bem vurda kizi suclar bir sey yazmadim.hep boyle erkek odaklimi dusunmemiz lagzim toplum olarak.insan imsana bakar evlide bakar bekarda ama esinim yanimda degil.boyle bi durumda kadinin sucu acik giyinmek mi yani
erkek bakmali..erkek aldatir aldattigi kadin suclanir ya oyle bir yorum.bakmicak..herkes istedigini giyer.esinim kizinim yaninda yapmical bunu ben baska bi aciklama tanimam.ama saygi duyuyorum yorumunuza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklı ve haksız taraflarınzı yazayım:
1. Erkekler radar gibidir nerede açık bir kadın, kız varsa tesbit eder bakar, görmez bakar ve hedefe dakikalarca kitlenir bilinçsiz olarak.
-Sizin bu durumdaki hatanız o sırda olaya tepki koyup, anında oyunu bitirecektiniz. Bir saniye o durumda, o yerde kalmayacaktınız.
-Kızın giyinişinden siz de sizde çok rahatsız olmuşsunuz, normal bir durum gibi kalakalmışsnız, çok yakın arkadaşsa uyarabilirdiniz.
-Eminim o kızda uyarılsa o kadar düdük gibi kıyafet giyemezdi. Yakışmamış kıyafetin, leke var varmış gibi gözüküyor falan deseydiniz.
2. Kocanızın savunması yersiz ve gereksiz ama dürust davranmış.
-siz uzaktıkça uzatmış, ,ilk hakareti başlatmış, devamını getirmişsniz.
-Az ve öz konuşursunuz. Gözünü öyle korkutursunuz ki, öyle tepki verirsiniz ki adamın gıkı çıkamaz.
-Bu söz düellosuyla olmaz. Siz söyledikçe adam uzatmış, midemiz bulandı kocanızın laflarından. Ama bunu devam ettiren sizsiniz!
3. Lafı hemen boşanmaya getirmişsiniz, adam da haliyle kapıyı göstermiş.
- eğer çifler arasına sorun olursa erkek adam bavulunu alır çıkar, kadın evini terk etmez.
-güçsüz ve kimsesiz göstermişsiniz kendinizi, adam da bunu biliyor nasıl olursa gidecek yeri yok havasında....