• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasinla dargin olmak?

Dogadostu39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
13
2
86
öncelikle herkese iyi formlar.
Düşüncelerinizi çok merak ediyorum zira ben bir türlü karar veremiyorum.
1 yıldır küs olduğum bir arkadaşım var. Öncesinde 2 yıl boyunca her gün beraberdik. Eşlerimiz çok yakın arkadaşlar normalde biz de onların vasıtayıyla tanışmıştık, sonrasında çokta iyi anlaştık. Maalesef onun ailesiyle ilgili nahoş bir konuyu öğrenmiş bulundum istemediğim halde. Kendisine hiçbir şey söyleyemedim fakat 3. bir kişi tarafından olay ortaya çıktı ve ben olayı kendisinden gizlemişim gibi oldu. olayın üstüne hiç tartışmadık, iyi olduğumda konuşuruz dedi ama hiç konuşmadan beni sosyal medya hesabından sildi. Uzun zaman sonra tesadüfen karşılaştık, o da şaşırdı bende ama eşimle bana selam verdi. birkaç ay önce gebe olduğunu öğrendim. İşin garip tarafı ben de gebeyim aramızda sadece 1 ay var. Açıkçası arkadaşlığını özlemiştim mesaj atmayı durumu açıklamayı hep çok istedim ama ben de biraz gurur yaptım anlamadan dinlemeden sildiği için. Çünkü gerçekten açıklamam vardı. Dinleyeceğini de söylemişti. Her neyse, ikimiz de aynı anda gebe olunca şimdi açıkçası çok duygulandım. O gün yüzyüze gelince söyleyemedim ama sizce bir tebrik mesajı atmalı mıyım?

Ufak bir dipnot: şu an farklı şehirlerde yaşıyoruz. Direkt yüzyüze gelmemiz zor yani.

Son düzenleme:
1 yıldır küs olduğum bir arkadaşım var. Öncesinde 2 yıl boyunca her gün beraberdik
1 yıldır aktif bir küslük mümkün mü? Hayatınızdan çıkmış olduğunu kabullenmek gerekir. Hala görüşüyorsanız ortak ortamlarınız vs var ama konuşmuyorsanız da iletişim problemi vardır

1 yıldır küs olduğum bir arkadaşım var. Öncesinde 2 yıl boyunca her gün beraberdik
4 yıl küstüğüm bi arkadasimla baristik hiç bisey olmamis gibi. Ama gereksiz bi küslüktü

dün mesaj yarım gitmiş, kusura bakmayın. Şimdi biraz daha toparladım. Bu haliyle bile cevap yazıp fikir belirtenlere teşekkür ediyorum :)

Ben sanırım biraz daha vefalı düşünüyorum bu konuda.
İçinizden yazmak geliyor ve ben olsam böyle bir durumda yazardım ne kaybedersiniz ki? Neden içinizde kalsın? Arkadaşlıkta eğer gerçekten o kişinin hakettiğini düşünüyorsanız çok da gurur işlemez. Arkadaşlığınız geri devam edebilirse eder onu zaman ilerledikçe görürsünüz. Ama hiç değilse öncesinde açıklayamadığınız kendinizi bir açıklama fırsatı bulursunuz ve ben denedim dersiniz.

Cogumuzun arkadaslik diye tarif ettigi sey tanisiklik. Her gun beraber yiyip icseniz de tanisiklik. Arkadaslik yillar icinde pek cok sinavdan gecer. Iste siz bir sinavdasiniz. O küsmüs, siz istemediginiz sekilde anlasilmissiniz. Arayacaksiniz, bir kahve iceceksiniz, durumu anlatacaksiniz. Arayacaksiniz , kabul etmeyecek, sonrasi onun sinavi olacak. Boyle boyle yillar gececek.

