Arkadaşının düğününü unutan??

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
Evet, bu sefer de bir arkadaşımın düğününü unuttum...:KK43:
Kaç gündür face te fotoğraflarını görüyorum ancak yüzüm olmadı ki hayırlı olsun diyeyim.Çünkü nikaha o kadar çok çağırmıştı kötü üşütmüştüm kıştı gidemedim..Düğüne gelirim inşallah dedim..Unutmuşum...:KK43:
Sizce ne yapmalı? Şimdi bitecek mi birden arkadaşlığımız?

Güzel bir üslup ile hasta olduğunuz için gelemediğinizi, bu durumdan ötürü çok üzüldüğünüzü belirtip, küçük bir ev hediyesi alıp, telafi etmek için görüşmeyi teklif edebilirsiniz mesela...

Kötü olmuş canım ama çokta yakın arkadaşın değilmiş ki büyük mesele olmamış hayatında ve unutmuşsun. hayrılı olsun dersin yakınsa eline hediyeni alır evine oturmaya gidersin tamamdır.
Yakın ama ortak arkadaşımız yoktu hatırlatacak hep kopuldu onlarla
hafızam günlerde iyi değil :KK43:
sevgilimin doğum gününü unutan yıldönümümüzü bilmeyen insanım..
kendi doğum günümü untuuyorum yahu ne bileyim yapı işte..ama bunu karşıya anlatamazsın :KK43:
bir de facebooktaki fotoğrafın altına yazmış kimizn vefalı kimin vefasız olduğunu anladık bugün vs vs unutmayan ve unutulmayanlardan olun demiş..
üstüme alındım yahu
ortak arkadaşımız kalmadı ki.. beraber gitcek olsaydık da hatırlatsaydı....öyle..

arkadaşına bağlı
benim de bi kaç arkadaşım gelememişti
unutan da vardı hastalık vs durumu olan da
ama hiç dert etmedim hala da gayet güzel görüşüyoruz :KK66:

Eğer yakın bir arkaşınız ise, ev adresini öğrenin ve çok güzel bir çiçek yollatın özür notunuzla beraber.
Sonra zaten evine gider, gereğini yaparsınız.

ben de tam tersi arkadaşının düğününde unutulann. burdan taşınsalar da çocukluğumun beraber geçtiği arkadaşım evleniyor ve beni çağırmayı unuttu , çağırmadı.:mad:

ev hediyesi al git unuttum dugunu deme allah muhafaza altinda cok sey ariyabilir yada acayip kirilabilir dayimda kizinin dugununu tutturmusdu bayramda olcak diye allahin delisiiiiii bizde evcek unutmusduk anem dediki ayyyyy bayram bayram hangi deli dugun yapiyor dunya delilerle doldu demisti dugun calgi sesini duyunca meger kendi abisiymis:KK70:

Ev hediyesi alarak evine gidebilirsin,düğüne gelemeyenler genelde hediye ile beraber evlerine giderler.

arkadaşnız da pek atarlıymış canım. benim nişanıma da pek çok arkadaşım gelemedi ama bir gün bile trip atmayı düşünmedim. düğüne de gelmezlerse o zaman düşünürüz :KK70: :KK70:

bu da bişey mi ben aradaşlarımı düğünüme çağırmayı unutmuştum :KK11: gerçi davetiyeyi 1 ay kadar önce işyeri panosuna aşmıştım ama şehir değiştirdiğim için tekrar uğrayamamıştım, o dönem kullandığım antidepresanların etkisiyle rüyamda davet ettiğim kişileri gerçekte davet etmemişim (rüyalarımla gerçekliği karıştırdığım bir dönemdi) o_O sonradan da aklım başıma gelince insanlara ben şu sebepten sizi arayıp soramadım kına geceme düğünüme çağıramadım diyemedim... 2 sene olacak hala hiçbiriyle görüşmüyorum... yüzüm de yok gerçi arayıp sormaya :110:

X