden kaptirma kendini hayırlı sonuclar olsun insallah

Bende bundan yaptim.ayni hemen cizgi belirdi bundan daha koyuydu sabahinada kan vermistim ama kan negatif test poztif simdi regl oldum canim ama suda varki bu testten kullandim bir kackere birinde boyle oldu nedense swnde kanda gormeden kaptirma kendini hayırlı sonuclar olsun insallah

3 taneside yanlis dermi acaba bak simdi iyice iskillendim.
Dogru diyorsun kaptirmamak lazim sonu husran olabiliyor.
Sabirla bekliycem 1 hafta kadar

3 taneside yanlis dermi acaba bak simdi iyice iskillendim.
Dogru diyorsun kaptirmamak lazim sonu husran olabiliyor.
Sabirla bekliycem 1 hafta kadar
Hayirlisi olsun canim benim ikinci kez basika geliyo birincisi yillar oncesinde oglumdan once markasini hatirlamiyorim biriside bu al bi testi insallah senin hayirli haberlerini alırız

Back
X