Mrb arkadaslar.moralim cok bozuk umarim kendimi dogru ifade edebilirim..biz dun esimle cok iyi anlastigi bir arkadasi ile basketbol oynadik ve mac izledik.esimin arkadasinin kiz arkadasi ilede ben cok iyi anlasiyorum.yurtdusindayim burda pek arkadasim yok zaten.dun kiz bi tayt gitmis ama seyinini poposunun sekli cizgileri formu ortada ben de esimin surekli ona baktigini farkettim.poposuna) ve cok kirildim.yabanci bi kadina baksa belki bu kadar zoruma gitmezdi..sabahta aradi esim acmadim kirgin oldugimu belirttim.oda kendini savunmal icin sort giyiyorsun sende sanda bakiyorlar dedi.yani simdi ben sort giymesem kendisi o kiza bakmazmiydi sizce????neyseki ben cok sibirlendim ve bu konuyi cok icerledim.insan bi bakar gorur birdaha bakmaz bunu kiskanmam ben.ama esim hep oraya takiliyordu gozleri.cok zoruma gitti.ve onunla konusmicam bi anda sogudum suan cok sinirliyim..sanki yaptigi cok dogru.ben onu benim yanimda kariya kiza bakmiyor diye sevdim evlenmek istedim.bu bemim icin onemli bi durum.kiskancliktan cok saygi gurur meselesi.cok kiriginim gercekten.nasil gecixek bende bilmiyorum.buyutuyormuyum acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Qbenim
Canım üzülme boşver bu erkek milleti hep aynı aynı durum banada olmuştu.Ama erkeklerde şu mantalite var karısı biyana dunya biyana.O kızda kabahatli sonucta ole giyinmesi normal deil.Ben bile yolda acık sacık biri gezse bakıyorum yani.Ki söz ettiğimiz erkekler.Kadınların beyni mantiga erkeklerin beyni uçkura çalışırmıs.Bu erkekleride böle kabullenmek lazım.Sonucta aldatma falan olmamıs (Allah korusun kimsenin basına vermesin) göz kayması.Bu gibi durumlardada fazla trip atmamak gerek.Fazla naz aşık usandırır derler.Ben eşime neler yapıodum nie sağa baktın nie sola baktın önüne bak aptalmısın.Filmlerdeki kadınları övdüğünde misal ne güzel kızmıs gözleri güzelmiş dediğinde içeri odaya gidiodum.baktım böle olmuyo bi zaman sonra kalkıp gitmeme alıştı umursamıyo bile.Kendi kendime dedim ben ne yapıorm salakmıyım bile bile adam elden gitcek.Hemen kendime ceki düzen verdim.şimdi hiç biere bakmıyor.baktırmıorm deil artık kimse dikkatini cekmiyor.Çunku ilgi odagı ben oldum:)Sende boşver fazla konuyu uzatma onların hep bir bahanesi olur sana sölediği gbi ee sende giosun sanada bakıorlar.bu bi cvp deil ama oanda susup kalıosun.cunku dalaşmak istemiosun.