• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasinin sevgilissine bakti

Insam arkadaa olarak iyi biri.ama aynada tayti iyice cekip sexsi duruyormu diye kontrol ettigini gordum.aslinda birazda sogudum ama karakteri iyi bir insandir.ama esim gorsun diye yaptigini sanmiyorum..ben sikisan yaoisan seyleri giymeyi sevmiyorum.gobegi acik ta giymem. ama yerine gore sirti acim etek sort elbise giyerim.bana bakan erkekleri hic yakalamadim ben genelde onumw bakar yururum. galiba erkek arkadasi farketti.surati dusuk ve kizgindi..bilmiyorum istw oyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evinize gitmissiniz.. erkek olarak sizin esinizden baskasi yok ve bu kiz seksi duruyormu die iyice cekistirdiyse bence sen cok safsin

___dega___

Boyle giyinince dikkat cekecegini herkes bilir.Kendisi farkinda degil mi sanki..Seksi duruyormu diye kontrol etmeler falan.Iyi biri olabilir ama ben dikkat cekmek istiyorum diye acik acik soyleyemeyecegine gore...Bir kere insanin gozu kaymis olabilirde arkadasinin sevgilisinede oyle bakilmaz yani kimseye bakilmaz daha dogrusu.Bence umursamiyormus gibi yapin ama tavirli olun anlasin.

Boyle giyinince dikkat cekecegini herkes bilir.Kendisi farkinda degil mi sanki..Seksi duruyormu diye kontrol etmeler falan.Iyi biri olabilir ama ben dikkat cekmek istiyorum diye acik acik soyleyemeyecegine gore...Bir kere insanin gozu kaymis olabilirde arkadasinin sevgilisinede oyle bakilmaz yani kimseye bakilmaz daha dogrusu.Bence umursamiyormus gibi yapin ama tavirli olun anlasin.

Isteyen istediği gibi giyinir.bende tayt giyerim cunku rahat bu sicakta kotlarla pisemem milletin kocasi bakicak diye.bu nasul zihniyet biz dikkat mi cekmeye calisiyoruz ne cirkin bir yorum olmus .

Canim sen carsafini giyersin tedbirini alırsın. Yinede bakarlarsa o bakanlarin ibnelignidr. Ama erkeklerin acik giyinde bakacaklarini bildigin halde yinede giyiyorsan buda senin sucundur. Sen yapman gerekeni yap ki senden ciksin sen de suclu olma veya haksiz olma.. ama sendw acilirsan boyle dusunerek iste bazilari seni savunur ama bazi insanlarda seni haksiz bulur. Dinimizde neden ortun denilmis kizlara? Bu sebeple erkekler bakacagi icin. Erkeklerede gozlerini kapat denildi. Bircok kizn neredeyse ciplak gezdiği su devirde bakmayan erkek yokmu? Var tabiki. Eee o adam da diyebilirki isteyen istedigini giysin ben bakmiorum dimi. E peki yuzde kac erkek hic bakmior? Yuzde 10 mu? Gerisi bakiomu? Bakiyor.. degistirebilirmisin yoldan gecenleri? Degistiremezsin. Peki rahatsiz olmuyormusn herkesin sana bakmasindan? Rahatsiz da oluyorsun. Peki neden bu israrla acik giyinme sevdasi? Kapat kendini giy normal seyler dikkay cekmeyen.. haaaa yine bakacak olan olur. Sacini begenir bakar. Dufagini begenir bakar.yuruyusunu begenir bakar. Ama en azından sen suclu olmicaksin bu durumda

___dega___

Insanlarin hayatlarina saygi duyun lutfen.istedigim gibi gezinirim kime ne.esin bakmasin banane yani.milletin eşine gore mi giyincez biz.karekterli adam evli oldugu halde milletin kizina bakmaz zaten bakiyorsa sorun vardir.mesela yabancilar hic bakmaz bizim turkiyede maşallah gözler fildir fildir..

Isteyen istediği gibi giyinir.bende tayt giyerim cunku rahat bu sicakta kotlarla pisemem milletin kocasi bakicak diye.bu nasul zihniyet biz dikkat mi cekmeye calisiyoruz ne cirkin bir yorum olmus .

