• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasinin sevgilissine bakti

simdi internetten bosanma dilekcesimi indiricem ve dolduricam viktim artik boyle salak yerine alip haksiz konuma dusmelten.kizim olmasa zaten coktan bitmisti.ailemde arkamda degil baska bir ulkede kimsenim umrunda drgilim.kizima aciyorum.yoksa cekilecek seyler yasamadim..ailesinden gerek ondan beni ailenden korudu ama kendisi ezdi
cahil cocul yerine aldi.biktim bazen diyorum nolursa olsun ayril
kizimi birdaha gorememe korkusu beni frenliyoe.bir an once kurtulmak hatta surindirmel istwrdim omi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cocugunuz kac yasinda? 18 yas altındaysa kesinlikle sizde kalir.18+ysa kendi tercihi ama ben sizden yana olacagini dusunmekteyim....

allah yardımcın olsun bu erkeklere başkasınınki tatlı değişik geliyor nedense gül gibi karısı olup başka kadınlardan aklını bi türlü alamayan erkeklere anlam veremiyorum tabi bunu karakteri bozuk olanlar yapıyor bi bayanda giyimine dikkat etmeli kendini teşhir edip kendine baktırmamalı bi aileyi ne hale getiriyo bunun bilince olsa belki teşhir edici kıyafetler giymezler

Öncelikle sunu demek istiyorum. Her lafin birinde vajina kelimesi kullaniyorsunuz. Heryeri meydanda deseniz de anlariz ne demek istediginizi. Bu kadar detaya gerek yoktu bence.

Neden cocugunuzu göstermezler diye korkuyorsunuz. Hak var hukuk var. Bence korkmayi birakin ve neler yapabilirsiniz onu arastirin. Bu adamla ömür gecmez. Ya siz katil olursunuz ya o ...

Son düzenleme:
bosanicam senden dedim; gidip kagitlari alicam izmalarsim surekli hakli olmandan ve uzerime kemdi sucun oldugibda bile gelmendem biktim dedim.bana diyor bi kurus parama dokunma git gotunu sat afdwdersiniz ama boyle konustu..

Terbiyesiz pislige bak,bu nasil sözler?
Ne cirkin hakaretler ediyor sana.
Adama bak hem suclu hem güclü.
Ne olursa olsun insan karisina bu denli küfür etmez.

Öncelikle sunu demek istiyorum. Her lafin birinde vajina kelimesi kullaniyorsunuz. Heryeri meydanda deseniz de anlariz ne demek istediginizi. Bu kadar detaya gerek yoktu bence.

Neden cocugunuzu göstermezler diye korkuyorsunuz. Hak var hukuk var. Bence korkmayi birakin ve neler yapabilirsiniz onu arastirin. Bu adamla ömür gecmez. Ya siz katil olursunuz ya o ...

yok heryeri meydanda drgil resmen vajinasi gozukuyor.

allah yardımcın olsun bu erkeklere başkasınınki tatlı değişik geliyor nedense gül gibi karısı olup başka kadınlardan aklını bi türlü alamayan erkeklere anlam veremiyorum tabi bunu karakteri bozuk olanlar yapıyor bi bayanda giyimine dikkat etmeli kendini teşhir edip kendine baktırmamalı bi aileyi ne hale getiriyo bunun bilince olsa belki teşhir edici kıyafetler giymezler

bosanma kagitmalarini aldim sonumda olmuyorsa olmuyor beni dusurdugu duruma bak sanki ben bir erkegin biyerlerine bakmisimda o bana kizmis gibi..bana beddua etti insallah arabanin altinda klair kafan ezilir diye..bu kadar befret hissetti oan bana.sanki ben sucluyum.cok yorgunum by evlilikten.lanet oladi ailem icin ben canimi veittim arar sorarim ama onlar rsimin gorunr giriyorlar vosanmayalim diye.herkes kemdini dysunuyoe.esim bana bugun dedi.ailene desem onlar bile sana kizar kinar seni bu ne ya bikrim herkesten kizim var yoksa suan evde olmazdim.ama vitiricem.kozimida kaybetsem bi insan bu kadar asagilanip hakarete ugramaz.yarin birgun kizim da gorucek bunlari o dahami iyi bilmiyorum

isvicrede yasiyorum para komdeyae cocuk onda kaliyor.bende burda surunmem lagzim is bulup esek gibi devletin istedigi herseyi karsilamam lagzim sirf vurda kalmak icin.kizimi gorebilmek icin lanet olsun sansim yok

bosanicam senden dedim; gidip kagitlari alicam izmalarsim surekli hakli olmandan ve uzerime kemdi sucun oldugibda bile gelmendem biktim dedim.bana diyor bi kurus parama dokunma git gotunu sat afdwdersiniz ama boyle konustu..

