Arkadaşımın yalan üzerine evliliği...

aynısını düşündüm yeminediyorum,kesin arkadaşını kıskanıyordur ve nişanlısında gözü vardır.ben arkadaşımla ilgili böyle bişeyi bilsem ölene geberene kadar aklıma bile getirmem bu konuyu eskaza ağzımdan kaçar diye. işte çocuğa söylesemmi diyor ya, nasıl olabilir böyle birşey size ne kime ne? iki yetişkin insan susmakla günah işlermiyim diye de düşünüyosundur belki,allahım neler var ya, çok riyakarca geliyor bana böyle şeyler. insanın dostu olmalı,gerçek dostu ya,böylesine sırrını verirsen bir ömür arkanı dönüp gezersin acaba söylermi diye... iğrenç.

evet evet eminim siz kusursunuz kesinlikle.Konuyu okuyun benim"çocuğa söylesemmi"yazdığım bir mesajı bulun,sonra konuşalım.Sırf deşarj olup,birilerine laf söyleyım dıye yazılmaz yorum.Başından sonun dan okuyup ahkam kesmeyin.

arkadaş konu açmış meme estetiği ve de sevgilim lise mezunu ben fakülte başlarda takmıyodum şimdi takıyorum diye:Dakidem niye kızın günahını alıyosun kız halinden oldukça memnunmuş nişanlısından da memnunmuş:)

benim açtığım konulardan yola çıkarak güya beni ezmeye mi çalışıyorsunuz? evet meme estetiğinde topiğim var , zaten saklayacak olsam konu açmam arkadaşım.Bu nedemek sevgilim beni beğenmıyoramı getiriyorsunigülerim sana ! sevgilim istediği için değil, ben istediğim için yaptırırım, Özel hayat mayat dıyosun ya sanane benim özel hayatımdan.Diğer konuma gelıncede , bir anlık buhranla açtığım konu ve oda senı ılgılendırmes şükür ki 7 yıldır gözlerınde aşk okuduğum,her sözüylle ruhumu okşayan ,aşık olduğum bir adam var.
ha madem açılan konulardan yola çıkarak yorum yapılıyor,bende şunu söyleyım 'dik duramamanız belinizden boynunuzdan değil, ön yargınızdan kafanızı kaldırıp,önünüze bakamadığınızdandır!"

Haklısın kardeşim helal et hakkını belki de hiç öyle bir şey düşünmemişsindir. Bunun için helal et hakkını o an çok sinirlendim .Burda yorumlar yaparken sadece seni baz almadım bilesin ama benim kızgınlığım bu tarz düşünebilecek insanlaraydı hala töre cinayetlerinin olduğunu düşünürsek sende hak verirsin bana.

Back
X