Hayir asla oyle birsey demek istemedim yanlis anlasilmasin tabiki herkes istedigi gibi giyinebilir ama hatlari cok ortadaymis bu kisinin birde seksi duruyor mu diye bakmalar falan.Bunun uzerine yazdim bu yorumu.Uzerinize alinmayin lutfen.

Ayrica arkadas sorununu anlatmis ben oyle giyinmiyorum sahsen demis.Bir gariplik var belli ki sizin yorumumu yanlis anlamak istemissiniz bence.Herkes saygi cercevesinde yorumunu yapmakta ozgurdur hanimefendi.

Okudugum kadariyla esin zaten cok saygısız biri sana.o nasil laflar ya.insan cok sinirlense bile boyle cirkin konusamaz.yuz göz olunmus.kendini sat ne demek daha neler duyucam yazik.bir seviye olur tartismaninda adabi var.adam hem saygisiz hemde evli oldugu halde arkadaslarinin kiz arkadaslarina bakicak kadar bir insan işte. ..

Insanlarin hayatlarina saygi duyun lutfen.istedigim gibi gezinirim kime ne.esin bakmasin banane yani.milletin eşine gore mi giyincez biz.karekterli adam evli oldugu halde milletin kizina bakmaz zaten bakiyorsa sorun vardir.mesela yabancilar hic bakmaz bizim turkiyede maşallah gözler fildir fildir..

Milletin sana bakmasi sana koymuyorsa istedigin kadar gezebilirsin karisan yok

___dega___

yabamcilar gercektende bakmiyor fazla.cunku herlrs zaten giyiyor istedigini yapiyor

Okudugum kadariyla esin zaten cok saygısız biri sana.o nasil laflar ya.insan cok sinirlense bile boyle cirkin konusamaz.yuz göz olunmus.kendini sat ne demek daha neler duyucam yazik.bir seviye olur tartismaninda adabi var.adam hem saygisiz hemde evli oldugu halde arkadaslarinin kiz arkadaslarina bakicak kadar bir insan işte. ..

bana saygisi olsa benim kzhin olan ozurdiler konuyu kapatirdi.ve ilj bastan boyle bisey yapmaxdi.

Evinize gitmissiniz.. erkek olarak sizin esinizden baskasi yok ve bu kiz seksi duruyormu die iyice cekistirdiyse bence sen cok safsin

___dega___

evde kimse yokti evet ilk once patenlerle basketboll oynamaya gittik ordaki tek kizlar ikimizfik.oburleri kizin ve srvgilisinin arkadaslari.hepsi erkekti..

yabamcilar gercektende bakmiyor fazla.cunku herlrs zaten giyiyor istedigini yapiyor

Evet bakmaz.nedense turk erkegi ac gibi yiyecek gibi bakar.bebek puseti ittirirken kafa hep sagda solda.medeni olsunlar bakmasinlar bi zahmet.kadinin sucu falan diyenler olmus cok sinir bozucu. Zaten acik giyinmesen bile hoş bir bayansan bakiyorlar yapicak birsey yok.herkes kocasina sahip ciksin kimseye faturayi kesmesin.laflarim sana degil elbette sen kadinlari suclamiyorsun .benim sozlerim gittigi yer belli.kimin haddine bana karismak ister sort giyerim ister tayt istersem dekolte.

suan esimle birlikte uyumiyorum..sabah ise giderken sende yataga grcebilitsin dedi cevap bile vermedim..bu sefer onu kolay kolay affedemem galiba

Evet bakmaz.nedense turk erkegi ac gibi yiyecek gibi bakar.bebek puseti ittirirken kafa hep sagda solda.medeni olsunlar bakmasinlar bi zahmet.kadinin sucu falan diyenler olmus cok sinir bozucu. Zaten acik giyinmesen bile hoş bir bayansan bakiyorlar yapicak birsey yok.herkes kocasina sahip ciksin kimseye faturayi kesmesin.laflarim sana degil elbette sen kadinlari suclamiyorsun .benim sozlerim gittigi yer belli.kimin haddine bana karismak ister sort giyerim ister tayt istersem dekolte.

