arkadaşının karısı bizi özlemiş

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
kızlar merhaba
benim eşim sürekl, ailesi ve çevresi ile olan ilişkilerimi sorguluyor suçluyor beni o suçladıkça ben çevresnden soğuyorum kendi kendime sinir krizleri geçirip duruyorum
defalarca ailesini arayıp sormam hakkında suçlayıcı eleştiriler yaptı bana
zorlamı diyorum zrola mı
ya zaten bu evlilik için bi sürü fedakarlık yapmışım
arkadaşları çevresi ile ilişkilerimz için de öyle
benim aranıp sorulamamamın lafını etmez benmö arayıp sormadığımın lafını eder
en son bi arkadaşı nın eşi doğum yaptı gittik aylardır da görüşmüyoruz bu süreçte ben düşük yaptım , bi ameliyat geçirdim , o arkadşı ya da karısı beni aramadılar gelmediler gitmediler,
geçenlerde evimize hayırlı olsun a geldiler, kadın dedi ki çok oldu görüşmeyeli özlemişiz dedi,
hafta sonu eşimle tartışırken bana be dese eşim,
kadıncağız özledik sizi dedi kaç aydı rgörüşmedik onlarla da diye beni suçluyor
belli dedim özlediği getrdiği hediyeden sana verdiği değer belli dedim
10 hadi 15 tl ye sokak pazarlarında satılan yatak örtülernden getirmiş. kenarlerından ipler sarkıyor, hatta eşim de dmişti niye bunu getrmişlerki dedi onlar gittiğinde . yeri geldi o kadını eleştrdi daha önceki görüşmöelerimzden sonra ama beni suçlayacak illa ki bişeyler buluyor,
defalarca dedim çevrenle sen dedim iletişim kur plan yap ben uyarım zamanla da ben de duygusal bağa geçerm onlarla diyorum
artık beni o kadar sinirlendiriyor ki bir sürü örnek verebilirim siz kendini hep etrafına karşı suçlu hissediyor ve açığı hep benm kapatmamı bekliyor
sağlığımdan olacağım oldum da zaten

İkinizde bir tuafsınız bence..
Ama siz yinede insanların sizi sevmesini, özlemesini , saygı duymasını getirdiği hediyeleri kafanızda rakamlandırarak belirlemeyin.
Pazardan almıştır nevresimi ama yinede özlemiştir sizi.

İkinizde bir tuafsınız bence..
Ama siz yinede insanların sizi sevmesini, özlemesini , saygı duymasını getirdiği hediyeleri kafanızda rakamlandırarak belirlemeyin.
Pazardan almıştır nevresimi ama yinede özlemiştir sizi.

benim neyim tuhaf acaba?
özleseydi arardı kadın
onu demesi de laf olsun diye
hediye gerçekten çok saçmaydı laf olsun diye
samimi olduğuna inansam hediyeyi sorgulamam hiiiç ihtiyacım yok ev dekileri nereye sığdıracağımı şaşırıyourm

benm neyim tuhaf?
tepemde bi kocam var ve sürekli o gelmedi biz gitmedik diyor e plan yap diyorum bana yüklüyor ne olursa olsun ve suçluyor diyorum
beni başkları yüzünden suçlamasından dolayı delirecem

hediyeye laf eden de eşimdi ilk kendi açtı konuyu yoksa benm haddime mi!!!
onun arkadaşı getrmiş
avukat resmen çevresi için

insanlar samimi değilse özürleri sevgileri hediyeleri hep yüzeyseldir.bende eşinize çok kızdım.zorla güzellik olmaz.sen içinden geldiği zaman bir şey yaparsın.sana "ben dedim diye öyle yaptın" der ayar eder. annemin erkek versiyonu diyebilirim.kendini sorgulasın neden bu kadar hep suçu size buluyor diye. çok abartı bence bu kadar suçlayacaksa neden eş olarak sizi seçmiş.kendine azarlayacak birini bulmalıymış kim olsa bi süre sonra sizin gibi tepki verir.zaten evlilik iki kişi illa evlenen iki kişi başından tırnağına ve kafa yapısına kadar yüzde yüz aynı olacak diye bir zorunluluğu yokki 5 parmağın 5 i bile aynı boyda değil.

