• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar benim günlerce içime dert olmuş bir konu var ya her zaman bakışlar da yanılma olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gayet iyi anladım ya anlamıyorum niye bu kadar kendinizi harap ettiniz soruma ya bu anı ben yaşadım siz değil ben bilirim siz değil 🥰
Niye harap edeyim kendimi ben burada onbeş yıldır yorum yapıyorum. Kişi secmiyorum. Ne bu şiddet bu celal?

Bu anı yaşayan sizsiniz zaten size demişler ya kişisel algılamayın burada herkes evli diye. Çok meraklıysanız gidin konusun en azından aklınızda birşey kalmaz. 🥰

Al sana küçük altın değerinde bir öneri 😂😂 😂
Uyuyacam uyuyamiyorum 🤣🤣🤣

Benden de var yat uyu 🤣🤣🤣bu kadar dünyaya faydalı olan birini yakalamışken sorayim dedim bizlerin bir faydası yok sordum beklenen cavap geldi🤣🤣yakıştığı şekilde

Bir arkadaş sanayici diye yazmış bizim alya can kaporta için gidermi sanayi bilemedim 🤣🤣🤣

Komik kuduruk kız 🤣🤣🤣

Niye harap edeyim kendimi ben burada onbeş yıldır yorum yapıyorum. Kişi secmiyorum. Ne bu şiddet bu celal?

Bu anı yaşayan sizsiniz zaten size demişler ya kişisel algılamayın burada herkes evli diye. Çok meraklıysanız gidin konusun en azından aklınızda birşey kalmaz. 🥰
Gerçekten mi 15 yıldır buradasınız ay siz nasıl böyle bir ortamda bu kadar yıl takildinizki

Benden de var yat uyu 🤣🤣🤣bu kadar dünyaya faydalı olan birini yakalamışken sorayim dedim bizlerin bir faydası yok sordum beklenen cavap geldi🤣🤣yakıştığı şekilde

Bir arkadaş sanayici diye yazmış bizim alya can kaporta için gidermi sanayi bilemedim 🤣🤣🤣

Komik kuduruk kız 🤣🤣🤣
Bence sen git uyu cnm beynini daha fazla yorma benim için 🌸

Komik kuduruk kız 🤣🤣🤣
Kaportaci da işi olsaydı da gitseydi kesin orda da aşık olan ustalar çıkardi bu tatlı kiza yolu düşmedi ondan 🤣🤣🤣🤣
Kaportacilar da şansına küssün artık 🤣🤣🤣🤣
O gün şans kuyumcudan yanaymis 🤣

Ağzınız çok bozuk.
Umarım fakesinizdir çünkü bir kadının, kendisine yol göstermeye çalışan hemcinslerine, böyle seviyesizce şeyler yazması çok üzücü olur.

Burda kimse size durduk yerde laf etmiyo. Evli adama kafayı nasıl taktığınızı anlatıyorsunuz. Napalım alkışlayalım mı?

Ben bırak evliyi, sevgilisi olup olmadığını bilmediğim erkeğe bile aşırı mesafeli yaklaşıyorum, belki sevgilisi vardır da yanlış anlaşılmayayım diye. Enteresansınız yani cidden.

Ama çok teşekkür ederim benim amacım evli adam olsaydı eski sevgilim evli sürekli ulaşmaya çalışıyor ben sırf çocukların günahına girmemek için konuşmuyorum cevap bile vermiyorum burdaki insanlar bilmeden yargılıyorlar adam gerçekten evli olsa zaten yoluma bakarım bi kere eşi kadar bende yorulurum bu yolda ah almak kötü birşey gerek yok yani neyse herkese beddua ettim sanada dua edeyim umarım dilerim ve inşallah herşey gönlünce olur ve çok mutlu olursun inşallah.

Gerçekten mi 15 yıldır buradasınız ay siz nasıl böyle bir ortamda bu kadar yıl takildinizki
Böyle bir ortam dediginiz yer huzurlu bir yer aslında. Zaman zaman olaylar tartışmalar oluyor, olmuyor değil. Buraya üye olurken bir soru sormak için üye oldum yıllar önce. Yuvam gibi oldu sonradan. Hiç takılmak için burda olmadım. Ban yerdim eskiden o günlerde dahi gün sayardim.

Sizin konunuzda ise aklınızda kalmasın gidin konuşun. En azından birinci ağızdan cevabınızı alırsınız.

Ağzınız çok bozuk.
Umarım fakesinizdir çünkü bir kadının, kendisine yol göstermeye çalışan hemcinslerine, böyle seviyesizce şeyler yazması çok üzücü olur.

Burda kimse size durduk yerde laf etmiyo. Evli adama kafayı nasıl taktığınızı anlatıyorsunuz. Napalım alkışlayalım mı?

Ben bırak evliyi, sevgilisi olup olmadığını bilmediğim erkeğe bile aşırı mesafeli yaklaşıyorum, belki sevgilisi vardır da yanlış anlaşılmayayım diye. Enteresansınız yani cidden.
Ya bende düşünüyorum bunları işte bu yüzden utanıyorum diyorum ya ama gidip anlamak istiyorum olayı cesaretim dünyaya kafa tutar gerçekten o kadar cesaret var bende
Bende farkındayım çok utanç verici bir durum çünkü erkek arkadaşımi gönderdim üstüne işyeri numaralarına yazdım ben bu yüzden utanıyorum adım attım diye utanmıyorum herneyse

Bence sen git uyu cnm beynini daha fazla yorma benim için 🌸
Bence doğru dedin
Gerek yok beynimi gözlerimi yormaya
Dolu dizgin hakaretlerini okumaya
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun

Kuyumcu da karısına sarılıp yatmıştır sende birazdan mapusa gidecen orda kendi kendini yersin uyursun bye bye Alyacan

Bence doğru dedin
Gerek yok beynimi gözlerimi yormaya
Dolu dizgin hakaretlerini okumaya
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun

Kuyumcu da karısına sarılıp yatmıştır sende birazdan mapusa gidecen orda kendi kendini yersin uyursun bye bye Alyacan
Karısına sadece hoşgeldin de demiyordur hem degil mi daha neler diyordur Alyacan duysa yıkılır ☹️

Kaportaci da işi olsaydı da gitseydi kesin orda da aşık olan ustalar çıkardi bu tatlı kiza yolu düşmedi ondan 🤣🤣🤣🤣
Kaportacilar da şansına küssün artık 🤣🤣🤣🤣
O gün şans kuyumcudan yanaymis 🤣
Vanessa var biri daha vardı birde umutsuzvaka

Onların modeli bana baktı aşık
Gozleri kaydı bana işaret çaktı
Netten emoji yolladı evlilik teklifi mi diye belki 578536784336 konu açıyorlar ya

Alya da tazecik o kafadan yeni üyemiz

5 sene sonra bile hatırlatmış kuyumcu vay be vay ki vay

Bu kadar yoruma ragmen gidecem diyosunuz bencede gidin icinizde kalmasin 👍 evli ise de kulaklarinizla duyar emin olursunuz.

ama kardesim cok küfürlü konusuyosun yakismiyor. kimse kötü birsey dememis ama sen saldirmissin. Hayatinda guzel seyler olsun istiyosan kimseye beddua etme ve beddua alma.

Adam size acımış acımış.Kulağındak küpenin tekini bozduran genç bir kıza acaba ihtiyaç sahibi bir kızcağız mı diye bakmış adam arkanızdan
Boşa başka anlamlar yüklemeyin
İnşallah sende öyle bir çaresizliğe düşersin de insanlar da sana acır cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X