Arkadaşımın yalan üzerine evliliği...

Aman dikkat et beddua alma.
Benim sevgili eşim de kandırırdı hep beni.
Her gün hakkım alınacak senden derdim ben de ona.
O da bana havale memuru derdi :)

ben ona ufak tefek yalanlar söylüyorum ama, onu kızdırmak için

mesela bi keresinde bana sordu sen hiç bana yalan söyledinmi dedi
evet söyledim, hemde çok sık dedim
ne gibi yalanlar dedi, bi örnek ver
bende dedim ki hani seni seviyorum diyorum ya..o onlardan biri, ama pembe yalan dedim, gönlünü hoş tutmak için :47: :24:

Bu, sanıldığı kadar münferit bir durum değil artık...

Özellikle uzman "kadın" jinekologların bile resmi web sitelerinden bu konu hakkındaki başarılarını anlattığı ve hatta sağlamlık garantisi verdiği, gazetelerde bu tip sıkıntısı olan genç kızlara ne zaman diktirilmesi gerektiği ile ilgili nokta atışlı bilgilerin çarşaf çarşaf verildiği bir zamanda, cinsel dejenerasyona uğramış genç kızlar, maalesef erkek egemen olan bu toplumda, kızlık zarı operasyonlarına güvenerek, genel-geçer aile değerlerini ve gelecek endişelerini kaybederek evlilik öncesi cinsel birleşmeden sakınmıyorlar.

Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey kalmamış artık. Bir arkadaş olarak gereken uyarıyı kararınca yapmışsınız. Gerisi onun vicdan meselesi.

Ancak bu büyük bir sahtekarlıktır ve bu sahtekarlığı yapabilecek biri ile arkadaşlık bağlarınızı devam ettirmemenizi tavsiye ederim.. Bir ömür beraber yaşayıp, çocuklarını büyüteceği ve her sabah uyandığında yüzüne bakacağı adama, kocasına, hayat arkadaşına bu tezgahı yapan birisi, arkadaşlarına da, zora düştüğünde çok çabuk ihanet edebilir.

Ya ben ilişkilerde dürüstlük ve hatta şeffaflık konusunda uç noktada hassas bir insanım, evlilikte de sevgililikte de. Dolayısıyla yalan söyleniyor olması elbette kabul edilebilir değil. Ama kızı da sen böyle anlatınca çok üzüldüm ya. Gencecik bir insan doğanın dürtüsüne uymuş, gönlünün seçtiği ile aşkın en özel anını paylaşmış. Ama çevremizi saran kıkaç nasıl bir kıskaçtır ki ve ona dayatılan değer yargıları nedeniyle bilinçaltında duyduğu suçluluk ne kadar derindir ki resmen kendini -çok özür dileyerek yazıyorum- kakalama ihtiyacı duymuş. Kız olduğunu inandırdığı birini bulur bulmaz daha birbirlerini tanımadan evlenmeyim adım temize çıksında ne olursa olsun derdine düşmüş. Zarı marı geçtim, yalanı malanı geçtim. Belli ki sırf evlensin de bu yük bitsin diye evleniyor. Daha önce nişanlısının size sorduklarını ve bu mesajınızda yazdıklarınızı düşününce belli ki durum bu. Sırf zarı yutturdum diye bir ömür mutsuz olma riskini almış yaaa. Acınası halde, yazık. Elbette bu söylediği yalanı örtmez de geniş perdeden bakınca o da ne kötü durumda aslında...

çok kötü günler geçirdi önceki ilişkisinde yediği darbeden ötürü sürekli'bana sahıp çıktı' diyor zaten.Belkıde öncekı yaşadıklarını görmeseydım bend eçok kati bir şkılde konuşup sılecektım.Ama hayatındakı öncekı o ş.... yüzünden buna mahkum kaldı.bu nedenle sustum onaylamadım ama yolda da bırakmadım onu.Sadece huzursuzluğumu dıle getırdım.Nişanlısınnda bana'nasıl biri' demesınden sonra bu yüküm arttı.Ama hiç bır zaman bu olayla etıketlemedım onu.Yıne söylüyorum onaylamıyorum ama aslada büyük konusmuyorum.

Son düzenleme:
Bu, sanıldığı kadar münferit bir durum değil artık...