biz o kocanızın arkadaşının eşi değiliz asabiyete lüzum yok..kocanız konusunda da haklısınız.
artık gerçekten düşünmekten helak olacağım
benm bi beklentim yok kimseden ama eşim öyle yaptıkça o insanların da kusurlarını söylerken ya da düşünürken buluyorum kendimi
sinirli davrandıysam özür dilerim ama nasıl bi çözüm bulacağımı şaşırıyorum
boşanmayı bile düşünüyorum beni bu kadar değersiz kıldığı için

benm bi beklentim yok kimseden ama eşim öyle yaptıkça o insanların da kusurlarını söylerken ya da düşünürken buluyorum kendimi
ben senin yerinde olsam kısa fakat çok kısa değil bir müddet kocamı yoksayardım ..misafir mi çağıracak haırlık dahi yapmazdım ..boşayacan mı aha kapı orda yürü git beni bu hale sen getirdin der tartışmaya dahi girmezdim..huzurun dışarda değil hanımının yanında olduğunu ona bi güzel gösterirdim..tıpış tıpış geldiğinde direkt affetmez ama asla tartışmaz benim gözümde kendini bitirdin derdim..zaten kafalarına öyle bir balyoz iniyor ki böyle olunca..bilmiyorum ben tecrübe ettim rahata erdim şükür ..dahada olmaz inşallah mevzum farklı tabi..istersen sende bu politikayı yürüt bi dönem ne dersin..kızgınlığın belli zaten estağfurullah Rabbim huzur versin sana da..

ben böyleyim diyeceksiniz... net
insanlarla gerektiği kadar ilgilenirim..
bana kimse sırnaşmasın bende kimseye ieri derece sırnaşamam
sende lütfen beni ezdirme diyin..

ben senin yerinde olsam kısa fakat çok kısa değil bir müddet kocamı yoksayardım ..misafir mi çağıracak haırlık dahi yapmazdım ..boşayacan mı aha kapı orda yürü git beni bu hale sen getirdin der tartışmaya dahi girmezdim..huzurun dışarda değil hanımının yanında olduğunu ona bi güzel gösterirdim..tıpış tıpış geldiğinde direkt affetmez ama asla tartışmaz benim gözümde kendini bitirdin derdim..zaten kafalarına öyle bir balyoz iniyor ki böyle olunca..bilmiyorum ben tecrübe ettim rahata erdim şükür ..dahada olmaz inşallah mevzum farklı tabi..istersen sende bu politikayı yürüt bi dönem ne dersin..kızgınlığın belli zaten estağfurullah Rabbim huzur versin sana da..
ailesi de öyle kendiler istediği zman arar sorar ben hep mecburum
eşim bunu yaptıkça hiç arayıp sormak istemedim tabi onlarla yaşadığımız sorunlar da cabası
herkes le aramı bozdu adam benim
ve de psikolojimi de
ben senini dediğin gibi yaptığımda da anlamıyor sen böylesin yetim kimsesiz biriyle evlenecektin diyor
artık bırakın dokunmayı yüzünü dahi görmek istemiyorum onun
herkes içi yapıyor bunu etrafındaki kimse ile görüşmek istemiyorum artık sonra da sorunlu insansın diyor

ailesi de öyle kendiler istediği zman arar sorar ben hep mecburum
eşim bunu yaptıkça hiç arayıp sormak istemedim tabi onlarla yaşadığımız sorunlar da cabası
herkes le aramı bozdu adam benim
ve de psikolojimi de
ben senini dediğin gibi yaptığımda da anlamıyor sen böylesin yetim kimsesiz biriyle evlenecektin diyor
artık bırakın dokunmayı yüzünü dahi görmek istemiyorum onun
herkes içi yapıyor bunu etrafındaki kimse ile görüşmek istemiyorum artık sonra da sorunlu insansın diyor
o zaman çocuğunda yokken ailen arkandaysa yada maddi durumun varsa ki çalışıyorsun sanırım geç bi davanı aç zaten adamı gözden çıkarmışsın ya düzelir ya da inceldiği yerden kopar..