Ben sanırım biraz daha vefalı düşünüyorum bu konuda.
İçinizden yazmak geliyor ve ben olsam böyle bir durumda yazardım ne kaybedersiniz ki? Neden içinizde kalsın? Arkadaşlıkta eğer gerçekten o kişinin hakettiğini düşünüyorsanız çok da gurur işlemez. Arkadaşlığınız geri devam edebilirse eder onu zaman ilerledikçe görürsünüz. Ama hiç değilse öncesinde açıklayamadığınız kendinizi bir açıklama fırsatı bulursunuz ve ben denedim dersiniz.
Ben de aslında sizin gibi düşünüyorum sanırım nasıl tepki alırım bilmediğim için acaba gereksiz bir hamle mi diye şüpheye düşmüştüm..
Cogumuzun arkadaslik diye tarif ettigi sey tanisiklik. Her gun beraber yiyip icseniz de tanisiklik. Arkadaslik yillar icinde pek cok sinavdan gecer. Iste siz bir sinavdasiniz. O küsmüs, siz istemediginiz sekilde anlasilmissiniz. Arayacaksiniz, bir kahve iceceksiniz, durumu anlatacaksiniz. Arayacaksiniz , kabul etmeyecek, sonrasi onun sinavi olacak. Boyle boyle yillar gececek.
Ne kadar güzel yazmışsınız. Belki de sadece tanışıklık vardı aramızda ben fazladan kıymet verdim bu arkadaşlığa bilemiyorum..

Olumsuz tepki veya gözardı edilmeyi goze aliyorsaniz yazin. Ben bu tip konularda kaybedecegim bir sey yok ama kazanacagim bir sey var diye dusunurum.

Zaten ayri sehirlerdeymissiniz. Adamınıza karsilik vermezse en kotu su anki sekilde devam edersiniz hayatiniza.

15 yıllık bı dostumla 1 yıl küsmüstuk. Ben adım attım barıstık. Ben atmasam barısacagımız yoktu 😃 ıcınızde kalmasın ama 2 yıllık ılıskı çok az gerek yok

Onun ailesi ile ilgili herhangi bir şeyi nasıl ondan önce öğrendiniz? Ondan sakladığınız için kırılmış, ihanet tarzı bir şey miydi?

Olumsuz tepki veya gözardı edilmeyi goze aliyorsaniz yazin. Ben bu tip konularda kaybedecegim bir sey yok ama kazanacagim bir sey var diye dusunurum.

Zaten ayri sehirlerdeymissiniz. Adamınıza karsilik vermezse en kotu su anki sekilde devam edersiniz hayatiniza.
Yani barışsak mutlu olurum ama küs de devam edersek kendi bileceği iş tabii. Ama dediğim gibi karşılaştığımızda geldi, normal selamlaştı öptü. Çok kısa kaldı yanımızda gitti hemen. Yani mecburiyetten mi selam verdi yoksa içindeki kızgınlığı mı azaldı bilemedim.
15 yıllık bı dostumla 1 yıl küsmüstuk. Ben adım attım barıstık. Ben atmasam barısacagımız yoktu 😃 ıcınızde kalmasın ama 2 yıllık ılıskı çok az gerek yok
15 yıllık bir dostluk olsa hiç buraya yazmadan direkt yazardım en doğrusunu yapmışsınız 😅 süre nispeten kısa olduğu için görüş almak istedim.
Onun ailesi ile ilgili herhangi bir şeyi nasıl ondan önce öğrendiniz? Ondan sakladığınız için kırılmış, ihanet tarzı bir şey miydi?
Maddi bir durumdu. Bence sonsuza kadar da söylenmesine gerek yoktu. 3. Kişinin patavatsızlığından başka bir şey değildi. Hoş kendisi bununla bilinir zaten ama hiç söyleyebileceğine ihtimal vermemiştim. Benim yerimde kendisi olsa bence bana söyleyemezdi sanmıyorum ama ne diyebilirim kendi içinde haksız da sayılmaz. Sadece beni dinleyebilirdi.

Konuşuuuuun. En kötü tersler veya umursamaz, bir süre keyfiniz kaçar. Keyfinizin kaçacağı süre acaba ile geçireceğiniz süreden uzun olmaz ama.
En iyi ihtimalle hamileliğinizi paylaşacağınız, sizi bu süreçte en iyi şekilde anlacayak eski arkadaşınızı geri kazanırsınız.

Bence onun yaptığı şey çok yanlış. Size değer verseydi dinlerdi ve hemen sosyal medyadan çıkartmazdı. Dinledikten sonra yaptığınız açıklama mantıklı gelirse devam edersiniz gelmezse yine çıkartabilirdi. Beni dinlemeden bu şekilde davranan birine ben olsam yazmadım. Bence adım atacaksa bunu onun yapması lazım. Biriyle yakınsan zaten onun ne niyetle ne yapacağını bilirsin. Demek ki sizi o kadar yakın görmüyormuş. Boşverin.

Back
X