• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasinin sevgilissine bakti

Açtık açtık merak etme, üniversteyi okumak için açtık, sonra da devlette çalışmak için açtık. Hiçde güzel bir şey değil..
Herkes kapansın, tesettüre girsin mi diyoruz, burada işin doğrusnu anlatmaya çalışıyoruz. İsteyen örtünür,istemeyen günahına katlannır.İnaçllı değilse zaten karışamayız.
Toplumda yaşıyorsak herkes birbirine saygı duyacak. Edep nedir bilir misiniz...
Özgürlük başklarının özgürlüğünü kısıtlamıyorsa geçerlidir. Çıplaklığı görmek istemediğimiz iççin dışarı çıkamaz olduk, ne yani pazara da mı gitmeyelim, istemediğim görüntüleri görmek istemiyorsam..

senin inancın senin doğrun nedeniyle o kadın sana uymak zorunda mı ??
Kusura bakma bir zihniyet yüzünden açmak zorunda kalındı şimdi de bu zihniyet yüzünden kimse kapatamaz!

Son düzenleme:
benim evim haremlik selamlık o yüzden almamda sakınca olmazdı mervecik bey sen gelirsen mesela babamla oturusun

bakmak kendi içinde yadırgamak farklı bir durum ama nerdeyse taşlamak farklı bir durum
kişi başkasına zarar vermiyorsa istediği şekilde gyer rahatsız olan diğer -aklı başında olan- insanlar da en fazla bakmazo lur biter.
ha meraklsıysa zaten bakar e bakan da zaten sadece onla yetinmez.
Böyle düşünen insan hiç bir yeniliğe açık olmayan insandır.

ben taşlamaktan bahsetmedim zaten. uçuk kaçık giyinsen bile taşlanmaman ve hatta sözlü saldırıya da maruz kalmaman gerekir (gerçi bazıları bunu bile istiyor ya neyse... ama tabi yakışıklı genç adamlar laf atarsa memnun olacaklardır, yoksa başkası olursa 'ıyy sapık' olur.)

ama bakmak... ayrı bir şey. insanların gözüne yasak mı koyacaksınız nedir anlamadım?

Açtık açtık merak etme, üniversteyi okumak için açtık, sonra da devlette çalışmak için açtık. Hiçde güzel bir şey değil..
Herkes kapansın, tesettüre girsin mi diyoruz, burada işin doğrusnu anlatmaya çalışıyoruz. İsteyen örtünür,istemeyen günahına katlannır.İnaçllı değilse zaten karışamayız.
Toplumda yaşıyorsak herkes birbirine saygı duyacak. Edep nedir bilir misiniz...
Özgürlük başklarının özgürlüğünü kısıtlamıyorsa geçerlidir. Çıplaklığı görmek istemediğimiz iççin dışarı çıkamaz olduk, ne yani pazara da mı gitmeyelim, istemediğim görüntüleri görmek istemiyorsam..

siz karsi tarafa niye saygi duymuyorsunuz ozaman :44:

bence pazarada gitmeyin okadar rahatsiz oluyorsaniz ,hatta evde kalin perdelerle oturun

ben taşlamaktan bahsetmedim zaten. uçuk kaçık giyinsen bile taşlanmaman ve hatta sözlü saldırıya da maruz kalmaman gerekir (gerçi bazıları bunu bile istiyor ya neyse... ama tabi yakışıklı genç adamlar laf atarsa memnun olacaklardır, yoksa başkası olursa 'ıyy sapık' olur.)

ama bakmak... ayrı bir şey. insanların gözüne yasak mı koyacaksınız nedir anlamadım?

