Arkadaşla bi sorum olacaktı

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Meraba arkadaşlar benim sorum şu( internetten de araştırdım pek bişey anlamadım), cinsel ilişkiden nekadar zaman sonra; idrar testinde hamilelik anlaşılır? Şimdiden teşekkürler

Cinsel ilişkinin zamanı ile alakası yok. Beklenen adet tarihinizi 1-2 gün geçtikten sonra test yapabilirsiniz. Son adet tarihiniz ne zamandı?

Erken gebelik testleri adet gününe 5-7 gün kala sonuç verebiliyor. Tabi %100 doğruluk payı ile değil.
Testin ne zaman yapılacağı sanırım cinsel ilişkinin gününe göre değil de, adetin gününe göre belirleniyor.

3 ünde regl olduysanız bu tarihten yaklaşık 2 hafta sonra yumurtanız çatlar ve ilişki esnasında gebe kalabilirsiniz. Kişiden kişiye değişiklik gösterir tabiki ama ortalaması budur. Bir sonraki reglinizden bir kaç gün önce erken gebelik testleriyle öğrenebilirsinşz. Ben reglime 3 gün kala hamile olduğumu bu şekilde öğrenmiştim.

Y

yani ayın 10 u falan son günü idi

ekim ayının değil mi?
hamilelik testleri adet döngüsüne göre söylüyor.28 günlük adet döngüsünde 14. de ovulasyon olmuştur dersek adet gününde test cevap verir diyoruz, ideal istatistiklere bakarak.

kendinize göre bunu uygulayabilirsiniz. yani adet döngünüz uzunsa 14 e birkaç gün eklersiniz, azsa azaltırsınız falan. Ovuslasyon kayması olmuşsa buna biraz daha eklersiniz gibi :)

ama şu an sizin için erken gibi göünüyor.

10 unda adet durumum bitip, 15 i falan ilşki yaşayıp. Hamile kalma ihtimalim yüksek midir?

10 unda adet durumum bitip, 15 i falan ilşki yaşayıp. Hamile kalma ihtimalim yüksek midir?
Adet döngünüz nasıl kaç günde bir regl oluyorsunuz? Eğer 28 günde bir ise 16-17 si gibi ovülasyon gerçekleşir. Ovülasyon hesaplama diye aratırsanız tahmini terihinizi bulursunuz. Hesaplayıcılar var nette

Çok cahilim valla bu konularda kusuruma bakmayın şimdi ayın 10 gibi biten adet günüme göre, ayın kaçı arası îlişki olursa hamilelik ihtimalim yüksek olur? Çok soruyorum ama

Teş
teşekkür ederim

Çok cahilim valla bu konularda kusuruma bakmayın şimdi ayın 10 gibi biten adet günüme göre, ayın kaçı arası îlişki olursa hamilelik ihtimalim yüksek olur? Çok soruyorum ama

normalde adet döngünüzün bitmesinden önceki 14. gün ovulasyon günü deniyor.
tabi bazı kadınlarda bu farklılık gösterebiliyor.
ben genele göre cevap verecek olursam; 28 günlük adet döngünüz olduğunu varsayalım.
3. de adetiniz başlamış, 14 gün sonrası ayın 17.si ovulasyon diyelim.
2 gün önce ve 2 gün sorayı da eklersek; tam da bu günler hamile olma şansınız yüksek diyebiliriz.

adet döngünüz 30 gün ise; 19.u ovulasyon diyebiliriz. yine 2 gün önce ve sonrayı ekleyerek bulabilirsiniz.

her kadında böyle değildir,geç döllenme de olabilir.

Ayın 16 sı ovalüasyon tarihi diyo, bu tarih ne kadar sürüyo, bu tarihten sonra ki nekadar zaman ilişki olunca hamilelik artar
2 gün öncesi 2 gün sonrasını değerlendirmek gerekiyor. Bu ayın 14 ü ile 18 i arası yani

Olabilir tabi. Yumurtlama döneminde gibisiniz. Sprem kadın vücudunda 3 gün yaşarmış. Denk gelme ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…