Ayy bunlar nasıl laflar ya devamını okuyamayacam..eşinizin teşhirci hatunlara bakmaktan daha fazla sorunu var bence..insan karısına nasıl söyler bunları ya ..karakter yoksunu!

edebsiz,ahlaksız ve namus nedır bılmeyen bı eşin var..

gıt bılmem nerenı sat ne demek ya!

1 sn.durma onunla,ılerde elıyle pazarlar seni..

ailem turkiyede ben yurtdisindayim.gecmistede cok kotu bi hayatim oldu..duygusal anlamda.suan 3 senelik burdayim.cocugumu benden alirlar diye korkuyorum yoksa coktan gitmistim inanin

Çocuğunuz ufaktır muhtemelen. Hiçbir ülke kanunlarında çocuk kolay kolay anneden alınmaz. Annenin aldatması, veya bağımlı olması gibi durumlar haricinde. Ki muhtemelen Türkiyenin kanunlarıyla evlendiniz ona göre boşanacaksınız. İşiniz yok mu? Eğer maddi geliriniz de varsa kimse alamaz çocuğunuzu. Ki işiniz yoksa da Türkiyeye gelip iş bulabilirsiniz. Size edilen hakaret mesajlarını da silmeyin sakın. Bunların hepsi kullanılıyor mahkemede.

yuh artık, laflara bak.. eşinizin ağzı bakışlarından daha büyük problem.. eğer bunlar mesaj şeklindeyse, mahkemede kullanabilirsiniz.. hiçbir ülkede böyle bir babaya çocuk verilmez :19:

Herkesin gözü bir başkasına takılabilir, bunda problem yok.
Ama:
1. Gözünün takıldığı kişiye uzun uzun veya tekrar tekrar bakılmaz.
2. Bu kişi arkadaşın eşi/sevgilisiyse asla tekrarlanmaz o bakışlar.
3. Hadi böyle bir terbiyesizlik yapıldı, böyle saçma sapan bir savunma yapılmaz.

Durum bundan ibaret olsa ve tekrarlanmayacaksa boşanmayla sonuçlanacak bir konu değil.
Yalnız son mesajlarda gördüğüme göre eşiniz sınırını iyice aşarak iğrençleşmiş.
Yüzüne bakmak istemezdim ben bir daha asla.

yuh artık, laflara bak.. eşinizin ağzı bakışlarından daha büyük problem.. eğer bunlar mesaj şeklindeyse, mahkemede kullanabilirsiniz.. hiçbir ülkede böyle bir babaya çocuk verilmez :19:

bunu soylediginiz iyi oldu.ben boyle biribe kiz cocugumu nasil virakirim bilemicem.suan kalbim cok kirik ve artik onu istemiyorum onemlo olan kizimm.isvixre kanumlarina gore kim bakabilecek durumdaysa ona ceriliyor iki tarafta psikolojik yada maddi sorunluysa devlet aliyor cocugu..ben kizim benle buyusun diye calismadim hic vurada.vosanirs alicen is bulup declete yuk olmadab tasaraam burda kalabilirim sirf kizim burda oldugu icin.turkiyeye izin verekeckerini sanmam ama keske verilse izin

Kusura bakma ama esin hakli baskalarinin kocasinin da sana bakmadiginin garantisini verebilir misin. Belki de sen boyle biseye sebep oldugun icin ayni sey senin basina geldi.Acik gezip baskalarinin kocalarinin ilgisini cekenler o kadinlarin hakkini nasil odicek cok merak ediyorum.benim basima gelse hakkimi kesinlikle helal etmem

Son düzenleme:

Kusura bakma arkadaşım ama senin eşin bu olaylarda böyle pislik gibi konuşuyorsa onun ''beyin ölümü'' gerçekleşmiş demektir, ne bu ya ağzı lağım çukuru mübarek..Allah sabır ve kolaylık versin, bu taz konuşmalarını belgeleyin.. Hakaret her yerde suçtur.