Ben dışlanmaktan bahsetmiştim.
bi insan sadce ve sadece beğenilmek için mi öyle giyinir?
80 90 yaşlarına gelmiş kadınlar da öyle giyebiliyor onlarda da mı bu var?
Ha o yetmiyor bir de 'istediği' kriterlere uyanların bğenmesini arzuluyor ve öyle olmayınca da diğerlerine ıykk sapık dior.

tamam,baksinlar ozaman ama o kadina hakkimi helal etmiyorum diyemez karsi taraf,gitsin bakan kocasina hakkini helal etmesin

senin inancın senin doğrun nedeniyle o kadın sana uymak zorunda mı ??
Kusura bakma bir zihniyet yüzünden açmak zorunda kalındı şimdi de bu zihniyet yüzünden kimse kapatamaz!
Kadın kApansın mı dedim, edepli giyinsin. O mekan o tarz kıyafeti kaldıramayacak bir yer.
Bekarsınız herhalde..
Eşiniz sevdiğiniz olduğunda siz de aynı konu sahibi gibi soğursunuz edepsiz giyinenlere bakınca. Bakın açık olan demiyorum edepsiz giyinene diyorıum.
Ben de tesettürlü değilim. Edep ya HU..

Ben dışlanmaktan bahsetmiştim.
bi insan sadce ve sadece beğenilmek için mi öyle giyinir?
80 90 yaşlarına gelmiş kadınlar da öyle giyebiliyor onlarda da mı bu var?
Ha o yetmiyor bir de 'istediği' kriterlere uyanların bğenmesini arzuluyor ve öyle olmayınca da diğerlerine ıykk sapık dior.

dışlanmak anormal bir şey degil. hadi diyelim ki sen lüks bi restoranda kocanla romantik bi yemek yerken evsiz birileri de senin yanında oturdu yemek yiyor, restoran sahibi yemek ısmarlamış onlara... napardın? gerçi öylelerini almazlar ama farz et diyorum. dışlamaz mıydın, yadırgamaz mıydın? üff püff bu ne yaa demez miydin?

herkes kaynaşsın, kimseyi dışlamayalım, farklı kültürler bir arada mükemmel bir harmoni içinde yaşayıp gidelim... derseniz bu ancak bir hayal olur. gerçek dünya böyle bir yer degil.

80 yaşındaki kadın da elbette kendini begendirmek için giyer. gençligindeki gibi degil ama bu sefer de farklı şekilde begendirmek ister.

tamam,baksinlar ozaman ama o kadina hakkimi helal etmiyorum diyemez karsi taraf,gitsin bakan kocasina hakkini helal etmesin

Kişinin hakkına giriliyorsa, hakkını helal etmeyebilir. Bakan kocayı kimse haklı görmüyor ki.
Kimsenin de diğer insanı günaha sokacak kadar edepsiz giyinmeye , eşleri birbirine düşürmeye de hakkı yok..

Kadın kApansın mı dedim, edepli giyinsin. O mekan o tarz kıyafeti kaldıramayacak bir yer.
Bekarsınız herhalde..
Eşiniz sevdiğiniz olduğunda siz de aynı konu sahibi gibi soğursunuz edepsiz giyinenlere bakınca. Bakın açık olan demiyorum edepsiz giyinene diyorıum.

niye acik giyinnlerden soguyorsunuz,konu sahibi kizdan sikayetci degilki kocasindan sikayetci olmasi gerekti gibi

arkadaşlar konu nereye gelmiş.....burada konu sahibi kızın giyimine karışamayacağına göre.......:47::47::47::47::47:

eşiyle nasıl iletişim kurmalı bunu konuşsak çözüme odaklanmış olmaz mıyız.....:36::36::36::36::36::36:

:19::19::19::19::19::19:

Bekarsınız herhalde..

Ben tesettürlüyüm ve çok sevdiğim nişanlım var gözlerini de haramdan koruyor ve kimsenin giyimine müdahale etmiyor

niye acik giyinnlerden soguyorsunuz,konu sahibi kizdan sikayetci degilki kocasindan sikayetci olmasi gerekti gibi
Açık giyinenlerden değil, çok açık giyinip tahrik eden kadına bakan eşden ve sevgiliden soğur insan..

senin karşında bi erkek açtı bi taraflarını ve sen de tuttun baktın ve sevgilin de bunu gördü... ok sevgilin burada kime kızmalı?

