• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasinin sevgilissine bakti

bakın avret yerlerinden bahesidiyor. neden anlamıyorsunuz. başaörtülen örtüyü bebek de takardı erkekler de arabistanın o sıcağında ama türban değil. Ayrıca bana gönderdiğiniz yazılar farkındaysanız insanın kendi nefsini köreltmesi bastırması hakkında laf söylüyor. yani açık giyinen kadından çok harama bakan kadın ve erkeklerin harama el uzattıklarından... bakmak istediğiniz açıdan bakıyorsunuz. Yani bu yazılarla dediklerimi doğruluyorsunuz ben buraya kopyalamış olsam bu yazıları iyi bir savunma olurdu:):)

neyse mune gelmeden kaçıyım bir cevap yazııyım dedim bi kaç cevap oldu. konu sahibine terbiyesizlik yapmamak için konuyu sonlandırıyorum daha cevap yazmıcam.

Konu sahibi arakdaşım yüzde yüz haklısın. Yaptığı şey yenilir yutulur şey değil. En kötüsü de ona muhtaç olduğunun farkında... bir süre sessiz kalarak güçlenmeyi denemelisin..

Kopyaladığım kısım hakkında haklısınız ama lütfen ayetlerin devamını bulup okuyun, o zaman net olarak anlaşılacak...

sizin adiniza gercekten cok üzüldüm,üstüne birde okadar hakaret etmesi :50:

o evden cikamam diyorsunuz kizim icin,ozman isvicerede tüm haklarina sahip olup dil ögrenene kadar susup otutun yoksa kalbiniz cok daha kirilir
sonrada hic beklenmedik zamanda siz def edin

Onuda dusundum.korkularim var..bes kurus param yok vatabdasligi 2 sene sonra alicam.2 sene sonra kimse bama karisamaz.dil ogreniyorum bayagi.deniyorum en azindan.kizom icin giderim gitmesine de onin bana ihtiyaci var gozlerinde gorutorum.yavrum bensiz yapamaz.onu birakamam.ölürüm gene birakmam.ama bu evlilik biter onu biliyorum.olmuyor iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk 1-2 sayfayi okudum sadece. Cok ozur dilerim ama sizin evliliginizde saygi yok bence. Kullanilan dilden belli oluyor.Yani biriniz onun bunun poposuna bakiyo, sorunca da piskin piskin sen de sort giyiyosun diyo. Digeri bokum daha kiymetli diyo. Oburu de bokumu ye. Cok acayip. Ilkokul cocuklari kavga ediyo sanki...

Siz onların muhafazakar olmasına saygı gösterip çok açık giyinmemişsiniz, ne güzel. Arkadaşım dediğin kişi o kadar kötü giyinmese eşin o kadar kıza bakmayacaktı ( tersi durumda çok imanlı, ahlaklı olunması lazım, bakın sizinde sürekl gözünüz kaymış, bir eşinize bir kıza bakmışsınız). Elbetteki kocan suçlu, belki şehvet duymamıştır, aklından bunu nasıl giymiş deyip belki mücadelede etmiştir. Sonra benim eşimde giyiyor o zaman benimde bakmaya hakkım var gibi yanlış mantığa kapılmış.
Erkekler ahlaklı olsun karıya kıza bakmasında, kadınlarda edepli olsun yaaa. Kimse demiyor git tesettürle gez diye ama her kıyafette sokakta, parkta giyilmiyor be bacım..

bilmiyorum kizdan oyle esime karsi bisey hissetmedim hic.kiz oyle surekli giyiniyor.oyuzden bisey diyemicem. cok kirginim ve kizginim. cok ama cok ayip..ben axik giyinirim.ama tatilde falan burasi zaten kis 9 ay iki uc ayinda tatilde havuzlarda frciyor.goze carmiyorsun.ama iste.bilmiyorum kafam durmus sanki..kemdisi soyledi senim dusumdugum gibi bir tsrzxbakmadim falan ama onemli degil ben ordayim bemim gozume baksin kiziyla oylasin.yada okizla konussin yuzune baksin yani poposuna drgil.asiri kirildim.aldatilmisim gibi hissediyorum onum sayesinde

bence senin eşinde ciddi sorunlar var ... bu adam normal değil madem sanada bakıyorlar giydirmesin kendiside bakmasın yok böyle saçmalık bide verdiği cevaba bak çay demle ey allahım ya :53:

