Arkadaşımın yaptığı dengesizlik..

sulu_goz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
180
0
96
İzmir
selam kızlar şuan çok sinirliyim nedenini kısaca özetliyim
bir kaç gün önce arkadaşımla görüştüm izmir fuarı açıldı gidelim diye bu gün msn gel diye mesajj attı konuştuk gitcek miyiz dedi fuarı bende dün temizlik yaptık köşe bucak yorgunuz annemde yorgun büyük ihtimal yarın gideriz dedim tamam dedi kapadı ardından saat 13 gibi evden çıktım evdekilere şirinyere gitcem dersaneye ders programı için diyebelki kemaraltına giderim dedim çıktım kararımı değiştirip önce kemaraltına gittim kendime defter aldım dersaneye başlıcam onun için sonra kardeşim aradı eve erken gel mantı var diye sordu nerdesin şirinyerdeyim dedim dersanemden aradılar gitmem gerekiyormuş saat ücreti değişcekmiş 950 tl den 850ye indi ücret bunun sevinci ile şirinyerde dolaştım o sırada annem aradı nerdesin diye dedim şirinyerdeyim arkadışın geldi seni sordu gülerek kızın nerde haberin varmı dedi annem de var demiş kadın ne olduğunu şaşırmış beni aradı nerdesin sen diye sordu biraz kızgın sesle şok oldum ailemden gizli saklım olmaz nerde olduğunu söylerim şirinyerdeyim dedim iyi kendine iyi bak eve gel dedi eve geldim arkadaşım evin önüne gelmiş balkondan anneme kızın nerde haberin varmı diye sormuş gülerek alay eder gibi annem dersanede demiş bende ordan geliyorum demiş. ben eve geldim sinirli bir şekilde anlattım annem sakin şekilde karşıladı şimdi bu durum ne anlamadım gitti kendiseni mesai attım beni sormuşsun diye hala cevap yok hala sinirliyım mahlenin ortasında bağırması sizce doğrumu komşular duysa bu kız ne yapıyor ki arkaşı soruyor.arkadaşıma kızmakla haklımıyım

cevap verene kadar da hiç ses verme bence arkadaşına.. sana bi özür borçlu.. :57:annene karşı seni de yok yere zor durumda bırakmış.sanki iş çeviriyorsun..
annenden yana sıkıntın yoksa,hiç dert etme.. bazılarıyla fazla muhattap olmaya gelmiyor canım..:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
kendisi ilk okul arkadaşım benim kimseden gizli saklım yok zaten kendide ne olsa öğrenmek ister okuldan öyleydi evet mesaj bekliyorum üşenmeyip eve kadar gelmesinin mantıklı bi sebebi vardır.

kendisi ilk okul arkadaşım benim kimseden gizli saklım yok zaten kendide ne olsa öğrenmek ister okuldan öyleydi evet mesaj bekliyorum üşenmeyip eve kadar gelmesinin mantıklı bi sebebi vardır.

uzun zamandır süren bi arkadaşlığınız var..haklısın sende cnm.. evinize de üşenmeyip gelebilir ws. ws. ama annene karşı imalı laf etmesi garip..insanın aklına birşey düşürmeye çalışıyormuş gibi..

çok saçma arkadaşınızın yaptığı ben olsam bir daha konuşmazdım ikna edicek bir aşıklama yapmazsa..

Yerinde olsam arkadaş diye yüzüne bakmam...
Arkamdan iş çeviren biri bırak arkadaşım olma insanı sıfatlarına sokmam.
Beni hele ki ailemin karsısında yok yere küçük düşürecek olan insana cevap dahi vermez, yüzüne bakmaz direk çıkarırım hayatımdan.
Herhangi bi açıklama da içimi soğutmazdı. Aile bu boru mu:47:

belkide ordan geçerken öylesine sormuştur, belki annen yanlış anlamış olabilir

bence arkadaşının benzer vukatları varsa görüşmeyi kes ama benzer vukuatları yoksa bi yanlış anlaşılmalar falan olmuş olabilir, mesaj yerine telefonla sorabilirsin sakince

Son düzenleme:
benzer vukuat dersen bişi olur en ince ayrıntısına kadar öğrenmek ister bense öyle biri değilim kim ne yaparsa yapsın arkadaşım diye her yaptığının hesabını vermesi gerekmez diye düşünürüm daha öncede erkek arkadaşımla tanıştırmıştım çocukla alay eder gibi konuştu ben yine bozuntuya vermedim hiçte kafa yormucam şuna yapcak çok işim var aöf kpss ve zabit katipliğini hazırlanıyorum bunları düşünüp yersiz yere sinir olmakta istemiyorum en iyisi ondan bir açıklama beklemek

benzer vukuat dersen bişi olur en ince ayrıntısına kadar öğrenmek ister bense öyle biri değilim kim ne yaparsa yapsın arkadaşım diye her yaptığının hesabını vermesi gerekmez diye düşünürüm daha öncede erkek arkadaşımla tanıştırmıştım çocukla alay eder gibi konuştu ben yine bozuntuya vermedim hiçte kafa yormucam şuna yapcak çok işim var aöf kpss ve zabit katipliğini hazırlanıyorum bunları düşünüp yersiz yere sinir olmakta istemiyorum en iyisi ondan bir açıklama beklemek

kesinlikle kendini üzmeye değmez o zaman, açıklama falanda bekleme, selamı sabahı kes, değer verdiğin insandan açıklama beklersin, önemsersin çünkü
bence sen bu arkadaşını yok say, işine gücüne sınavlarına bak, beynini boş yere meşgul etme, umarım başarılı olursun girdiğin sınavlarda

Arkadaşın büyük bir ayıp etmiş, hem de çok büyük. :20: Adamakıllı bir özür ve açıklama borçlu sana...

suratına bakmam ben olsam....niyeti belli zaten sırıtarak sorması ve kızın nerde haberin varmı demesi zaten olayın niyetini ortaya koyuyor....
demekki senin açığını arayn biri bu ben olsam arakdaşlık etmez ve bu yaptığının amacını didiklerdim bir daha yapmaya cesaret edememesi için....

Sen iş çeviriyorsun gibi yapmış ama aslında o senin arkandan iş çeviriyor gibi geldi bana :44: bence sen ne demek istedin diye ara kız seni tatmin edecek bir açıklama yapmazsa kesinlikle arkadaşlığını kes.. Sokak ortasında herkesin için de bu şekilde bağırması hiç hoş değil canım ..

Back
X