ben bire esim herkes sana bakiyor dedigi icin pantolon giydim ve sadelestirdim.sonra gene herkes bama mi bakmis ne..bana dedi guzelsin ne giysende bakiyorlar ve ne giysen guzel oluyorsun.sorun sende degil.ogunden beri cik abartili giymiyorum.zaten gittigin yere bagli oluyor giyim tarzin.gunluk market alisverisinede oyle suslenip gidilmez ya..komse kusura bakmasin ama burda daha cok musluman ulkelerde gelen insanlar baskalarina asiloyor benim gordugim arkafaslar.yerliler oyle degiller asilmaz laf atmazlar

ben bire esim herkes sana bakiyor dedigi icin pantolon giydim ve sadelestirdim.sonra gene herkes bama mi bakmis ne..bana dedi guzelsin ne giysende bakiyorlar ve ne giysen guzel oluyorsun.sorun sende degil.ogunden beri cik abartili giymiyorum.zaten gittigin yere bagli oluyor giyim tarzin.gunluk market alisverisinede oyle suslenip gidilmez ya..komse kusura bakmasin ama burda daha cok musluman ulkelerde gelen insanlar baskalarina asiloyor benim gordugim arkafaslar.yerliler oyle degiller asilmaz laf atmazlar

Oyle zaten müslüman erkekler yabancilardan daha fena ki.her pislik bizde masallah.medeni degiller çünkü.

Ben bakmiyorum kimseye dolayisiyla görmüyorum da bakan var mi yok mu.kara carsafa mi girelim bakilmasin diye.bana koyan birsey yok ama size epey koymus bizim nasil giyindigimiz demek ki.

Sana carsaf giy diyen mi oldu? Nasl anliosun solediklerimi anlamiorm. Evet bana koyiyor heryerini gormek zorunda deilim gezerken ve benjm.esimde gormek zorunda deil.. bu dunyada sana koymuor ama dier dunyada baya koycak sana

___dega___

Sana carsaf giy diyen mi oldu? Nasl anliosun solediklerimi anlamiorm. Evet bana koyiyor heryerini gormek zorunda deilim gezerken ve benjm.esimde gormek zorunda deil.. bu dunyada sana koymuor ama dier dunyada baya koycak sana

___dega___

Sen allah degilsin bilemezsin.ne kapalilar var neler yapiyor .ben cok düzgün yasayan bir genc bayanim.allah beni görüyor. Sen kimsin ki bana bunlari soyluyorsun.belki ben senden daha temiz kalpliyim iyilik severim .insanlara faydam dokunuyor.bak ne diyecem sen ve kocan kapi disari cikmayin olsun bitsin madem gormezsiniz insanlari yada irana gidin yada arabistana .bu ulke laik bir ulke istedigi gibi giyinir herkes.sana basini niye ortuyorsun diye ben cikisamazsam sende adabinla oturup bana laf carpitmican ok mi.hadi isinize bakin.
Ayrica görmek zorunda değilsiniz evet bakmazsaniz gormezsiniz dogal olarak..

Son düzenleme:
Insanlara ahlak dersi vermeyin kendi ahlakiniza bakin önce. Ac kurt gibi bakan kocalariniza sahip çıkın. Yabancilarda erkek onlar niye bakmiyor madem.oda erkek buda erkek.kimse kiyafetimi elestiremez bu hakkı vermem.gunahlar kulla allah arasindadir.milletin kocasi bakicak diye istedigimi giyemicek miyim bu nasil bir zihniyet.nasil mantik pes..

eşiniz size baqkıldığını bile bile bunu nasıl hazmediyor o ayrı bir mesele.
eşinizin kadına bakması ne kada tuhaf ve suçlu olsada asıl suç bence vajinasını gösterecek kadar giyinen kadında...
öyle giyinen kadınlara ben bile bakıyorum eşinizin bakmasınormal.
ben niye bakıyorum ,mideem bulanıyo.
herrrşeyin bir adabı var ön taraflarında cinsel organını arkasındada poposunun çizgilerini bile gösterecek derecede dar ve şeffaf giyenleri kınıyorum.
herşeyden önce hiç estetik değil ve genel ahlak kurallarına aykırı.çıplak gezmekten bir farkı yokki bunun ..:ssz:

Back
X