Arkadaşla

Aykacan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
41
11
1
Arkadaşlar siltape yara bandı kolana lar varmı bana amelyat izi için doktor yazdı 140 liraya aldım bugun kadikoyde elekton medikal dan ama internetten baktım fiyati 300-400 liraymiş acaba sahtesini mi aldım alanlar varsa yazabilirmisiniz fiyati gerçekten 140 lirami

Günaydın estetiyen Muratturkel e plazma isisiyla göz kapağı aldıranlar varmı yada başka bi yerde olsada plazmayla göz kapağı fazlalığıni aldıranlar varmı işe yarar mi lütfan yazarmısıniz yaptıranlar

Merhaba , 12/06/2020 de Plazma işlemi ile göz kapağı estetiği yaptırdım. İşlem uyuşturucu bir krem sürülerek yapılıyor. Krem uyuşmayı sağlıyor ve ardından lokal anestezi yapıldı. İşlem acısız ortalama 30-40 dakika süren bir işlem. Sonrasında yaşadıklarım ise , inanılmaz şişkinlik oluyor ödemler 3 ile 4 günde gitti gibi ama hala bir miktar ödemim var. Kabuklar ise berbat görüntü yani gözlüksüz çıkamazsınız o derece. Sonrasında da acı yok ama ameliyatsız olsam daha iyi olur dersiniz. Çünkü iyileşme süresinin bir farkı yok. Ayrıca buna değecek mi ona da emin değilim henüz. Yani ameliyat olmak daha iyi sanki. Ama bunu 20 gün sonra yazacağım . Ben cevizlibağda ASLI TARCAN da yaptırdım . Kampanya varmış 4000 tl verdim . Biraz çok açıkçası ama mekan düzgün kaliteli o nedenle güvendim. Ama şu an için hafiften pişmanlık yaşıyorum ameliyat olsam daha iyiydi diyorum yani. Madem bu kadar uzun sürecek iyileşme süresi .

Back
X