Bemde oylw dusunuyorum burcu akrep insani akrep givi yaraliyor cok kinci oanlarda ve asiri inat bir insan birazda egoist

oncelikle isteyen istedigini giyer ama suc bakanda diye birsey yok. cinsel organlqri acik edecek tarzda giyinen teshircidor zaten ki bakilmaktan zevk alir. ha bakanda suc yok mu var. ama goz kaymasi seklinde degilse. ve ustune utanip ozur dilemeyi bilmesi gerekirken boyle namussuzca (durum ne olursa olsun "bi tarafini sat " diyen bir koca namussuzdur) bir aciklama yapiyorsa hatanin buyugu ondadir. cocuk kac yasinda tam bilmiyorum ancak oturumunuz yok sanirim. bu durumda iltica talebinde falan bulunabilirsiniz belki aile ici siddetten.
ucretsiz danisma mutlaka vardir. gonullu avukatlar falan.

Kzin tayt arasina firmisti vutim formalaro ortada ve belliydi ozel olarak esim icin yapammistir ama bir cok erkek vardi ortamda vasketboll oynamaya gitmistik.

Bence o cevabı bilerek vermemiştir sıkıştığından ne diyeceğini bilemedi heralde :26: ayrıca sen bile diyosun herşeyi meydandaydı diye bide hopluyor zıplıyor kimbilir nasıl bi görüntüdür insan ister istemez bakar bence çok takılma :34:

Bana verdigi cevaplarimi emin degilim banada cok ama cok acimasizca ve kendini aklamaya calismaktan baska biseye bemzemiyor gibi geldi ama aklayamadi.insan biraz nazik olur bana dese ona bakarken sade oyle olasindan onu kinadim falan okey baktim diyor illa bakrim gibi sacma saoan birsuru sey diger yorumlarimda yazdim

Ya arkadaş herşeyden öte o kız arkadaşının sevgilisi...
Ondan daha da önemli bi konu var ki eşin de orda senin ya. Valla ben bazı erkkler neyin kafasını yaşıyo anlayamıyorum!
Aleni şekilde yapılmış bi terbiyesizlik kocanın sana yaptığı,başka bişey değil.
Bence de abartmıyosun, tavrını koruyup ne denli kırıldığını eşin tam anlamıyla algılayana kadar bırak ne hali varsa görsün EIN.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok açana ben de bakarım diyenler, sizce erkekle kadın aynı gözle mi bakıyor?
İğrenç bi durum hem sen de açık giyiniyorsun sana da bakıyorlar ne demek.Aslında ne demek biliyordum da buraya yazamıcam.
Çok merak ediyorum bunların telafisi olur mu, suçu kendinde bulmayıp daha da çirkinleşiyorken...

Aynen oyle esimde dedi sende bakmissin falan farketmissin ben nasil bakmim napim ben neyapsaydim yani resmen kendine hakim olamadim gibisine.benim de ona cevabim ben lezbiyen olmadigima gore baksam ne bakmasam ne senin le benim bakmam bir mi sen nasil baktin ben gordum dedim.

kadin kendini bilmezse erkek bakar yani ,erkegin icinde varsa kadin naparsa yapsin istedigini yapar

bak örnek kayinbaban

Bakmayan erkek mi var? Eeee göstersene bakmayanını, hiç bir kadına güzele yada açığa kapalıya bakmayanı..
Kimse heleki şu devir de Hz. Yusuf değil.. Hemen gözünü açıklıktan kaçıracak kaç tane edepli ahlaklı erkek var.
Tvda, dergide, internette bakıyor yolda yolakta bakamayan..

Ya arkadaş herşeyden öte o kız arkadaşının sevgilisi...
Ondan daha da önemli bi konu var ki eşin de orda senin ya. Valla ben bazı erkkler neyin kafasını yaşıyo anlayamıyorum!
Aleni şekilde yapılmış bi terbiyesizlik kocanın sana yaptığı,başka bişey değil.
Bence de abartmıyosun, tavrını koruyup ne denli kırıldığını eşin tam anlamıyla algılayana kadar bırak ne hali varsa görsün EIN.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya zaten viz birsuru problem yasadik bu gine gelene kadar.ama o bunlari bilmiyor gibi dacraniyor.tartisma sirasinda napmasi gerektigini daha ogrenmemis.suan sadece ben orda kotukta otururken onun nasil ona baktigi gelip gidiyoe gozumun onune.ummadigim bisey esimden.asla umazdim bubu kadin konularinda ona guvenim vardi.. artik yokk sanmiyorum boynuna atlayip canim cicim yapacagimi buni bem kolay kolay unutmam.kendi karakterinden visey ogrendim onun benim hic affetmeyecegim birsey

Ilk 1-2 sayfayi okudum sadece. Cok ozur dilerim ama sizin evliliginizde saygi yok bence. Kullanilan dilden belli oluyor.Yani biriniz onun bunun poposuna bakiyo, sorunca da piskin piskin sen de sort giyiyosun diyo. Digeri bokum daha kiymetli diyo. Oburu de bokumu ye. Cok acayip. Ilkokul cocuklari kavga ediyo sanki...

