Ben kendisiyle görüşmedim ki görüşecem daha tatlımEvliyim dedi çünkü seni sevio sana çok aşık alya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendisiyle görüşmedim ki görüşecem daha tatlımEvliyim dedi çünkü seni sevio sana çok aşık alya
Niye harap edeyim kendimi ben burada onbeş yıldır yorum yapıyorum. Kişi secmiyorum. Ne bu şiddet bu celal?Ben gayet iyi anladım ya anlamıyorum niye bu kadar kendinizi harap ettiniz soruma ya bu anı ben yaşadım siz değil ben bilirim siz değil![]()
Uyuyacam uyuyamiyorumAl sana küçük altın değerinde bir öneri![]()
![]()
Gerçekten mi 15 yıldır buradasınız ay siz nasıl böyle bir ortamda bu kadar yıl takildinizkiNiye harap edeyim kendimi ben burada onbeş yıldır yorum yapıyorum. Kişi secmiyorum. Ne bu şiddet bu celal?
Bu anı yaşayan sizsiniz zaten size demişler ya kişisel algılamayın burada herkes evli diye. Çok meraklıysanız gidin konusun en azından aklınızda birşey kalmaz.![]()
Bence sen git uyu cnm beynini daha fazla yorma benim içinUyuyacam uyuyamiyorum
Benden de var yat uyubu kadar dünyaya faydalı olan birini yakalamışken sorayim dedim bizlerin bir faydası yok sordum beklenen cavap geldi
yakıştığı şekilde
Bir arkadaş sanayici diye yazmış bizim alya can kaporta için gidermi sanayi bilemedim
Komik kuduruk kız![]()
Konudaki tek sorun bu mu sizce-da bitişik
Kaportaci da işi olsaydı da gitseydi kesin orda da aşık olan ustalar çıkardi bu tatlı kiza yolu düşmedi ondanUyuyacam uyuyamiyorum
Benden de var yat uyubu kadar dünyaya faydalı olan birini yakalamışken sorayim dedim bizlerin bir faydası yok sordum beklenen cavap geldi
yakıştığı şekilde
Bir arkadaş sanayici diye yazmış bizim alya can kaporta için gidermi sanayi bilemedim
Komik kuduruk kız![]()
Ama çok teşekkür ederim benim amacım evli adam olsaydı eski sevgilim evli sürekli ulaşmaya çalışıyor ben sırf çocukların günahına girmemek için konuşmuyorum cevap bile vermiyorum burdaki insanlar bilmeden yargılıyorlar adam gerçekten evli olsa zaten yoluma bakarım bi kere eşi kadar bende yorulurum bu yolda ah almak kötü birşey gerek yok yani neyse herkese beddua ettim sanada dua edeyim umarım dilerim ve inşallah herşey gönlünce olur ve çok mutlu olursun inşallah.Niye harap edeyim kendimi ben burada onbeş yıldır yorum yapıyorum. Kişi secmiyorum. Ne bu şiddet bu celal?
Bu anı yaşayan sizsiniz zaten size demişler ya kişisel algılamayın burada herkes evli diye. Çok meraklıysanız gidin konusun en azından aklınızda birşey kalmaz.![]()
Böyle bir ortam dediginiz yer huzurlu bir yer aslında. Zaman zaman olaylar tartışmalar oluyor, olmuyor değil. Buraya üye olurken bir soru sormak için üye oldum yıllar önce. Yuvam gibi oldu sonradan. Hiç takılmak için burda olmadım. Ban yerdim eskiden o günlerde dahi gün sayardim.Gerçekten mi 15 yıldır buradasınız ay siz nasıl böyle bir ortamda bu kadar yıl takildinizki
Ya bende düşünüyorum bunları işte bu yüzden utanıyorum diyorum ya ama gidip anlamak istiyorum olayı cesaretim dünyaya kafa tutar gerçekten o kadar cesaret var bendeAğzınız çok bozuk.
Umarım fakesinizdir çünkü bir kadının, kendisine yol göstermeye çalışan hemcinslerine, böyle seviyesizce şeyler yazması çok üzücü olur.
Burda kimse size durduk yerde laf etmiyo. Evli adama kafayı nasıl taktığınızı anlatıyorsunuz. Napalım alkışlayalım mı?
Ben bırak evliyi, sevgilisi olup olmadığını bilmediğim erkeğe bile aşırı mesafeli yaklaşıyorum, belki sevgilisi vardır da yanlış anlaşılmayayım diye. Enteresansınız yani cidden.
Bence doğru dedinBence sen git uyu cnm beynini daha fazla yorma benim için![]()
Karısına sadece hoşgeldin de demiyordur hem degil mi daha neler diyordur Alyacan duysa yıkılırBence doğru dedin
Gerek yok beynimi gözlerimi yormaya
Dolu dizgin hakaretlerini okumaya
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun
Kuyumcu da karısına sarılıp yatmıştır sende birazdan mapusa gidecen orda kendi kendini yersin uyursun bye bye Alyacan
Vanessa var biri daha vardı birde umutsuzvakaKaportaci da işi olsaydı da gitseydi kesin orda da aşık olan ustalar çıkardi bu tatlı kiza yolu düşmedi ondan
Kaportacilar da şansına küssün artık
O gün şans kuyumcudan yanaymis![]()
ay farklı bir yerden bakayım dedimKonudaki tek sorun bu mu sizce![]()
Adam size acımış acımış.Kulağındak küpenin tekini bozduran genç bir kıza acaba ihtiyaç sahibi bir kızcağız mı diye bakmış adam arkanızdanBen kendisiyle görüşmedim ki görüşecem daha tatlım![]()
İnşallah sende öyle bir çaresizliğe düşersin de insanlar da sana acır cnmAdam size acımış acımış.Kulağındak küpenin tekini bozduran genç bir kıza acaba ihtiyaç sahibi bir kızcağız mı diye bakmış adam arkanızdan
Boşa başka anlamlar yüklemeyin
Düşmem düşmem merak etmeyin siz kendi dersinize yanınİnşallah sende öyle bir çaresizliğe düşersin de insanlar da sana acır cnm