Özellikle uzman "kadın" jinekologların bile resmi web sitelerinden bu konu hakkındaki başarılarını anlattığı ve hatta sağlamlık garantisi verdiği, gazetelerde bu tip sıkıntısı olan genç kızlara ne zaman diktirilmesi gerektiği ile ilgili nokta atışlı bilgilerin çarşaf çarşaf verildiği bir zamanda, cinsel dejenerasyona uğramış genç kızlar, maalesef erkek egemen olan bu toplumda, kızlık zarı operasyonlarına güvenerek, genel-geçer aile değerlerini ve gelecek endişelerini kaybederek evlilik öncesi cinsel birleşmeden sakınmıyorlar.

Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey kalmamış artık. Bir arkadaş olarak gereken uyarıyı kararınca yapmışsınız. Gerisi onun vicdan meselesi.

Ancak bu büyük bir sahtekarlıktır ve bu sahtekarlığı yapabilecek biri ile arkadaşlık bağlarınızı devam ettirmemenizi tavsiye ederim.. Bir ömür beraber yaşayıp, çocuklarını büyüteceği ve her sabah uyandığında yüzüne bakacağı adama, kocasına, hayat arkadaşına bu tezgahı yapan birisi, arkadaşlarına da, zora düştüğünde çok çabuk ihanet edebilir.

işte bende bunu söylüyorum,evlilik bu ömrü paylaşacağın adama nasıl yapabılrsınki,her baktığında hatırlamaz mısın ? bu nedenle onaylamıyorum ama orayıda gectım artık ,burda okuduklarım sayesınde bu konuyu bır an önce aklımdann cıkarmam lazım

ben ona ufak tefek yalanlar söylüyorum ama, onu kızdırmak için

mesela bi keresinde bana sordu sen hiç bana yalan söyledinmi dedi
evet söyledim, hemde çok sık dedim
ne gibi yalanlar dedi, bi örnek ver
bende dedim ki hani seni seviyorum diyorum ya..o onlardan biri, ama pembe yalan dedim, gönlünü hoş tutmak için :47: :24:

İyi de bu yalan değil ki.
Sen kocanı çoooooooook seviyorsun....

konu silindi canım:16:bir bey konu açmış(gerçi bey mi o da şüpheli)erkeğim eşimle ilgili yardım edin diye;
eşi evlenmede 2 sevgilisiyle birlikte olmuş.bu beyle tanışınca durumu açıklıkla anlatmış.tabii o zaman olabilir diye zorla kızı evliliğe ikna etmiş.evleneli 4 ay oluyormuş ve karısıyla birlikte olurken karısının bir gözünde bir sevgilisini,diğer gözünde de diğer sevgilisini görüyormuş nasıl oluyorsa:27:sonra karısını bırakıp ayrı oda da yatıyormuş.sözde karısını çok seviyormuş ama ondan ağzından burnundan gözünden bile kusacak şekilde iğreniyormuş,böyle bir hikaye işte:51:

Erkek mantığı bu işte.

Şu an bir sevgilim var, yılları geride bıraktık.Ondan önce de bir tane çıktığım çocuk vardı, hatta ilk sevgilimdi ve sayesinde 4 sene erkeklerden kaçmak durmunda kaldım.

Şu anki sevgilim namus timsali, din ehli geçinmesine rağmen benle ileri gitmeyi talep etmekten hiç çekinmezdi.Bu yüzden aramızda anlaşmazlıklar oldu başta.Çünkü ilk çıktığım hatta deli gibi sevdiğim insandan biraz da böyle talepler yüzünden ayrıldım(talep dememe bakmayın 18 yaşındaydım,çocuk da haklı olarak öpmek falan isterdi ben de tırstım o aklımla, daha ilerisi değil yani:27:)

Şu anki sevgilim kendisinden önceki ilişkimi öğrenince doğal olarak ilişkimin ne boyutta olduğunu da öğrenmek istedi.Ben de eski sevgilimden bazı talepleri yüzünden ayrıldığımı, zaten aramızda hiçbir şey yaşanmadığını söyledm.Ben çok akıllıyım ya, aklımca bir yandan ona "sen de mesafeni ona göre belirle" mesajı veriyorum, nerdeee:37:

Bu laf meğer bunun aklında yer etmiş, bir tartışmamızdan sonra eski erkek arkadaşımın taleplerinin hiç aklından çıkmadığını, bana her baktığında aklına geldiğini çok huzursuz olduğunu, neler yaşadığımızı bilmesinin hakkı olduğunu söyledi.(bundan sonrası hakeret içerir, isterseniz okumayın.)

