- Konu Sahibi kumralimkumral
Valla bana kalırsa böyle bir konu anlatılması gereken bir konu bile olmamalı. Yani bir insan bir insana neden kendi bedeni ile ilgili kararların hesabını vermek zorunda olsun ki? Ama maalesef ve maalesef bu toplumda yaşıyoruz ve bu toplumda bunu kendine hak gören insanlar var. Ve arkadaşınız da bunu kendine hak gören bir insanla evlendiğine göre seçimine uygun tavır almak zorunda. Yani bekarete önem veren bir insanla birlikte olup olmamak onun seçimi. Ama önem veren bir insan seçtiyse ona göre tavır almak zorunda. Yalan söylemesi doğru değil bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi.
Ama bir nokta daha var, arkadaşınızla eşi birbirine uygun da değiller. Arkadaşınız evlilik öncesi cinsellik konusunda aynı pencereden bakımıyor nişanlısı ile dünyaya. Ki maalesef Türkiye gerçeğinde bu bir sembol gibi insanların dünya görüşü ve hayata bakışı ile örtüşen birşey. Ben olsam öyle bir adamla evlenmezdim mesela. Çünkü bu konuda farklı isek pek çok konuda daha anlaşamayacağız demektir. Ama bu durumu arkadaşınız nişanlısından saklamış oluyor. Bu anlamda da dürüst değil yani. Sabah kapatılan ve silinen konu vardı ya. O durum. Ame erkekler kız yer dğeişmiş.
Ama bir nokta daha var, arkadaşınızla eşi birbirine uygun da değiller. Arkadaşınız evlilik öncesi cinsellik konusunda aynı pencereden bakımıyor nişanlısı ile dünyaya. Ki maalesef Türkiye gerçeğinde bu bir sembol gibi insanların dünya görüşü ve hayata bakışı ile örtüşen birşey. Ben olsam öyle bir adamla evlenmezdim mesela. Çünkü bu konuda farklı isek pek çok konuda daha anlaşamayacağız demektir. Ama bu durumu arkadaşınız nişanlısından saklamış oluyor. Bu anlamda da dürüst değil yani. Sabah kapatılan ve silinen konu vardı ya. O durum. Ame erkekler kız yer dğeişmiş.