Arkadaşımızın abisi için 41 yasin-i şerif

Bende bende özledim şimdiden ❤❤
[QUOTE"HemDeliHemAsik, post: 55865702, member: 847828"]Sen beni düşünme ben Kur'an'la hayat buluyorum ❤❤❤[/QUOTE]
Ende

Bende bende özledim şimdiden ❤❤
[QUOTE"HemDeliHemAsik, post: 55865702, member: 847828"]Sen beni düşünme ben Kur'an'la hayat buluyorum ❤❤❤
Ende[/QUOTE]
Ama adet olmana çok sevindim canım ya inşallah düzelir hormonların, düzenli görüp en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırsın :dua:

Ama adet olmana çok sevindim canım ya inşallah düzelir hormonların, düzenli görüp en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırsın :dua:[/QUOTE]
Ben de sevindim ne garip :KK48: çörekotu yağı vesilesi ile oldu. Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin :KK200::KK200:

Dil-i bitab Dil-i bitab

canım çörek otuyla nasıl adet gördün. Senindemi adet problemin var. Çok zor ya adet düzensizliği bilirim o sıkıntıyı.
Pcosluyum canım, son 1 yıldır ilaçsız olmuyordum, çörekotu yağı yumurta geliştirici. 1 ay kullandım yumurtlama olmuş

Yaaa ciddi mi bende de yumurta çok ama büyüme yokmuş bunu yapsam bana da yarar mı acaba canım
Benimde aynı işte cnım pcos oluyor o. Bana bu ay yaradı bakalım tekrar gelecek mi kulşanmanı tavsiye ederim Efendimiz ölümden başka her derde deva demiş sonuçta

Back
X