Bir tane ilkokul arkadaşım var, kız. Çok eskiden beri tanıştığımızdan dolayı yakınız doğal olarak. Bu arkadaşımın bu zamana kadar bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Bir huyu hariç. Her ilişkime bir kulp buluyor. Benim şu ana kadar hayatıma ciddi olarak üç erkek girdi. Hepsine bir kulp buldu. Her fırsatta uygun bulmadığını belirtip resmen üstüme psikolojik baskı kurdu. Çevremdeki diğer insanlar hiç öyle yorumlar yapmıyordu. Hadi diyelim birini uygun görmedi ikisini görmedi ama her ilişkimi bu kadar eleştirip beni ayrılmaya teşvik etmeye çalışması dikkatimi çekmeye başladı. Bunu neden yapıyor bilemedim. Kıskanıyor demeye dilim varmıyor, zaten kıskanmasına yol açacak bir neden de göremiyorum. Güzellik olarak ondan üstün bir tarafım yok. Üstelik onun da hayatına bir sürü erkek girdi. Şu an hayatımda biri yok, ama olursa artık ona bunu söylemek bile içimden gelmiyor. Çünkü alacağım tepkileri biliyorum. Mesafe de koyamam, çünkü dediğim gibi bu konu haricinde bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Ama bunu neden yapıyor, anlam veremiyorum.
Güncelleme: Arkadaşımla konuştum. Ona açıkça bu konuda neden böyle davrandığını sordum. Cevap olarak: "Ya aslında mevzu sevgili olduğun kişiler değil, senin biriyle sevgili olman. Sen benim gözümde çok saf ve iyi niyetlisin. Ben senden daha çok erkek tanıdım. Sen daha tecrübesizsin. Henüz tam anlamıyla bir ilişkiye hazır olduğunu düşünmüyorum ve toy olduğunu düşünüyorum. Seni üzerler diye düşünüyorum. O yüzden böyle davranıyorum." dedi.
Güncelleme: Arkadaşımla konuştum. Ona açıkça bu konuda neden böyle davrandığını sordum. Cevap olarak: "Ya aslında mevzu sevgili olduğun kişiler değil, senin biriyle sevgili olman. Sen benim gözümde çok saf ve iyi niyetlisin. Ben senden daha çok erkek tanıdım. Sen daha tecrübesizsin. Henüz tam anlamıyla bir ilişkiye hazır olduğunu düşünmüyorum ve toy olduğunu düşünüyorum. Seni üzerler diye düşünüyorum. O yüzden böyle davranıyorum." dedi.
Son düzenleme: