• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasinin sevgilissine bakti

Sen allah degilsin bilemezsin.ne kapalilar var neler yapiyor .ben cok düzgün yasayan bir genc bayanim.allah beni görüyor. Sen kimsin ki bana bunlari soyluyorsun.belki ben senden daha temiz kalpliyim iyilik severim .insanlara faydam dokunuyor.bak ne diyecem sen ve kocan kapi disari cikmayin olsun bitsin madem gormezsiniz insanlari yada irana gidin yada arabistana .bu ulke laik bir ulke istedigi gibi giyinir herkes.sana basini niye ortuyorsun diye ben cikisamazsam sende adabinla oturup bana laf carpitmican ok mi.hadi isinize bakin.
Ayrica görmek zorunda değilsiniz evet bakmazsaniz gormezsiniz dogal olarak..

Onsallah senin evlilere yasattigin skntiyi sende yasarsin konu sahbi gbide anlarsin bi nebze . Edeblk ddiign mini giymez anladin mi kime nereni aciosun sen derdin ne kizm mefret ediorm sen ve senin gbilerden ve nefret etmeye dev edicemde dahada yazmiorm allah yukarda sizn gbi psliklerde psikolijm bozuldu yuru git rmin ol esin de ne haltlar karistio haberin yok cnku hakediosun

___dega___

Insanlara ahlak dersi vermeyin kendi ahlakiniza bakin önce. Ac kurt gibi bakan kocalariniza sahip çıkın. Yabancilarda erkek onlar niye bakmiyor madem.oda erkek buda erkek.kimse kiyafetimi elestiremez bu hakkı vermem.gunahlar kulla allah arasindadir.milletin kocasi bakicak diye istedigimi giyemicek miyim bu nasil bir zihniyet.nasil mantik pes..

Onlar bakmio cunku hergun yataklarinda baska kizlarla uyaniorlar seninde esin ole olsun oda bakmaz dogal olarak

___dega___

Onsallah senin evlilere yasattigin skntiyi sende yasarsin konu sahbi gbide anlarsin bi nebze . Edeblk ddiign mini giymez anladin mi kime nereni aciosun sen derdin ne kizm mefret ediorm sen ve senin gbilerden ve nefret etmeye dev edicemde dahada yazmiorm allah yukarda sizn gbi psliklerde psikolijm bozuldu yuru git rmin ol esin de ne haltlar karistio haberin yok cnku hakediosun

___dega___

Birincisi bekarim.ikincisi benden nefret et kimin umrunda.minide giyicem dekoktede catlada patla.olaya bak edepli konus kadin pislik ne demek.terbiyesizlesme daha fazla.git bu ulkeden hadi irana.burasi sizin istediginiz gibi bir ulke olmucak asla yobazlar sizi.

Son düzenleme:
Ve ben arabistanda yasiyprum cnm ama turkiyye gelip gidiorm durumu goruorum vr size sadece allah islah etsin diorum zihniyete bak tamamen muslumanliktan uzak insallah dogru yolu bulursun

___dega___

Dha fazla yazamicam siz adami dinden xikarirsiniz yemin ederim.bide kalbim temiz dio senin kabln temiz olsa kac yazar allahin emrini yok sayiyosun vede insanlari tesvik ediosun millet bakcak die kifayetmi mi degitrcem dierekyazikkkkkk. Baro teşvik etme be kizm bari o gunahtan kendini ali koy insllha dogru yolu bursun hadi allaha emanet ol

___dega___

Dha fazla yazamicam siz adami dinden xikarirsiniz yemin ederim.bide kalbim temiz dio senin kabln temiz olsa kac yazar allahin emrini yok sayiyosun vede insanlari tesvik ediosun millet bakcak die kifayetmi mi degitrcem dierekyazikkkkkk. Baro teşvik etme be kizm bari o gunahtan kendini ali koy insllha dogru yolu bursun hadi allaha emanet ol

___dega___

Valla biz ne kapilar gorduk ne haltlar yiyen simdi actirma agzimi.ne varsa sizin gibilerde var .

Valla biz ne kapilar gorduk ne haltlar yiyen simdi actirma agzimi.ne varsa sizin gibilerde var .

Bak cnm sunu anlamiosun.. herkes istedigi halti yer anladinmi. Git evine 50 erkek getir istedogini yap yada baska seyler ama kendine yapiosun ve kimse senin yaptigin sey sonucu aile yikmior ve sadece seni ilgilendirir. Ama acik giyinmek baska bise neden? Cnku acik giydikce niyetin ne olursa olsun, yaninda esi olan srfsiz erkekler bakcak sana ve eslerini zor durumda birakacaksin vede konu sahibi gbide bosancaklar belkide. Sen farkinda deilsin ama sadece acik giymek istedign icin bircok aile yikilio ve bunun gunahini bitek adam almior sende buna dahil oluyorsun. Adam zaten srfsiz ben adamlari savunmuorum ki sen olmasan baskasina bakmicakmi? Bakacak. Ama sanada bakcak sen ole giyinirsen ve sende sebep olmus olcaksin. Bu durumda acik giymen aana deil cevrendeki ailelere sevgililere zarar veriypr ama bunu anlamani beklemiorm yasayan bilir. Bende musluman olarak ve allah bir kere uyarmayi farz kilmis muslumani bende bu Frzimi yerine getirdim seninuyardim ister anla ister anlama ister alin ister alinma benden cikti bu. Gerisi sana kalmis.

___dega___

Ben sizi biryerden çıkaracağım ama:26: kimsiniz bir düşüneyim, bernakk, sezensezgi, akkan86, ebrusayar,bircanc, fuldenn86?

bazıları hep kendini haklı görüyor.

''ben istedigimi giyerim ama bana kimse bakamaz, bakarsa demek ki onlar öküzdür, yobazdır, sapıktır.''

''ben istedigimi giyerim kimse beni hafif kız olarak göremez, görüyorsa öküzdür, yobazdır, sapıktır.''

''ben istedigimi giyerim kimse de beni yadırgayamaz, yoksa öküzdür, yobazdır, sapıktır.''

''ben istedigimi giyerim kimse beni evlenecek kız olarak görmeyip de giyimim yüzünden terk edemez, ediyorsa öküzdür, yobazdır, sapıktır.''

heee sen haklısın hep zaten. istedigini giyioysan, sana bakan da olur, seni hafif kız olarak gören de, evlenecek kız olarak göremeyen de, yadırgayan da...

hale bak herkes birbirine müdehale ediyor.. kocam birine bakıyorsa suçlu olan benim kocamdır. o kadının bana vefa borcu yok ki. Kimsenin günahı kimseyi de bağlamaz. herkes örtünsün adamın içinde varsa yine gider oraya buraya bulur açar interneti izler... çocuk mu sizin kocalarınız ya..

eşinizin size hiç saygısı yok.başka bir kadına uzun uzun bakması zaten kötü ama onu da geçtim size söylediği şeyler...insan sinirlenince küfür eder, hakaret eder; ağzından kaçabilir yani ama eşiniz çok abartmış.

ayrıca isteyen kapalı giyinir isteyen açık giyinir.ben etek, şort, askılı falan giyinmeyi seviyorum.evet, insanlara güzel görünmek istiyorum.ama dikkat edin İNSANLARA dedim, yani sadece erkekleri kastetmiyorum kendi cinsimden olanları da kastediyorum.kız arkadaşlarımla buluşmaya giderken giyiniyorum yani hiç bir kötü niyetim olmadan giyiyorum, karşı cinsi etkilemek için değil.yani etek, şort vs giyenlere saldıranları anlamıyorum ve anlamak da istemiyorum.ben kapalı insanlarla ilgili kötü şeyler söylemiyorsam ki söyleyemem çünkü kötü bir şeyler düşünmüyorum herkesin kendi tercihi, onlar da söylememeliler.

eğer o bakan erkekler edepli olsalar, kendilerini bilseler kendilerini kontrol ederler zaten.koskoca adamlardan bahsediyorum, çocuk mular ayol kendilerine sahip çıkamazlar mı?isteler çıkabilirler.bunlar o insanın karakteriyle alakalı.

Son düzenleme:
hale bak herkes birbirine müdehale ediyor.. kocam birine bakıyorsa suçlu olan benim kocamdır. o kadının bana vefa borcu yok ki. Kimsenin günahı kimseyi de bağlamaz. herkes örtünsün adamın içinde varsa yine gider oraya buraya bulur açar interneti izler... çocuk mu sizin kocalarınız ya..

tamam biri acik veyalt hos giyinmisse ve kendiside guzelse insan bakiyor.benim bazen kapali bauanlarda dikkatimi cok ceker ne hos derim kendi kendime.kiskanmam.esim de bakabilir.ama defalarca esi yanindayken esinin gozlerine degilde baskasinin biryerlerine bakarsa osaygisizlik.bi zahmet erkekler esleri srvgilileri yokken bakicaksa baksin.ama benimde bi gururum var.ben kadin drgilmiydim orda. onum poposu benim gozlerimden dahami dikkat cekti esim icin.beni bile gormeden bakti oyle.dusunmeden.kiz ne giyerse giysin cok tahrik edici olsa bile erkek arkadasi bile utandi kizin bu tarzindan ama genede benim esim oyle giyindigini gordukten sonra tekrar tekrar hemde benim yanimda yapmamaliydi.bu karsi cinsi kiskanclik meselelsi drgil gurur meselesi.gururum kirildi.baskada bisey diyemicem.herkes istedigini giyer. benim esim boyle her gordugune bakocak biriyse beni bile yaninda gormeyecek biriyse evlenmesin bekar grssin oyle olan kim varsa asilsin elde etmeye calissin ne bileyim.ben onun karisiyim ne hakla benim yanimda kiza defalarca bakar hrmde tanidigim birisi.kizla bidaha gorusmicem.normalde cok yazisirdik ama bi kac gundur yazmiyorum kiza.ben nasil o kizin yuzune bakim ko bu saatten sonra bu konu yuzunden bosanma durumuna geldik.esim sana bakti kotuyuz mu diyim kiza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mesela ben turkiyeye geldigim zaman antalyada istedigimi giyiyorum kimsenin umrunda degil.o kadsr cok kadin istedigi gibi giyiniyor ki bende antalyaliyim.ama bir k.marasa kayseriye gitsem ustumde popomu kapatacak kadar uzun biseyle.cunku kucuk ywrlerde dikkat cekiyor

burasi kucuk bir ulke herkes birbirini kim kimin nesi bilir suana kadar ahlaksiz bir teklif almadim kimseden.ama gobegi acik birde tpouklu giymis biri cok makyajli falan hemen bakiyoar ilgi cekiyor.ama oda gunduz gozune cok abartili .bir parmak arasi terlikle sort giymek ikisi ayri sey.bekardir bakar umrumda drgil evliside bekar.benim esim bakmaz diyemez komse ama esinin yaninda helede tanidiga kac erkek bakar hic bilemicem

Back
X