Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 yaşındayız aynı sınıftayz ikimizde lise3..arkadaşın kaç yaşında canım ???
iyide hiç mi olgunlaşmadı bu kız etrafına yaptıklarına üzülüyorum kmseye net cevap vermiyor yazık onlarada bigün başına gelicek görüceksin diyorum takmıyo bile..arkadasinin yaptigi elbette dogru deil ama yasinada bagli bana sanki lise ye yeni adim atmis bir genc kiz gibi geldi bu kisi o yuzden yaptiklarinin farkinda zaten deildir ... kucuk yaslarda olur boyle seyler 20 25 den sonra oturur canim o yuzden cocuklugunuzu yasayin ok :)
iyide hiç mi olgunlaşmadı bu kız etrafına yaptıklarına üzülüyorum kmseye net cevap vermiyor yazık onlarada bigün başına gelicek görüceksin diyorum takmıyo bile..
Bence zamanla olgunlasir arkadasin, birde herkesin karakteri yapisi farklidir o yuzden kizda anlasilan guzelliginin farkinda begenmeleride hosuna gidiyor herkesede mavi boncuk dagitiyor...
Daha 17 yasindasiniz.
Ne mutlu size....
Sevin, sevilin ama okulunuzuda ihmal etmeden tabiki. Gencken olur böyle seyler.
Onun icin saglikli oldugunuza sükredin ve gencliginizi yasayin bence.
Genclik böyle birsey iste...ben dogrusu sevdim arkadasini, hayatin tadini cikariyor, kötü birsey görmedim dogrusu.
Simdi genc bir insana, aman ha sakin karsi cinsle konusma demek bence sacma, cünkü doga kanunu bu, illaki bir ilgi alaka olacaktir.
Ha birde erkeklermi hep bizi secme imkani olacak, bence bizlerde secme hakkimiz olmali...
Ben yanlis birsey görmedim, sadece dikkat edin sapiklara (Allah korusun!) ama masumca konusmalar güzel seyler, genclik demek bu iste...
Furkan'a asık mısın yoksa ?