- 20 Ekim 2009
- 8.161
- 13.078
- 823
Kızcağızın neden sizden kaçtığı, annesinin neden sizinle arkadaş olmasını istemediği belli oldu.Size ne benim tatavamdan?
Hadi size iyi kendini yemeler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızcağızın neden sizden kaçtığı, annesinin neden sizinle arkadaş olmasını istemediği belli oldu.Size ne benim tatavamdan?
Evet bir daha kesinlikle başkasının referans olduğu doktora gitmem. Doktorun adresini bildiği için beraber gittik. Sonra oturup çay içecektik yağmur yağdığı için iptal ettik. Ben ne istediğimi zaten söyledim. Göz kuruluğu diye gittik lazer muayenesi oldum. Ben buna tepkiliyim
Merhaba konuyu açmanıza bile gerek yokmuş bence sildiyse sizi sizde silersiniz olur biter.Lisede bir arkadaşım vardı. Bayadir gorusmuyorduk. KPSS'ye aynı okula düştük. Sınavdan önce oturduk konuştuk. Gözlerine lazer yaptırıp gozluklerden kurtulduğunu söyledi. Hatta doktorunu baya övdü. Ben de genel muayene için doktorun adını vs sordum. Sınavdan sonra ben yeni hesap acinca instagramda takiplestik. Hatta telefon numaralarimizi da aldık. Ben genel muayene için doktorun adını sordum. Arkadaşım doktora mesaj attı. Bende göz kuruluğu var dedim arkadaşıma. Doktora mesaj atmış, doktor da "Göz kuruluğu için tedavi uyguluyorum. Onun ilaçları var" diye mesaj yazmış. Arkadaşım ss attı. Sonra bir gün ayarladık beraber doktora gidelim diye. O gün doktora geldik. Doktor gözlerimi inceleyip "Damla damlatacagiz" dedi. Ben de ne damlası deyince doktor panik atak olup olmadığımı sordu. Sonra damla damlatildi gözüme. Ama damlalar beynimi uyusturdu resmen. Kendimi çok kötü hissettim. Panik atak tuttu resmen. Gittik göz tomografisi çektirdik. Doktor gözlerimin lazer uygun olduğunu söyledi. Ama ben arkadaşıma hic lazer olmak istiyorum dememiştim. Ben o doktora genel muayene ve göz kuruluğu için gitmek istemiştim. Arkadaşıma da 50 defa dedim. Ama arkadaşım bana göz tomografisi cekileceginden hiç bahsetmedi.
Neyse ben bu olayı unuttum. Bir gün buluşalım diye sozlestik. Ertesi gün mesaj attım. Mırın kırın etti. İki saat karar vermesini bekledim. Sonra bana ses atmış. Annesi buluşmamıza izin vermiyormus. 25 yaşında koskocaman kıza annesi izin vermiyor. Zaten bir gün annesi instagramdan bana istek atmıştı. Ben taniyamadigim için sildim. Sonradan annesi olduğu dank etti kafama. Bu olayı da affettim. Arada sırada konuşuyorduk. Geçenlerde saat 23te ertesi gün buluşalım yazmış. Ben de bu hafta isim var, haftaya buluşalım deyince yarım saat sonra görüldü atmış. Ve sonra numaramı silip instagramdan takipten çıkmış. Beni silmiş tamamen. Geceleyin ertesi gün buluşmak için plan yapmak zorunda mıyım ben? Belki ertesi gün işim var?
Ben lazer düşünmüyorum dedim. Canından bezdirecek bir şey yapmadım. Hatta birbirimize komik videolar vs atar gülerdik. Hiçbir şey yapmadığım halde sildi. Neden bu kadar tepki aldım anlamıyorum. Ben arkadaşıma doktora gidiş sebebimi söyledim. Hatta doktora attığı mesajın ekran görüntüsü bile var bende. En azından tomografi çekilecek deseydi. Ben yine bir şey demezdim.Olmasaydınız. Arkadaşınız elinizi ayağınızı tuttu da doktor zorla muayene mi etti?
Lazer yaptırmayı düşünmüyorum deseydiniz.
Sürekli affettim demişsiniz ama affedecek bir şey yok ortada.
Sizi silmesini saçma buldum ama canından bezmiş olabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet benim de hatam var. Kabul ediyorum. Bir daha da kimsenin referansıyla doktora gitmem. Annesi olduğunu bilmediğim için isteği sildim. Bilseydim belki kabul ederdim. Doktor konusunda da ona kırıcı vs bir şey demedim. Hatta hiçbir şey demedim. O gün doktor çıkışı oturup çay içecektik ama hava kötüydü o yüzden iptal ettik. Ki ben doktora her zaman kendim giden bir insanım. Muayenehanesini bilmediğim için beraber gittik.Merhaba konuyu açmanıza bile gerek yokmuş bence sildiyse sizi sizde silersiniz olur biter.
Bu arada doktor muhabbeti sacma geldi bana arkadasınız doktoru yonlendircek degil ya. Sız doktorun odasina girdiginizde demediniz mi bu sebepten geldim muayene olmak istiyorum diye. Tomografiye gerek var mı diye doktora sorabilirdiniz, damlayı istemiyorsanız istemiyorum diyebilirdiniz yani neyi istemiyorsaniz dile getirebilirdiniz arkadasima dedim boyle boyle arkadasima dedim soyle soyle diyosunuzda arkadasiniz doktorun asistanida degildiki sonucta. Neyse demem o ki sorumlusu arkadasiniz degil bunca seyin.
