- 27 Ocak 2015
- 12
- 9
- 3
- 31
- Konu Sahibi gizemkazan
-
Bence araya yastik koysunlar
Bira kesmez varsa alsinlar bi dal yetmislik raki*Yok yok, 6lı bira paketi koysunlar, kesin çözüm.
Bira kesmez varsa alsinlar bi dal yetmislik raki
Bira kesmez varsa alsinlar bi dal yetmislik raki
ya nolur ciddi yorumlar yapın, tavsiyeye ihtiyacım var
arkadaşın seni pek sallamıyo bence yalnız.. sadece yanındayken öpüyo sohbet ediyo, sonrası yok.. bence sen sevgili olmak istiyosun ama o pek istemiyomuş gibi geldi..arkadaşımla bir sene önce bir barda, ikimizde yüksek dozda alkollüyken onun üstüme gelmesiyle ve beni kimsenin bilmeyeceğine ikna etmesiyle öpüştük. sonra benim taşınmam vesilesiyle araya altı aylık bir zaman girdi ve o süre hiç görüşemedik ama arkadaş kaldığımıza emindim.
geri döndüğümde karşılaştığımız ilk alkollü ortamda aynı şey tekrar yaşandı. hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. bu olay birkaç sefer daha bu şekilde devam etti. yalnız mesaj attığımda cevap vermiyor. ama birlikteyken çok iyi anlaşıyoruz.
ikimizinde sevgilisi yok ama oturup adamakıllı konuşabileceğim bir çocuk da değil.
sevgili olmak istiyorum ama ne yapmam lazım sizce?
Sevissin kurtulsun hisleri de gecerBir arkadaş fuckbody demiş ama öpüşükbody olmuş bunlar. :) Sevgili falan olmayacaksınız boşuna ümitlenme bence.
Öööff bee bu aralar da herkes yakin erkek arkadasiyla opusmeye basladi. Bu gordugum ucuncu ayni konu. Onlar degil bu da degil bunlar hic degil daha yaratici seyler istiyorum
Oo opucuk alirim bi dalarkadaşın seni pek sallamıyo bence yalnız.. sadece yanındayken öpüyo sohbet ediyo, sonrası yok.. bence sen sevgili olmak istiyosun ama o pek istemiyomuş gibi geldi..
Sevissin kurtulsun hisleri de gecer
Eger ondan hoslanmasinda opucuk bu kadar etkiliyse baskasiyla opussun onu sevsin guzel tavsiye benceHiç değilse netleşir duygusal mı fiziksel mi durum ?
Herseyi hatirlamiyomus adam eger neden tokat attigini sorarsa demekki hatirliyo. Bu bi celiski midir. ParadooookksssVallahi alkolluyken seni opmaye gelsin bir daha okkalı bir tokat at ve git dıger gun neden attın derse senn yaptıgın bunun yannda hic de bak bakalım tokatı hatrlyck mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?