arkadaşımla nasıl sevgili olacağız

O seni eve atmadan sen ona evi at

Yok ciddi mevzusa sizin ilişki gidip gelmeli olur anca anladın ?

Yahu arkadaş, yeni üyenin gelir gelmez açtığı konuya bak. İnandırıcı geliyor mu? Bana gelmiyor. Gerçek bile olsa bu kıza ben gülerim. Adam kafasına göre kullanıyor, bu da nasıl sevgili oluruz derdinde. Ne kadar çok seviyorsunuz kendinizi ezdirmeyi. Adam seninle biraz eğlenmeni peşinde, tabi tekrar söylüyorum bu konu gerçekse. Ne yalan söyleyeyim sen kendini kullandırdığına göre onu eğlendirebilecek birisin. Eğlen gitsin, ergenlik dönemi bir daha geri gelmez, tadını çıkar.

Alkol almadığınız bi gün görüşün bide bakalım nolcak :)

Bir arkadaş fuckbody demiş ama öpüşükbody olmuş bunlar. :) Sevgili falan olmayacaksınız boşuna ümitlenme bence.

arkadaşın seni pek sallamıyo bence yalnız.. sadece yanındayken öpüyo sohbet ediyo, sonrası yok.. bence sen sevgili olmak istiyosun ama o pek istemiyomuş gibi geldi..

Vallahi alkolluyken seni opmaye gelsin bir daha okkalı bir tokat at ve git dıger gun neden attın derse senn yaptıgın bunun yannda hic de bak bakalım tokatı hatrlyck mı?

Vallahi alkolluyken seni opmaye gelsin bir daha okkalı bir tokat at ve git dıger gun neden attın derse senn yaptıgın bunun yannda hic de bak bakalım tokatı hatrlyck mı?
Herseyi hatirlamiyomus adam eger neden tokat attigini sorarsa demekki hatirliyo. Bu bi celiski midir. Paradooookksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…