Bende oyle dusunuyorum saygi yok malesef.o bama neler soyluyor bem de ona katsilik oyle suruyor iste.

Konunun başını okudum,sonları okuyamadım.
Sonuç ne oldu ? Eşin eve gelmedi mi ?

ne zaman vatandaşlık alabilirsin? dilin var mı iş bulup çalışmaya başlayabilirimisin? veya bir kursa falan gitsen bir süre sonunda işini eline alabilirmisin? eğer çalışırsan kızına da kendine de yetersin. ama tabi bir süreç lazım. orada hayatını kkurma şansın var mı?

bu arada eskiden erkeklerin içlerini tamamen gösteren kıyafetler giydiğini biliyorsunuz değilmi... yani ona gelmiş tamamen transparan bir entariyi eşine giydiriyorsa eşinin avret yerlerinin örtülmesi gerektiği belirtilmiş burada.

Yoo bilmiyorum, ilk defa burada okudum. Kaynağıyla beraber okumak isterim nerede okuduysanız.

Konunun başını okudum,sonları okuyamadım.
Sonuç ne oldu ? Eşin eve gelmedi mi ?

Grldi biz parktaydik anahtar nerde dedi verdim.sonra kizkmla viraz oynadim.balkonda oturuyordu hic goz goze gelmedik.benim kursum vardi gittim.grldigomde uyuyordu.halada uyuyor

herhangibi bir baski yada kizginlik hissettirmedigimde melek gibi bir insan inanin.ama bi tartismada haksizim demez uzatie bemo simirlendirir taki agzimdan kotu bi laf cikana kadar onuda kaldiramaz ve bana baski ve kufur yagdirir

Inanin sizi cok iyi anliyorum. Cok haklisiniz. Esinizde haksiz oldugunu biliyor ve gururuna yedirip ozur dilemiyor ve kendini hakkli cikarmaya calisiyor. Cok ayip size kufur ve hakaret etmesi. Bende benzeri birsey yasamistim ve esime birsey dememistim. Ama erkekler iyilik ve anlayisli olmaktan anlamazlar. Onun icin kesin tavrini koy ve o arkadasinlada gorusme. Bir kere gozu takilabilirde donup donup bakmasi hemde senin yaninda ve ortak arkadasiniza. Olmamis vallahi: ((

ne zaman vatandaşlık alabilirsin? dilin var mı iş bulup çalışmaya başlayabilirimisin? veya bir kursa falan gitsen bir süre sonunda işini eline alabilirmisin? eğer çalışırsan kızına da kendine de yetersin. ama tabi bir süreç lazım. orada hayatını kkurma şansın var mı?

2sene sonra komse bu ulkeden suc islemeden cikaramaz.suan almancamA2 srviyesinde calisabilirim ama kozomi birakacak kimse yok.vutin gun bakicak birini vulmak zor.kreste benim maasim kadar olur cok pahali. 2seneye ihtiyacim var almancam anadil seviyesine gelir.isimi bulurum kizimda okula baslar.onlar kolay ama bem isterimki yuvam yikilmasin krndine ceki duzen versin bemi yeniden kazansin.affederim ama boyle giderse sonumuz yok.olan cocugimuza oldu

evde bosanma kagitlari duruyor.. suam mantikli dusunemiyorum biraz dusunmem lagzim

ben asla kapanmam ama kapalilara da cok saygim vatdir.benim en yakin arkadasim bayagi bir dindardir butin ailesi.bende aleviyim hayat goruslerimiz baska.ama ben onum ecine giderken kisa giyinmedim hic bemide kaynanaso kayinbabasi herkes sever.acikligima karismazlar.gorusume karismazlar.hic gormedim.insan imsan olsun ya ben oyle dusunuyorum.bunun muslumanlikla dindarlikla ataistlikle ilgisi yok.allahtan baksa kimse vilmez insanin icini kim ne derse desin.din ve politika insani dusman eder.cunku tattisirsin inaclar farklidir.iyi drgil otuzden birbirimize insan gozuyle bakin herkesin kendi dusuncrsi kim ne gormus ogrenmisse onu soyluyor birbitinozle bosuna tartisiyorsunuz.

Size ozelden yazmak istiyorum ama nerden yazacagimi bilmiyorum.

Back
X