Şok oldum.Vay d...ü dedim içimden afedersiniz, sen değil misin yakınlaşmaya çalışan?Sen namus timsali misin ki kafana bunlar takıldı?Kaldı ki ben çok utangacım, bu meseleler yüzünden ayrılma eşiğine geldik, benim nasıl bir insan olduğumu çok iyi bilmesi gerekirken kalkıp da bana yüzü kızarmadan bu lafları söyledi ş....siz.Dahası madem böyle düşünüyorsun, kaldıramıyorsun o halde ne diye hala yakınlaşmak istiyorsun?

Tabi o şokla ben bunların hiçbirini diyemediğim gibi bir de üzerine ağladım:37:Ayrılmak istedim ama müsade de etmedi.Şimdi her aklıma geldiğinde ifrit olurum:41:

Son düzenleme:

Erkek mantığı bu işte.

Şu an bir sevgilim var, yılları geride bıraktık.Ondan önce de bir tane çıktığım çocuk vardı, hatta ilk sevgilimdi ve sayesinde 4 sene erkeklerden kaçmak durmunda kaldım.

Şu anki sevgilim namus timsali, din ehli geçinmesine rağmen benle ileri gitmeyi talep etmekten hiç çekinmezdi.Bu yüzden aramızda anlaşmazlıklar oldu başta.Çünkü ilk çıktığım hatta deli gibi sevdiğim insandan biraz da böyle talepler yüzünden ayrıldım(talep dememe bakmayın 18 yaşındaydım,çocuk da haklı olarak öpmek falan isterdi ben de tırstım o aklımla, daha ilerisi değil yani:27:)

Şu anki sevgilim kendisinden önceki ilişkimi öğrenince doğal olarak ilişkimin ne boyutta olduğunu da öğrenmek istedi.Ben de eski sevgilimden bazı talepleri yüzünden ayrıldığımı, zaten aramızda hiçbir şey yaşanmadığını söyledm.Ben çok akıllıyım ya, aklımca bir yandan ona "sen de mesafeni ona göre belirle" mesajı veriyorum, nerdeee:37:

Bu laf meğer bunun aklında yer etmiş, bir tartışmamızdan sonra eski erkek arkadaşımın taleplerinin hiç aklından çıkmadığını, bana her baktığında aklına geldiğini çok huzursuz olduğunu, neler yaşadığımızı bilmesinin hakkı olduğunu söyledi.(bundan sonrası hakeret içerir, isterseniz okumayın.)

Şok oldum.Vay d...ü dedim içimden afedersiniz, sen değil misin yakınlaşmaya çalışan?Sen namus timsali misin ki kafana bunlar takıldı?Kaldı ki ben çok utangacım, bu meseleler yüzünden ayrılma eşiğine geldik, benim nasıl bir insan olduğumu çok iyi bilmesi gerekirken kalkıp da bana yüzü kızarmadan bu lafları söyledi ş.refsiz.Dahası madem böyle düşünüyorsun, kaldıramıyorsun o halde ne diye hala yakınlaşmak istiyorsun?

Tabi o şokla ben bunların hiçbirini diyemediğim gibi bir de üzerine ağladım:37:Ayrılmak istedim ama müsade de etmedi.Şimdi her aklıma geldiğinde ifrit olurum:41:

hala birliktesiniz doğru mu anlamışım?

Erkek mantığı bu işte.

Şok oldum.Vay d...ü dedim içimden afedersiniz, sen değil misin yakınlaşmaya çalışan?Sen namus timsali misin ki kafana bunlar takıldı?Kaldı ki ben çok utangacım, bu meseleler yüzünden ayrılma eşiğine geldik, benim nasıl bir insan olduğumu çok iyi bilmesi gerekirken kalkıp da bana yüzü kızarmadan bu lafları söyledi ş....siz.Dahası madem böyle düşünüyorsun, kaldıramıyorsun o halde ne diye hala yakınlaşmak istiyorsun?

erkek milletini :47::47: iyice sopalamak lazım,lafları nasılda çarpıtabiliyorlar:47::50:şimdi ilişkiniz nasıl:34:

