Arkadaşımla aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın kocasina dönünce eşiniz de eldeki bulgurdan olmayayım bari demiş.
İçiniz nasıl alacak böyle bir iğrençliği?
Aldatmanın her türlüsü kötüdür ama komşu, arkadaş, sizi bu şekilde aldatan koca her türlü kötülüğü yapar bundan sonra da.

Onemli olan cocuklara ve kendiniz yetebilecek durumdamisiniz tek basiniza cocuklarinizi buyutebilirmisiniz ?Aileniz arkanizdamı?geliriniz varmi? Affetdilecek bir sey kesinlikle degil ama bunlarda cok cok onemli. Eğer kendinize yetebiliyorsaniz cocuklariniz icin kesinlikle affetmeyin.Ama yetemiyorsaniz bir sey diyemeyecegim.
Zor durumdayım abimin evinde kalıyorum evime bile hiç gitmedim herşeyim orada çok zor benim için ama affetmeyi de düşünmüyorum fikir almak için yazdım buraya

Yan komşu gider alt-üst komşu gelir. Ahlaksızlık dışarıda değil bizzat evinizde. 13 yıllık evlilik 3 çocuk yazıp bahane arıyorsunuz. Yandaki kadınla ilişkiye girmesiyle çocukların ne ilgisi var? Niye sorumluluğu el kadar çocuklara yüklüyorsunuz? Gidin açın boşanma davanızı bu kadar da gurursuz midesiz olunmaz yahu. Günde en az 3-4 kez gördüğünüz yan komşudan bahsediyoruz. Böyle iğrenç magandalara düzen nizam hizmet veriyorsunuz. Ben barışmak istiyorum kocamı seviyorum evliliğimi devam ettirmek istiyorum yazın ama çocuklarım için affedeyim mi yazmayın, kendinize güldürmeyin.

Niye zor durumda olasınız? Çıkın gidin evinize, kocanızı da kovun. Ahlaksızlığı yapanlar zor durumda kalsınlar. Burası benim evim ben niye gidiyorum deyin. Çocukların düzeni odası oyuncağı... Yazık değil mi onlara?

Affetseniz nolacak asla aklınızdan çıkmayacak ömür boyu üzüleceksiniz bu iğrençliği unutmak mümkün değil
Evet mümkün değil unutmam evet haklısınız
Kadın kocasina dönünce eşiniz de eldeki bulgurdan olmayayım bari demiş.
İçiniz nasıl alacak böyle bir iğrençliği?
Aldatmanın her türlüsü kötüdür ama komşu, arkadaş, sizi bu şekilde aldatan koca her türlü kötülüğü yapar bundan sonra da.

Başka şehire tanışınca içindeki karaktersiz de geride kalacak mıymış peki?
Ben neler saydım neler
Ayni binaya donmeye cesaret etmesi falan, yok artik. Aldatani affeden tekrar tekrar aldatilmaya hazir olmali bence. Gecmis olsun
Her şeyi geçelim, yan komşunmuş. Eve dönüp nasıl yaşayacaksın o evde?
Hayır bir de o kadın eve döndü, ben boşanmış olacağım deyip haksızlığa mı uğradığını düşünüyorsun? Sen de affedersen eşitlik mi sağlanacak, nedir?
Yok ben terkettim orayı dönmem dönersem katil olırum herhalde

Kız evine, kocasına dönünce öbürü de size dönmüş işte. Kız dönmeseymiş aslında, kocanız da dönmezmiş. Neyse artık sağlık olsun. Yan dairenize uygun, yeni bir komşu kadın taşınana kadar idare ediverin adamcağızı😁 Üç çocuk yapmışsınız sonuçta, ayrılmamak için üç sağlam bahaneniz var. Hatta döndüğünde bunu fırsata çevirin bahaneyi dörde çıkarmak için gayret edin, çalışın, çabalayın! 😂

Kız evine, kocasına dönünce öbürü de size dönmüş işte. Kız dönmeseymiş aslında, kocanız da dönmezmiş. Neyse artık sağlık olsun. Yan dairenize uygun, yeni bir komşu kadın taşınana kadar idare ediverin adamcağızı😁 Üç çocuk yapmışsınız sonuçta, ayrılmamak için üç sağlam bahaneniz var. Hatta döndüğünde bunu fırsata çevirin bahaneyi dörde çıkarmak için gayret edin, çalışın, çabalayın! 😂
Dalga geçmeseniz keşke

Ya kızlar gercekten sizi anlamakta zorluk çekiyorum konu sahibinin yerine koyar mısınız kendinizi ne kadar üzgün olabileceğini insan bebek yaparken ileride aldatılır mıyım acaba diye düşünmüyor hepimizin başına gelebilir lütfen dalga geçmeden yorum yapalım daha cok üzmeyelim zaten üzgün olan bir kadını

Merhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
Çocukların için affetme asıl !

Konuşmaları okudum bir çoğu ile aynı dusuncedeyim çocuklarınızın babası ne iş yapıyor geliri yüksek ise alacağınız nafaka ile yine geçinirsiniz sizde bir işe girersiniz sizin ve çocuklarınızın yaşı kaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X