• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç aldatılmamış kadınlar

15 senelik evliyim, aldatılmadım. Beni seven, sadık bir eşim var. Kendimi güvende hissettiğim bir ilişki. Evine bağlı, iyi bir baba.. Büyük konuşmak istemem, insan beşer şaşar elbet ama aldatılacağımı da hiç sanmıyorum. Çünkü adamın fıtratında hiç bir anlamda ihanet yok. Dostuna da, eşine de ihanet bilmez. Sayıları az belki ama varlar 🧿
Aldatılırsam da sonuçları çok ağır olur, eşim beni iyi tanıyor. İhanet başka birşeye benzemez. Ben aldatılmayı sadece bir kadınla ihanet olarak görmüyorum. Bunu yapan adam anılarımıza, hayallerimize, evimize, dünyamıza yapmış olur bu ihaneti. Artık o adamdan her türlü kötülüğü beklerim..Bu korkuyla onunla bir hayat geçiremem artık. Ki öyle bir yaratığa dönüşürüm ki o benimle kalamaz zaten..

2 kez evlendim ilk eşim(yakışıklı)tüp bebek tedavisinde ben Türkiyedeyken
O işi sebebiyle Kıbrıs'taydi aldattı
2.esimde(çirkinlikten gözünüz kanar)aramızda hiç bi problem dahi yokken 6 aylıkken aldattı şuan boşanma aşamasında Türkiye genelindeki boşanan kadınların ölüm kalım macerasını yaşıyorum ve sizin olumlu yorumlarınızı okuyup demekki bi yerlerde iyi ve mutlu evlilikler var diye seviyorum

2 kez evlendim ilk eşim(yakışıklı)tüp bebek tedavisinde ben Türkiyedeyken
O işi sebebiyle Kıbrıs'taydi aldattı
2.esimde(çirkinlikten gözünüz kanar)aramızda hiç bi problem dahi yokken 6 aylıkken aldattı şuan boşanma aşamasında Türkiye genelindeki boşanan kadınların ölüm kalım macerasını yaşıyorum ve sizin olumlu yorumlarınızı okuyup demekki bi yerlerde iyi ve mutlu evlilikler var diye seviyorum

Cirkin aldatmaz yanilmasi cok fena daha kotu aldatiyorlar. 😁 Benim de bi sevgilim vardi cirkin denmez aslinda eli yuzu normal, uzun boyluydu ama GÖBEKLIYDI 🥲 Neyysseeee dedim okulu, meslegi, kazanci göbeğini kapatabilir simdilik demistim kendi kendime. 🙄 Ama nasssil kompleksliymis meger ben vucuduyla ilgili gram agzimi acmadigim halde surekli fizigiyle ilgili aciklama yapiyordu, spora baslayacagini zaten basladiginda hemen eriyecegini vs acikliyordu zirt pirt ve onu terk edecegimi filan dusunuyordu kendi kendine kuruluyordu ki oyle bi niyetim de yoktu.

Sonra gitti kendi gibi göbekli bi kizla aldatti. Rahat etmistir herhalde spor yapmak zorunda kalmadigi icin 😁😁😁😁😁

Back
X