• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasımız ölüyo hiç bisey yapamiyoruz

Öncelikle geçmiş olsun. Benim de 22 yaşındaki arkadaşım ikinci kez lenfomayı atlattık henüz. O da çok zor süreçlerden geçti moral vermekten başka seçeneğiniz yok sanırım :KK43:

Gerektigince moral veriyoruz ama anneeee noluuuur anne cok kotuyum anne uyuyamiyorum anne her yerim agriyo cigliklarina gercekten verecek bir moral bulamiyoruz :(

Bu hastaliktan sonra anladim ki herseyin basi saglik allahim kimseyi saglgindan etmesin kocan mi aldatmiş annenmi küsmüş baban baskasina gitmiş.. hicbisey bundan daha acı degil ( sagligi kaybetmekten bahsediyorum ) bende derdim var diye oturup agliyorum. Asil dert bu derdi veren allah sabrida verir inşallah...

Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama abd de kanser hastaları agrilarini hagifletmek icin Marihuana falan kullanıyor. Doktoru ile konuşun tedavisine engel olmazsa bulun bir yerlerden ıcirin derim ben. Çok geçmiş olsun

Haykirislarini aglayislarini duysaniz o an nasil bir moral onu kendine getirebilir. Bunlari yazaken bile sesi kulaklarimda allahim sifa versin gidemiyorum yaninaaa arkadaslar bile kaciyoruz koşe bucak yanlis anlamayin gercekten cok zor bir durum destekten cok oturup yaninda bizde agliyoruz oyle fena biseyki...!
Acı çektiği anlarda neler yapılabilir bilemiyorum.
Acı çekmediği zamanlarda bu hastalığı atlatan insanlarla görüştürebilirsiniz mesela .

Allah ım yardım etsin şifa versin arkadaşınıza :KK43:
bol bol dua edin edelim bide alternatif tıp tabi

hiç belirti vermemiş mi tedaviye geç mi kalınmış

Belirtisi omzunda tutulma tarzi agrilar ki bu herkeste olabiliyor brde cok grip olmuş son zamanlarda. Yani bunlar herseye baglanabilir.

Gerektigince moral veriyoruz ama anneeee noluuuur anne cok kotuyum anne uyuyamiyorum anne her yerim agriyo cigliklarina gercekten verecek bir moral bulamiyoruz :KK43:

Allah o anaya da kuvvet, sabır versin.Ne kadar zor? Evladına çare olamamak.

Lenfomanın bazı türleri tedaviye cevap verip, normal ömürlerini sürebiliyor.Tabi sürekli bi hastahane bağları oluyor ama

hayatına devam ediyor.Umarım öyle olur.Benim bir tanıdığım 20 yıldan fazla olmuştur yaşıyor.

Back
X