Çocuğunuz ufaktır muhtemelen. Hiçbir ülke kanunlarında çocuk kolay kolay anneden alınmaz. Annenin aldatması, veya bağımlı olması gibi durumlar haricinde. Ki muhtemelen Türkiyenin kanunlarıyla evlendiniz ona göre boşanacaksınız. İşiniz yok mu? Eğer maddi geliriniz de varsa kimse alamaz çocuğunuzu. Ki işiniz yoksa da Türkiyeye gelip iş bulabilirsiniz. Size edilen hakaret mesajlarını da silmeyin sakın. Bunların hepsi kullanılıyor mahkemede.

Bu devirde hala daha bu kadar temel bir hukuk kuralını bilmeyen var mı gerçekten?:44:O kadar çok buna benzer konu gördüm ki...Çocuğumu benden alır diye boşanamıyorum,ya alırsa,ya iyi avukat tutarsa vs vs...
Konu sahibesi ben de arkadaşlara katılıyorum,o mesajları da bir kaç yere kaydedin ne olur ne olmaz,hakkınızda hayırlısı olsun:42:

Herkesin gözü bir başkasına takılabilir, bunda problem yok.
Ama:
1. Gözünün takıldığı kişiye uzun uzun veya tekrar tekrar bakılmaz.
2. Bu kişi arkadaşın eşi/sevgilisiyse asla tekrarlanmaz o bakışlar.
3. Hadi böyle bir terbiyesizlik yapıldı, böyle saçma sapan bir savunma yapılmaz.

Durum bundan ibaret olsa ve tekrarlanmayacaksa boşanmayla sonuçlanacak bir konu değil.
Yalnız son mesajlarda gördüğüme göre eşiniz sınırını iyice aşarak iğrençleşmiş.
Yüzüne bakmak istemezdim ben bir daha asla.
oraya eylenmeye gittik. ama o ben sanki yokum gibi onun orasina burasina bakti.hadi bakti insan bi ozur diler kemdini affettirmeye calisir.birdaha okizla gorusmicem.aramiz cok iyiydi.kizda suc bulmuyorum.bir insan gozune sahip cikacak yoksa baska yerine hic cikamaz.insalnar giyinemsinmi ister acik ister kapali ama o sekilde insan karisinin yaninda yapmaz.bitti vosancaksak bosaniriz.o biraz beni dusunse zaten boyle davranmazdi..biktim ondan.hiccbir zman olayin basinsan ozur dilemez.bemi asagilar ezer
kizdirir bende sayarim ona sonra gelir barosmak ister. hep oyle.ama busefer oyle olmiyacak.surekli kemdini hakli cikarma cabasindan sonra kalbimin kirilmasimi engellemiyor sonradan gelen ozurler
allah velasimi versin p....cc

Kusura bakma ama esin hakli baskalarinin kocasinin da sana bakmadiginin garantisini verebilir misin. Belki de sen boyle biseye sebep oldugun icin ayni sey senin basina geldi.Acik gezip baskalarinin kocalarinin ilgisini cekenler o kadinlarin hakkini nasil odicek cok merak ediyorum.benim basima gelse hakkimi kesinlikle helal etmem

bem vurda kizi suclar bir sey yazmadim.hep boyle erkek odaklimi dusunmemiz lagzim toplum olarak.insan imsana bakar evlide bakar bekarda ama esinim yanimda degil.boyle bi durumda kadinin sucu acik giyinmek mi yani
erkek bakmali..erkek aldatir aldattigi kadin suclanir ya oyle bir yorum.bakmicak..herkes istedigini giyer.esinim kizinim yaninda yapmical bunu ben baska bi aciklama tanimam.ama saygi duyuyorum yorumunuza

Bu devirde hala daha bu kadar temel bir hukuk kuralını bilmeyen var mı gerçekten?:44:O kadar çok buna benzer konu gördüm ki...Çocuğumu benden alır diye boşanamıyorum,ya alırsa,ya iyi avukat tutarsa vs vs...
Konu sahibesi ben de arkadaşlara katılıyorum,o mesajları da bir kaç yere kaydedin ne olur ne olmaz,hakkınızda hayırlısı olsun:42:
isvicre oyle degil arastirdim.alma ihtimalleri var.babanim paraai oldugi icin ve burda yasam sartlari agir dunyaninda en pahalo ulkesi olmasindan gerek.devlet anneye versek calisamaz bix bakocaz hesabiyla paraai olana veriyor.helede vatandas drgilsen kalmak istiyorsan calisman lagzim.yoksa cocil mocuk demeyip postaliyorlar.okudum bizzat

Back
X