genelde ailelerde planları hanımlar yapar belki eşinde senin bu konuda sosyalleşmeni istiyodur. bizde de eşimin arkadaşlarıyla dahi olsa planları benim yapmamı ister çünkü evde ya da başka yerde plan varsa bayanlar ayarlar o yüzden o arkadaşından teyit alsa bile benim hanım senin eşini arar planlaşırlar ona göre görüşürüz der. bende başlarda senin gibiydim sen ara sen ayarla ben uyarım diyodum ama bi yerden sonra o plan yapıp geldikçe gıcık olmaya başlıosun bana sormadan nası yaptın benim kendi kafamda başka şeyler vardı vs die en güzeli orta yolu bulmak bence eşinde onu yapmaya çalışıo ama doğru ama yanlış yoldan ona bişi diemem

o zaman çocuğunda yokken ailen arkandaysa yada maddi durumun varsa ki çalışıyorsun sanırım geç bi davanı aç zaten adamı gözden çıkarmışsın ya düzelir ya da inceldiği yerden kopar..
artık ailem yoruldu , üzülüyorlar çok
dünyaya çok farklı bakıyorsunuz diyorlar
bu şehirden gidelim diyorum ailen yüznden çevren yüznden çok baskı yapıyorusun diyorum
burdan gidersek senin aileni de silerim diyor
benm ailem başka ilde ve asla onlar yüzünden problem yaşamadık
eşimin babsı da sürekli kv yi suçlar her konuda , akrabaları konusunda vs
ya dengesizler bunlar ya ben dayanmıyurm artık

genelde ailelerde planları hanımlar yapar belki eşinde senin bu konuda sosyalleşmeni istiyodur. bizde de eşimin arkadaşlarıyla dahi olsa planları benim yapmamı ister çünkü evde ya da başka yerde plan varsa bayanlar ayarlar o yüzden o arkadaşından teyit alsa bile benim hanım senin eşini arar planlaşırlar ona göre görüşürüz der. bende başlarda senin gibiydim sen ara sen ayarla ben uyarım diyodum ama bi yerden sonra o plan yapıp geldikçe gıcık olmaya başlıosun bana sormadan nası yaptın benim kendi kafamda başka şeyler vardı vs die en güzeli orta yolu bulmak bence eşinde onu yapmaya çalışıo ama doğru ama yanlış yoldan ona bişi diemem
plan yapıp gelmesi de ayrı yanlış
bizimki öyle değil kafasında kuruyor kuruyor
birdenbire bi suçluyor beni
artık tahammül bırakmadı
ve etrfaındaki herkesten soğudum
bzi nişanlı iken de nişanlı bi çiftle buluşacaktık eşimn arkadaşı onlar da
eve çağırsaan dedi
dedm şimdi vakit kısıtlı hazırlık vs evde dağınık dedm
beni taaa ablama şikayet etmiş eşim o zman ki nişanlım
aman efendm nerdeym evde misafir ağırlamak istemiyor evi dağınık bilmem ne
ben tek yaşıyordum o dönemler
o arkadaşı 12 yıllık dostuymuş da ben nasıl evime almazmışım!!!!
keşke o zman bitseydi herşey:KK43:((((((((((

Herşey karşılıklıdır...
Arayacaksın ki arayacaklar yada aranacaksın ki arayasın..!
Eşinizz çok afedersiniz ama köpek gibi insanların peşinden koşmanızı istiyor...
Çok sinir bozucu...

X