- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
- Konu Sahibi Valeriaaaa
Annesiyle görüş herşeyi anlat bilsin kadın, yazık kadına kızına mukayyet olur bilirse.Annesine söyleyim mi peki?
Bir de artık görüşme o kızla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesiyle görüş herşeyi anlat bilsin kadın, yazık kadına kızına mukayyet olur bilirse.Annesine söyleyim mi peki?
Bende katiliyorum bunaBence bunlar seni ilgilendirmez kendi hayatı istediğini yapar annesine falan anlatmayı düşünmeniz biraz abes olmuş.Arkadaşlık etmenize gerek yok, sizi bahane edip evden çıkınca ve annesi sizi arayınca saklamanız ve yalan söylemeniz hiç hoş değil.Yanınızda yoksa eğer doğruyu söyleyin ailesine ve yok diyin.23 yaşında reşit bir insandan bahsediyoruz.
Ben onlardan uzak oturuyorum arada 1 saat mesafw varkız çalışmayıp ailesinden uzakta nasıl yaşıyor?
Bence annesine bişey demeyin ama arkadaşlığğı bitir. Benim de öyle bi arkadaşım vardı gittikçe fena bi hale geldi bi seneyi geçti konuşmuyorum
Kimisi anlatma diyor ama ben anlaticam aradim demin suan meşgul..Annesiyle görüş herşeyi anlat bilsin kadın, yazık kadına kızına mukayyet olur bilirse.
Bir de artık görüşme o kızla.
Arkadaşlığını bitir ve annesinede söyle
Tekrar senin ismini verip senin haberin olmadan birileriyle görüşmeye gitmeyeceği ne malum
Annesi görüşmediğinizi bilsin ki en azından bi sorun olduğunda senin başın ağrımasın sendeydi senleydi falan diye.
Ben bide onun erkek arkadasina aciyorum.
Kimisi anlatma diyor ama ben anlaticam aradim demin suan meşgul..
Ben onlardan uzak oturuyorum arada 1 saat mesafw var
cok dusunme bitir... Bosuna dememis buyuklerimiz arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye...Arkadaşligimi bitirmeye dusunuyorum