• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşını dovmus!

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba kızlar oglumun sorunları bitmek bilmiyor. Bu seferde okulda arkadaşını dovmus.
Müdür aradi sabah sabah aile darp raporu alırsa disipline verceklermis

Çocukta biraz çizik ve kızarıklık oluşmuş:KK43:
Ne yapmalıyım sizce
Disipline verirse bir şey olurmu
Bilgisi olan varmı
Ailesini arasammi ki

bence arayın aılesını hatta oglunuzla bırlıkte zıyaret edıp ozur dıletın ve bırdaha yapmıcana arkadas olacaalrına soz versın.ayrıca mutlaka bı psıkolojık danısmana yada rehberlık hocasına bu sorun danısın ne yapmayalıyım neden boyle yapmıs olabılır dıye.kacı kac bılmıyorum ama sıddet egılımı kucuk yaslarda baslıyabılyor.aman cocouk ıste kavga etmıs gıdıp gecıstırmeyın ılerıkı zamanda daha buyuk sorunlkarla karsılasmamak ıcın

gidip ailece çocuktan ve ailesinden özür dileyin.
oğlunuzun hareketinin yanlış olduğunun farkında olduğunuzu ve bir yardım alacağınızı anlatıp rica edin..
kesinlikle psikolojik destek alın ailece. çünkü çocuğa karşı nasıl davranmanız gerektiğinizi iyi öğrenin..
geçici çözümler bulursanız her gün farklı farklı problemlerle boğuşmak zorunda kalırsınız maalesef..
bir de çocuğa çok sert davranmayın. iyilikle götürün özür dilemeye..

bence arayın aılesını hatta oglunuzla bırlıkte zıyaret edıp ozur dıletın ve bırdaha yapmıcana arkadas olacaalrına soz versın.ayrıca mutlaka bı psıkolojık danısmana yada rehberlık hocasına bu sorun danısın ne yapmayalıyım neden boyle yapmıs olabılır dıye.kacı kac bılmıyorum ama sıddet egılımı kucuk yaslarda baslıyabılyor.aman cocouk ıste kavga etmıs gıdıp gecıstırmeyın ılerıkı zamanda daha buyuk sorunlkarla karsılasmamak ıcın

Cnm 13 yaşında psikoloğumuz var dikkat için gidiyoruz randevu alcam

Aileden ozur dileyip kosarak psikologa gidin bence cizik mizik, kizarik olusturacak kadar dovdugune gore ciddi bence. Oyle kucuk atisma olsa neyse cocuktur denir de...
Buyuk ihtimal disipline gider. Kardesim de 12 yasinda 7.sinif artik buyuk gozuyle bakiliyolar okulda.

Aileden ozur dileyip kosarak psikologa gidin bence cizik mizik, kizarik olusturacak kadar dovdugune gore ciddi bence. Oyle kucuk atisma olsa neyse cocuktur denir de...
Buyuk ihtimal disipline gider. Kardesim de 12 yasinda 7.sinif artik buyuk gozuyle bakiliyolar okulda.

Disipline gidince bişi olurmu hiç başıma gelmedi böyle şeyler

Merhaba kızlar oglumun sorunları bitmek bilmiyor. Bu seferde okulda arkadaşını dovmus.
Müdür aradi sabah sabah aile darp raporu alırsa disipline verceklermis

Çocukta biraz çizik ve kızarıklık oluşmuş:KK43:
Ne yapmalıyım sizce
Disipline verirse bir şey olurmu
Bilgisi olan varmı
Ailesini arasammi ki
Bu cocuk benim olsaydı disipline vermesi icin ben müdüre rica ederdim. Sonucta benim veremediğim terbiyeyi baskası verebiir.

bence arayın aılesını hatta oglunuzla bırlıkte zıyaret edıp ozur dıletın ve bırdaha yapmıcana arkadas olacaalrına soz versın.ayrıca mutlaka bı psıkolojık danısmana yada rehberlık hocasına bu sorun danısın ne yapmayalıyım neden boyle yapmıs olabılır dıye.kacı kac bılmıyorum ama sıddet egılımı kucuk yaslarda baslıyabılyor.aman cocouk ıste kavga etmıs gıdıp gecıstırmeyın ılerıkı zamanda daha buyuk sorunlkarla karsılasmamak ıcın[/QUOTE
Çocuk Bizimkide hakaret etmiş Bizimkide şiddete başvurmuş

Fazla büyük konuşmayın sizde yetistiriyorsunuz bir tane :63:
Niye büyük konusayım ki, ben gercekten terbiye edemiyorsam alternatif düşünürüm.

Kızım dersten kacacak ben iş yerinde konu acacağım
Kızım arkadaşını dövecek ben iş yerinde konu acacağım

Sonra da büyük konuşmuş olacağım :)

Disipline gidince bişi olurmu hiç başıma gelmedi böyle şeyler

Disiplin sanirim bi'kac cesitti. Kinama, okuldan uzaklastirma gibi. Belge alamiyolardir o yil falan cok hakim değilim acikcasi. Sanirim ilkse kinama verilir. Kinama da uyaridir bir daha yaparsa disiplin yani okuldan uzaklastirma devreye girer.

Arkadaşların dediği gibi aileden özür dilemeye gidin disiplin suçu hep dosyasında kalır bunu detaylıca arastirin ve oğlunuza neler olacağını anlatın ve psikolog ile görüşün siz nasıl davranacaksınız onu da konuşun inşallah düzelir

Bu cocuk benim olsaydı disipline vermesi icin ben müdüre rica ederdim. Sonucta benim veremediğim terbiyeyi baskası verebiir.

elmeyra terbiye işi değil kesinlikle.. zaten ergenlik çağı içleri sığmıyor taşıyor böyle..
bence o ne yaparsa ona iyilikle karşılık verilmeli.. yazık disiplin suçu bir ömür yapışır üstüne.. bundan terbiye olmaz ki. zaten disiplin suçum var bir daha olsa nolur havasına girer. benim sınıfımda vardı öyle. bir sandık disiplin suçları vardı. sürekli okul değiştirirlerdi. Allah bilir noldular şimdi..

elmeyra terbiye işi değil kesinlikle.. zaten ergenlik çağı içleri sığmıyor taşıyor böyle..
bence o ne yaparsa ona iyilikle karşılık verilmeli.. yazık disiplin suçu bir ömür yapışır üstüne.. bundan terbiye olmaz ki. zaten disiplin suçum var bir daha olsa nolur havasına girer. benim sınıfımda vardı öyle. bir sandık disiplin suçları vardı. sürekli okul değiştirirlerdi. Allah bilir noldular şimdi..
Ben cok mu katıyım bilemiyorum ama durum vahim. Arkadaşının suratını cizecek kadar siddete meyilli bir cocuk icin bir yaptırım yapılmalı.

Niye büyük konusayım ki, ben gercekten terbiye edemiyorsam alternatif düşünürüm.

Kızım dersten kacacak ben iş yerinde konu acacağım
Kızım arkadaşını dövecek ben iş yerinde konu acacağım

Sonra da büyük konuşmuş olacağım :)

Hımmm kinadigin bir şeyle sinanmadan ölmezsin miydi o meşhur söz

Her neyse

Back
X