kızlar merhaba
benim eşim sürekl, ailesi ve çevresi ile olan ilişkilerimi sorguluyor suçluyor beni o suçladıkça ben çevresnden soğuyorum kendi kendime sinir krizleri geçirip duruyorum
defalarca ailesini arayıp sormam hakkında suçlayıcı eleştiriler yaptı bana
zorlamı diyorum zrola mı
ya zaten bu evlilik için bi sürü fedakarlık yapmışım
arkadaşları çevresi ile ilişkilerimz için de öyle
benim aranıp sorulamamamın lafını etmez benmö arayıp sormadığımın lafını eder
en son bi arkadaşı nın eşi doğum yaptı gittik aylardır da görüşmüyoruz bu süreçte ben düşük yaptım , bi ameliyat geçirdim , o arkadşı ya da karısı beni aramadılar gelmediler gitmediler,
geçenlerde evimize hayırlı olsun a geldiler, kadın dedi ki çok oldu görüşmeyeli özlemişiz dedi,
hafta sonu eşimle tartışırken bana be dese eşim,
kadıncağız özledik sizi dedi kaç aydı rgörüşmedik onlarla da diye beni suçluyor
belli dedim özlediği getrdiği hediyeden sana verdiği değer belli dedim
10 hadi 15 tl ye sokak pazarlarında satılan yatak örtülernden getirmiş. kenarlerından ipler sarkıyor, hatta eşim de dmişti niye bunu getrmişlerki dedi onlar gittiğinde . yeri geldi o kadını eleştrdi daha önceki görüşmöelerimzden sonra ama beni suçlayacak illa ki bişeyler buluyor,
defalarca dedim çevrenle sen dedim iletişim kur plan yap ben uyarım zamanla da ben de duygusal bağa geçerm onlarla diyorum
artık beni o kadar sinirlendiriyor ki bir sürü örnek verebilirim siz kendini hep etrafına karşı suçlu hissediyor ve açığı hep benm kapatmamı bekliyor
sağlığımdan olacağım oldum da zaten
benim eşim sürekl, ailesi ve çevresi ile olan ilişkilerimi sorguluyor suçluyor beni o suçladıkça ben çevresnden soğuyorum kendi kendime sinir krizleri geçirip duruyorum
defalarca ailesini arayıp sormam hakkında suçlayıcı eleştiriler yaptı bana
zorlamı diyorum zrola mı
ya zaten bu evlilik için bi sürü fedakarlık yapmışım
arkadaşları çevresi ile ilişkilerimz için de öyle
benim aranıp sorulamamamın lafını etmez benmö arayıp sormadığımın lafını eder
en son bi arkadaşı nın eşi doğum yaptı gittik aylardır da görüşmüyoruz bu süreçte ben düşük yaptım , bi ameliyat geçirdim , o arkadşı ya da karısı beni aramadılar gelmediler gitmediler,
geçenlerde evimize hayırlı olsun a geldiler, kadın dedi ki çok oldu görüşmeyeli özlemişiz dedi,
hafta sonu eşimle tartışırken bana be dese eşim,
kadıncağız özledik sizi dedi kaç aydı rgörüşmedik onlarla da diye beni suçluyor
belli dedim özlediği getrdiği hediyeden sana verdiği değer belli dedim
10 hadi 15 tl ye sokak pazarlarında satılan yatak örtülernden getirmiş. kenarlerından ipler sarkıyor, hatta eşim de dmişti niye bunu getrmişlerki dedi onlar gittiğinde . yeri geldi o kadını eleştrdi daha önceki görüşmöelerimzden sonra ama beni suçlayacak illa ki bişeyler buluyor,
defalarca dedim çevrenle sen dedim iletişim kur plan yap ben uyarım zamanla da ben de duygusal bağa geçerm onlarla diyorum
artık beni o kadar sinirlendiriyor ki bir sürü örnek verebilirim siz kendini hep etrafına karşı suçlu hissediyor ve açığı hep benm kapatmamı bekliyor
sağlığımdan olacağım oldum da zaten