Kişinin hakkına giriliyorsa, hakkını helal etmeyebilir. Bakan kocayı kimse haklı görmüyor ki.
Kimsenin de diğer insanı günaha sokacak kadar edepsiz giyinmeye , eşleri birbirine düşürmeye de hakkı yok..

sabaha kadar konussakta ne siz beni,nede ben sizi anliyagim bu konuda :31:

madem esiyle kötü olmak istemiyor bakmiyacak okadar

bu yüzden neden kadinlarimiz kiyafetinden kendinden ödün versin,kocalarinizi zaptedin siz önce

Ben tesettürlüyüm ve çok sevdiğim nişanlım var gözlerini de haramdan koruyor ve kimsenin giyimine müdahale etmiyor

Bakar bakar merak etme, evlenin,evliliğiniz biraz ilerlesin, fitne zamanları daha çok artsın bakalım bu kadar haramdan kendinizi tek taraflı koruyabilecek misiniz?

dışlanmak anormal bir şey degil. hadi diyelim ki sen lüks bi restoranda kocanla romantik bi yemek yerken evsiz birileri de senin yanında oturdu yemek yiyor, restoran sahibi yemek ısmarlamış onlara... napardın? gerçi öylelerini almazlar ama farz et diyorum. dışlamaz mıydın, yadırgamaz mıydın? üff püff bu ne yaa demez miydin?

herkes kaynaşsın, kimseyi dışlamayalım, farklı kültürler bir arada mükemmel bir harmoni içinde yaşayıp gidelim... derseniz bu ancak bir hayal olur. gerçek dünya böyle bir yer degil.

80 yaşındaki kadın da elbette kendini begendirmek için giyer. gençligindeki gibi degil ama bu sefer de farklı şekilde begendirmek ister.

Ben bir zmaanlar mini etekliydm ama hiçbir zaman senin yorumladığın gibi düşünrerek giymedim ve eminim bi çok kadın da senin yorumladığın şekilde düşünrerek giymedi bence kadın olmadığın için anlayamıyorsun bazı şeyleri.
Bir de sürekli üzerimden örnek veriyorsun bu kez ben de burda hayatımı paylaşmak zorunda kalıyorum fatihte çok dilenci vardır araptır onlar ve dediğiniz gibi gelir birşeyler isterler -tabi aradaki fark gittiğim yerler çok lüks değil- işte ben hiçbir zaman o insanları çevirmem.
ama siz artık hayatımdan misal vermeyi kesin zira örnkleriniz de mantıklı değil.
Söylediğim şey hayal değil insanlar bir arada yaşamak zorunda yoksa hep ezilen dışlanan bir taraf olacak

Bakar bakar merak etme, evlenin,evliliğiniz biraz ilerlesin, fitne zamanları daha çok artsın bakalım bu kadar haramdan kendinizi tek taraflı koruyabilecek misiniz?

Haydaa tanımadan etmeden...

sana son diyeceğim benim nişanlım bakarsa bu gunah onun günahı hesabını Allah a o verecek, açan kadın da eğer günaha giritorsa hesabını bizlere değil ALLAH a verecek ötesi var mı?

ben uzun yillardir evliyim baktigini görmedim :34:

hadi görmüs olsam diyelim bu benimkinin sorunu karsi taraftaki giyinen kizin degil,o kiz benim kocam bakacak diye kendinimi kisitlasin

sabaha kadar konussakta ne siz beni,nede ben sizi anliyagim bu konuda :31:

madem esiyle kötü olmak istemiyor bakmiyacak okadar

bu yüzden neden kadinlarimiz kiyafetinden kendinden ödün versin,kocalarinizi zaptedin siz önce
Kocalarımız da edepsiz kadınların üzerine atlamayacak herhalde..
Bakın burada bende rahatsız olduğumu söylüyorum, bu kadar çıplaklığı görmek istememek, başkasının özel kıyafetini görmek istememek de benim hakkım değil mi? Hani nerede bana saygı...

Back
X