• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşın eski sevgilisi

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
İle sevgili olur muydunuz? İlişki bitince sevgilinizin arkadaşlarına da güle güle der misiniz yoksa aynı ortamlarda bulunmaya devam eder misiniz? Benim için çok rahatsız edici bir durum. Siz yapabiliyor musunuz bunları?

Bu arada ben de çok yakın olmasa da arkadaşımla kısa bir süre gönül bağı olmuş birinden hoşlanıyorum ama karşılık vermiyorum. Evlerimiz biribirine çok yakın ancak ben görüşmemek için farklı semtte oturduğuu söyledim. Oturup sohbet ettiğim, derdini paylaştığım arkadaşım bizi elele görürse çok utanırım. Ben yapamıyorum böyle şeyleri.

Ben de yapmadım. Kimisi diyorki a ne var, çok normal, azınlıktalar galiba.

Ben sevmediğim insanla aynı ortamda bulunmak yüzünü dahi görmek istemem. Ayrılan birisine bunu yapmak için sevgilisiz yaşayamamak gerekiyor bence? Yok belki de hayatının aşkıymış falan.

Bence çok kötü bir durum
büyük konulmayayım ama yapmam
Başka erkek mi yok ya
O gözle nasıl bakabiliyorsunuz hayret birşey
Valla kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorum artık güvenim kalmadı insanlara

Kimisi de arkadaş arkadaşın mutlululuğunu ister, istemiyorsa arkadaş değildir diyor.

Ben yapmadim. Yapmamda galiba. Ama eski eşinin kardeşinle evlenen iki kadin tanıyorum :)

Açıkçası tanıştığımızdan bu yana yani üç yıldır yazıyor. Ben yazmıyorum, azalarak biter sanıyorum ama gene öyle yokluyor. Hep sevgilim varmış gibi davranıyorum.

Bu karakter meselesi. Tabi ki eski sevgilimin arkadaşı yada arkadaşlarıyla o zamandan kalma bir samimiyetim varsa mesafeyi koruyarak konuşmaya selamlaşmaya devam ederim. Ama asla eski sevgilimin arkadaşıysa sevgili olmak gibi bir saygısızlık yapmam kendime.

Back
X