Annesine gelince istegi kabul etmedin diye gercekten gorusme bosver demis olabilir doktor muhabbetinide anlatmissa annesine ne kadar kirici veya baska bir laf demesende arkadasinda anlamistir canım seni sonucta kendini belkide kotu hissetmistir ben yonlendirdim diye..
Doktora arkadasinla gidiyor olman gayet nornal sonucta o onermis ve musaitmis gelmis ne var yani bunda anormal bisey gormedim yorumlarda velin gibi gelmis demisler ama ben oyle dusunmuyorum. Arkadaslik etmis gelmis, sende olsan sende giderdin belkide..
Buradaki gordum tek garip sey suydu, annesi izin vermiyomus ama sonrasinda yine goruselim demis sana bu bi degisik geldi yorumlarda biri sey demis bahane ariyodu bunu bahane etmis diye hakli bi yorum bence elini etegini cekmek istemis.
Sende de gariplik sezmiyorum her arkadas ortaminda yasanmasi muhtemel durum bunlar ama burada konu acilacak kafaya dert edilecek mevzu degil bence. Sonucta zaten birbirinizi cok sevseydiniz baglariniz kopmazdi demekki bir suredir gorusme konusma yokmus simdide olmasada olur deyin geçin.
Sende insansın sonucta hatanda olabilir yanlisinda hepimizin oldugu gibi ama seni ufacik seylere bahane edip silebilen biriyle gorusmeye degmez yani bosver takma kafanaTeşekkür ederim yorumunuz için. Evet benim de hatam var. Kabul ediyorum. Bir daha da kimsenin referansıyla doktora gitmem. Annesi olduğunu bilmediğim için isteği sildim. Bilseydim belki kabul ederdim. Doktor konusunda da ona kırıcı vs bir şey demedim. Hatta hiçbir şey demedim. O gün doktor çıkışı oturup çay içecektik ama hava kötüydü o yüzden iptal ettik. Ki ben doktora her zaman kendim giden bir insanım. Muayenehanesini bilmediğim için beraber gittik.
Kızın yanlış yönlendirdiği falan yok. Arkadaşına değil doktora söyleyecektin göz kuruluğu için gideceğini. Doktorun numarasını alıp, arayıp konuşacaktın kendin. Arkadaşın değil sen. Arkadaşının referans olduğu doktora gitmende sorun yok. Sorun kendi işini kendin halledememen. Bir de arkadaşına çocuk muamelesi yapman.Hayır bakın anlamıyorsunuz. Ben arkadaşıma defalarca kez dedim, göz kuruluğu için gideceğim diye. Hatta doktora da SMS attı. Bana da ekran görüntüsü de attı. Göz kuruluğu için gittik lazer muayenesi oldum. Ben buna tepkiliyim
Ben lazer düşünmüyorum dedim. Canından bezdirecek bir şey yapmadım. Hatta birbirimize komik videolar vs atar gülerdik. Hiçbir şey yapmadığım halde sildi. Neden bu kadar tepki aldım anlamıyorum. Ben arkadaşıma doktora gidiş sebebimi söyledim. Hatta doktora attığı mesajın ekran görüntüsü bile var bende. En azından tomografi çekilecek deseydi. Ben yine bir şey demezdim.
Yemin ederim ki demedim. İnandığım tüm kutsal değerler üzerine yemin ediyorum. Şimdi inandınız mi?Ya zorla mı çektiler?
Geçen gün arkadaşımla, arkadaşımın önerdiği bir doktora gittik. X testi de yapalım mı dedi doktor, teşekkürler şu an istemiyorum dedim geçtim. Zorla yatırıp test yapmaya çalışmadı kimse.
Siz bir şey söylememişken arkadaşınız veliniz gibi ortalığa atılıp "hayır tomografi istemiyoruz doktor amcası" mı diyecekti?
Bu konuya bu kadar takmışken arkadaşınıza hiçbir şey söylemediğinize, trip atmadığınıza inanmak zor.
Görüşmek istemiyorum seninle diyemiyor ozamanTamam uzatmiyorum. Ben beni yanlış yonlendirdigi için tepkiliyim. Hadi onu unuttum. Buluşmayı iptal edip gece yarısı buluşmayı kabul etmedim diye beni siliyor.
Olabilir ama benim cidden işim vardı o hafta. Haftaya buluşalım demiştim hatta.Görüşmek istemiyorum seninle diyemiyor ozaman
Ozaman bahane arıyor evet. Görüşmek istemiyor. Tartışmakta istemediği için böyle davranıyor olabilir.Olabilir ama benim cidden işim vardı o hafta. Haftaya buluşalım demiştim hatta.
Çocuk gibi küsüp her yoruma beğenmedim atıyor,kızın bir suçu yok diye kudurdu, kafasında neler kurmuş ya cidden sıkıntılı birisiHem doktora ne istediğini söyleyememiş hem de gelmiş bütün mesajlara beğenmedim atıyor. Bir doktora gidiyorsan öncesinde oturur birebir konuşursun yani. İşleme girmeden önce derdini anlatır bir emin olursun. Sağlık bu sonuçta, kaç yaşında kadınsın.