- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Haydaa tanımadan etmeden...
sana son diyeceğim benim nişanlım bakarsa bu gunah onun günahı hesabını Allah a o verecek, açan kadın da eğer günaha giritorsa hesabını bizlere değil ALLAH a verecek ötesi var mı?
aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana son diyeceğim benim nişanlım bakarsa bu gunah onun günahı hesabını Allah a o verecek, açan kadın da eğer günaha giritorsa hesabını bizlere değil ALLAH a verecek ötesi var mı?
Ben bir zmaanlar mini etekliydm ama hiçbir zaman senin yorumladığın gibi düşünrerek giymedim ve eminim bi çok kadın da senin yorumladığın şekilde düşünrerek giymedi bence kadın olmadığın için anlayamıyorsun bazı şeyleri.
Bir de sürekli üzerimden örnek veriyorsun bu kez ben de burda hayatımı paylaşmak zorunda kalıyorum fatihte çok dilenci vardır araptır onlar ve dediğiniz gibi gelir birşeyler isterler -tabi aradaki fark gittiğim yerler çok lüks değil- işte ben hiçbir zaman o insanları çevirmem.
ama siz artık hayatımdan misal vermeyi kesin zira örnkleriniz de mantıklı değil.
Söylediğim şey hayal değil insanlar bir arada yaşamak zorunda yoksa hep ezilen dışlanan bir taraf olacak
Kocalarımız da edepsiz kadınların üzerine atlamayacak herhalde..
Bakın burada bende rahatsız olduğumu söylüyorum, bu kadar çıplaklığı görmek istememek, başkasının özel kıyafetini görmek istememek de benim hakkım değil mi? Hani nerede bana saygı...
sen sadece kendini kandırıyorsun. insanların derdi kendini begendirmek olmasaydı moda diye bir şey olmazdı, makyaj diye bir şey olmazdı, şunun altına hangisi yakışır olmazdı. ''ben kendim için giyiniyorum'' diye kendini kandırıyorsun.
sen sadece kendini kandırıyorsun. insanların derdi kendini begendirmek olmasaydı moda diye bir şey olmazdı, makyaj diye bir şey olmazdı, şunun altına hangisi yakışır olmazdı. ''ben kendim için giyiniyorum'' diye kendini kandırıyorsun.
insanin kendini begenmesi desek suna (begendirmek degil)![]()
Kocalarımız da edepsiz kadınların üzerine atlamayacak herhalde..
Bakın burada bende rahatsız olduğumu söylüyorum, bu kadar çıplaklığı görmek istememek, başkasının özel kıyafetini görmek istememek de benim hakkım değil mi? Hani nerede bana saygı...
Edepsiz giyinen (açık demiyorum bakın) kul hakkına girmiyormu peki, ben istemediğim ve görmmek istemediğim halde görmek zorunda bırakılıyorsam?
yok canım? o zaman niye kendi ülkenin ya da kültürünün modasına uyuyorsun acaba? mesela neden uzakdogu modasına hiç uymuyorsun? acaba seni begenmezler diye olmasın?
Genç ve güzel bir kadın dikkat çeken bir kıyafetle saçını savurur, poposunu kıvırta kıvırta yürür nişanlının aklını başından alırsa,İslama göre saç da mahrem o zaman sen de sokağa çıkma benim nişanlım üzerine atlamaz ama haram sonuçta ya gözu kayarsa?Hakkımıza girersin.
Hakkıma giriliyorsa ilgilendirir..Ben sadece diyorum ki günahsa bile seni ilgilendirmez çünkü hesabını sana vermeycek.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunu öyle bi istekle söyledin ki sanırım bu bi bedduaydı.Genç ve güzel bir kadın dikkat çeken bir kıyafetle saçını savurur, poposunu kıvırta kıvırta yürür nişanlının aklını başından alırsa,
gider kızı tebrik eder, alnından öpersiniz artıkın...
bana ülke fark etmiyor modada,begendigimi alip giyerim![]()
Hakkıma giriliyorsa ilgilendirir..
Hakkıma giriliyorsa ilgilendirir..