• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasımız ölüyo hiç bisey yapamiyoruz

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
22 yasindaki arkadasimiz hasta cocuklugumuz beraber gecti. 5 arkadas yillardir gorusuruz. Lenfoma.
Ilerlemis cok agir ilaçlar veriyolar :( gunden gune şişiyor cok kotu agliyor yalvariyor inliyor. Nasil acilar cekiyor. Anneeee nolur bisey yapin anne patlicam anne cok kotuyum 2 gundur berbat durumda. Agliyoruz hicbisey yapamiyoruz tedavisi cok pahali. Ozel hastane. Sadece para yardimi yapabiliyoruz ama bu yetmiyooor... ne yapabilriz kizlar nolr biseyler soyleyin bu hastaliga ne yapicaz. Bu kadar agri cekerken biz nasil yardimci olacaz cok kotuyuz o bizden cok daha kotu

22 yasindaki arkadasimiz hasta cocuklugumuz beraber gecti. 5 arkadas yillardir gorusuruz. Lenfoma.
Ilerlemis cok agir ilaçlar veriyolar :KK43: gunden gune şişiyor cok kotu agliyor yalvariyor inliyor. Nasil acilar cekiyor. Anneeee nolur bisey yapin anne patlicam anne cok kotuyum 2 gundur berbat durumda. Agliyoruz hicbisey yapamiyoruz tedavisi cok pahali. Ozel hastane. Sadece para yardimi yapabiliyoruz ama bu yetmiyooor... ne yapabilriz kizlar nolr biseyler soyleyin bu hastaliga ne yapicaz. Bu kadar agri cekerken biz nasil yardimci olacaz cok kotuyuz o bizden cok daha kotu
Destek olmaktan başka yapılacak birşey Yok maalesef. Allah yardımcısı olsun şifasını versin inşallah. Bir de bazı doktorlar arı sütü tavsiye ediyor tedaviye yardımcı olmak bağlamında. Doktoru müsaade ederse kullanabilir ama bunlar ciddi tedaviler doktoruna sormadan hiçbirşey yapmayın. Sadece moraliniz yüksek tutmaya çalışın

Ilerlemis cok agir ilaçlar veriyolar :KK43: gunden gune şişiyor cok kotu agliyor yalvariyor inliyor. Nasil acilar cekiyor. Anneeee nolur bisey yapin anne patlicam anne cok kotuyum 2 gundur berbat durumda. Agliyoruz hicbisey yapamiyoruz tedavisi cok pahali. Ozel hastane. Sadece para yardimi yapabiliyoruz ama bu yetmiyooor... ne yapabilriz kizlar nolr biseyler soyleyin bu hastaliga ne yapicaz. Bu kadar agri cekerken biz nasil yardimci olacaz cok kotuyuz o bizden cok daha kotu
Çok dua edin , Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Hatim dağıtıp okuyabilirsiniz şifa için

Öncelikle cokk geçmiş olsun rabbim acil şifalar nasip etsin bol bol safi tesbihi çekin ve inşirah suresi okuyun arkadaşınıza içine ferahlık gelsin ağrıları azalsin insallah

Ben de en yakın arkadaşımı 24 yaşındayken lenfomadan kaybetmiştim canım. Şimdi okurken o günlere döndüm. Bir sene ruh gibi gezmiştim. Çok zor toparlandım. Allahtan ümit kesilmez derler, dua etmekten başka bir şey kalmıyor geriye...Rabbim şifa verir inşallah...

Okurken gözlerim doldu seni çok iyi anlıyorum benimde babam hasta :( çok gençmiş arkadaşın çok üzüldüm içim yandı vallahi:(:( Rabbim kimseye amansız hastalık vermesin her gün dualarımda bütün hastalar :( bende babamla birlikte cekiyorum o hastalığın agrısını acısını çok zor çok:( Rabbim şifasını versin dualarımdasınız yer gök dua üzerine kurulu yapacağınız en büyük şey dua etmek :(

Geçmiş olsun, hangi tip lenfoma? hodgkin - non hodgkin? Son evre de dahil çok güzel neticeler alan insanlar var emin olun. Tedavisi pahalıdır ancak belli yaştaki genç hastalar için çeşitli kolaylıklar olabiliyor. Bazı doktorlar çeşitli derneklerle çalışır ve bu şekilde genç hastaların tedavi masrafları tümüyle ordan karşılanır. Bunu da bir araştırmanızı öneririm.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim de 22 yaşındaki arkadaşım ikinci kez lenfomayı atlattık henüz. O da çok zor süreçlerden geçti moral vermekten başka seçeneğiniz yok sanırım :(

Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm siz desteğinizi bırakmayın heran yanında olmaya çalışın moral çok önemli. Teyzem 2 ay önce atlattı bu hastalığı çektiği açıları en yakından ben biliyorum tedavi için hep benim yaşadıgım şehire gelirdi benimle kalırdı hep ynındaydım bir doktor tanıdıgım lenfoma kanser türleri içinde en kolay tedavi edilebileni demişti. Allah tan ümidinizi kesmeyin tekrardan çok geçmil olsun

Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm siz desteğinizi bırakmayın heran yanında olmaya çalışın moral çok önemli. Teyzem 2 ay önce atlattı bu hastalığı çektiği açıları en yakından ben biliyorum tedavi için hep benim yaşadıgım şehire gelirdi benimle kalırdı hep ynındaydım bir doktor tanıdıgım lenfoma kanser türleri içinde en kolay tedavi edilebileni demişti. Allah tan ümidinizi kesmeyin tekrardan çok geçmil olsun

Kanser kalp damarlarının bulundugu yerde ve çok buyumuş ameliyat yapamiyorlar :( sadece kucultebildikleri kadar kucultecekler cok agir ilaclar veriyolar atlatabilecegini kimse dusunmuyor ben o kadar umutlu biriyimdir benim bile umudum yok :(

Ona moral olarak destek olun.Atlaticaksin vs gibi ...
E bi de dua tabi. Allahım inşallah tez zamanda iyileştirir.

Haykirislarini aglayislarini duysaniz o an nasil bir moral onu kendine getirebilir. Bunlari yazaken bile sesi kulaklarimda allahim sifa versin gidemiyorum yaninaaa arkadaslar bile kaciyoruz koşe bucak yanlis anlamayin gercekten cok zor bir durum destekten cok oturup yaninda bizde agliyoruz oyle fena biseyki...!

Back
X