Valla bana kalırsa böyle bir konu anlatılması gereken bir konu bile olmamalı. Yani bir insan bir insana neden kendi bedeni ile ilgili kararların hesabını vermek zorunda olsun ki? Ama maalesef ve maalesef bu toplumda yaşıyoruz ve bu toplumda bunu kendine hak gören insanlar var. Ve arkadaşınız da bunu kendine hak gören bir insanla evlendiğine göre seçimine uygun tavır almak zorunda. Yani bekarete önem veren bir insanla birlikte olup olmamak onun seçimi. Ama önem veren bir insan seçtiyse ona göre tavır almak zorunda. Yalan söylemesi doğru değil bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi.
Ama bir nokta daha var, arkadaşınızla eşi birbirine uygun da değiller. Arkadaşınız evlilik öncesi cinsellik konusunda aynı pencereden bakımıyor nişanlısı ile dünyaya. Ki maalesef Türkiye gerçeğinde bu bir sembol gibi insanların dünya görüşü ve hayata bakışı ile örtüşen birşey. Ben olsam öyle bir adamla evlenmezdim mesela. Çünkü bu konuda farklı isek pek çok konuda daha anlaşamayacağız demektir. Ama bu durumu arkadaşınız nişanlısından saklamış oluyor. Bu anlamda da dürüst değil yani. Sabah kapatılan ve silinen konu vardı ya. O durum. Ame erkekler kız yer dğeişmiş.

çok doğru ve güzel bir yorum

hala birliktesiniz doğru mu anlamışım?

Evet birlikteyiz, bu olayın üzerinden 2 sene geçti bizim ilişkimiz ise 3,5 senelik.Olay tazeyken ben sürekli kavga çıkarma, ayrılma çabasındaydım.Ama aylarca hatasını affettirmeye çabaladı.Ben de affettim ama insanın aklından kolay silinmiyor.

Evet birlikteyiz, bu olayın üzerinden 2 sene geçti bizim ilişkimiz ise 3,5 senelik.Olay tazeyken ben sürekli kavga çıkarma, ayrılma çabasındaydım.Ama aylarca hatasını affettirmeye çabaladı.Ben de affettim ama insanın aklından kolay silinmiyor.
muhakkak aklına gelıyordur ama telafı ettıyse ne mutlu

erkek milletini :47::47: iyice sopalamak lazım,lafları nasılda çarpıtabiliyorlar:47::50:şimdi ilişkiniz nasıl:34:

Şu an iyi ama ne yalan söyleyeyim bir çok konuda pusudayım, daha evlenmeye en az 2-3 sene var gibi görünüyor, bunun nişanlılığı,ailelerle tanışması da olacak.İşte o zaman aile içindeki gerçek kişiliğini göreceğim için şimdi çok irdeleyip hayatı kendime zehir etmek istemiyorum.

Adı üzerinde, nişanlılık,iki kişinin birbirini en iyi tanıyabileceği, huyunu kişiliğini en iyi irdeleyebileceği dönem bence.Sevgiliyken ve ailesinden uzakken bir çok erkeğin gerçek yüzünü çok nadir ortaya çıkardığını düşünüyorum

sonrasında aynı taleplerde bulundu mu

Şu an iyi ama ne yalan söyleyeyim bir çok konuda pusudayım, daha evlenmeye en az 2-3 sene var gibi görünüyor, bunun nişanlılığı,ailelerle tanışması da olacak.İşte o zaman aile içindeki gerçek kişiliğini göreceğim için şimdi çok irdeleyip hayatı kendime zehir etmek istemiyorum.

Adı üzerinde, nişanlılık,iki kişinin birbirini en iyi tanıyabileceği, huyunu kişiliğini en iyi irdeleyebileceği dönem bence.Sevgiliyken ve ailesinden uzakken bir çok erkeğin gerçek yüzünü çok nadir ortaya çıkardığını düşünüyorum

doğru düşünüyorsun.sevgiliyken kızları el üstünde tutuyorlar.sonuna kadar ilgi alaka,aile işin içine girince 180 derece deişebiliyorlar:34:

Arkadaşınızla çocuk tencere kapak olmuşlar ne var bunda ?

Hacı hacıyı tekkede,deli deli dakkada bulur derler :ssz:

Eminim erkek namus abidesidir ve ilk seviştiği kızda sizin kız arkadaşınızdır :51:

Back
X