- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi kumralimkumral
Kesilikle katılıyorum, ne yazık ki öyle bir toplumdayız ki sen istersen dünyanın en saygılı, en iyi niyetli, en dürüst insanı ol , kızlık zarın yüzünden alacağın sıfat bazen bu meziyetlerin hiç birinin önüne geçemiyor.
Ama şu var ki o evleneceği insan da bu toplumun bir parçaası.
Arkadaşın herhalde nişanlısıyla zorla ilişkiye girmedi değil mi?Peki bakire olmasaydı nişanlısı onunla nişanlanacak mıydı?Belli ki nişanlısı da toplumun "çarpık" değerlerine sahip birisi.Bu yüzden ben senin yerinde olsam bu meseleyi hiç bu kadar takmazdım.
Bir erkek şayet bakireliği takacak kadar namus timsali ise, o zaman evlilik öncesi ilişkiye ya hiç bulaşmayacak ya da birlikte olacağı kızla evlenme niyetinde olacak.
evet malesef çocuk evlenmeyı düşünmüyordu,ailesi falan nıye acele edıyosunuz demiş,doğru düzgün gelıp gıtmıyomuş ailesi![]()
Bak işte, çocuk sağlam pabuç muymuş?Madem bekaret önemli onun için, kız ortada kalmasın diye evlenecek, o zaman niye ilişkiye girdi?Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu denir buna.
Kızın yalan söylemesi iyi bir şey demiyorum ama çocuk hiç de "kandırılan masum genç" değil.
Davul bile dengi dengine lafı burada da geçerli, bakir değilsen bakire olmayana kötü gözle bakamazsın ama ne yazık ki evlenmeden önce her haltı yiyen erkekler "bakire" eş aradıkları için kızlar çaresizlikle hataya düşüp böyle sahtekarca yollara başvuruyor.
Son düzenleme: