- Konu Sahibi sessizeller
siz bir erkeği kendinizden nasıl uzaklastırırsınız ne yaparak?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazıları pskopat oluyo amaD
Ondan kaçıyormuş gibi davranma. Ya da onu istemediğini belli etme. Belli edersen takıntı edecektir seni iyice elde etmek için..
Onu iyi tanıyorsan sevmediği davranışları uygula örn aşırı makyaj sevmiyosa aşırı makyaj yap falan.. Ya da sende sevdiği bi özelliğin tam tersini yap. Ona itici görün işte. Neyi itici buluyosa onu yap. Ağzını ara sevmediği şeyleri öğren onları yap :))
neden uzaklaşmasını istiyorsunuz :26:
bunu anlatsanız daha sağlıklı cevaplar alırsınız bence![]()
Rica ederim :)
psikopat ha :) sana aşıksa zarar vermez merak etme. en baba tehdit savurur bağırır çağırır ama kıyamaz.
zamanla olur bu iş bence. öyle birden bire kim sevdiğinden soğurki. sevmediği şeyleri yap ne kadar görmezden gelsede bi süre sonra batar bence ya. bu arada beraber değilsiniz değil mi?
ya dogruyu söylemek gerekirse beraberiz yani söylemek istemedim üstü kapalı anlatmak istedim ama neyse artık :))
ne zamandır berabersiniz pekii :)
ya dogruyu söylemek gerekirse beraberiz yani söylemek istemedim üstü kapalı anlatmak istedim ama neyse artık :))
Şimdi psikopat, birdenbire söyledi sen istemiyorsun ve berabersiniz... Anlamadım niye berabersinki o zaman sadece psikopat olduğu için mi??
1 buçuk yıllama eskiisi kadar çok sevmediğimi farkettim o yuzdende ona haksızlık etmek istemiyorum pskopat diyorum şuan ama aslında değil sadece beni bi kere tehdit etmişti ondan bu yana pskopat dedim içten içe ama öyle dizilerdeki gibi pskopat değil
bilmiyorum belki benimki kuruntu ama bi kere ayrıldığımızda ben ayrılmıştım yani seni mahfedicem görceksin gibisinden şeyler dedi sonra barıştığımızda kötü oldum ağladım ondan öyle dedim dedi yani güvenimi sarstı biraz anlayacağın
Anladımmm. Valla ona olan sevginin azaldığını düşünüyorsan o sevgi zamanla bitecektir. Sevmeye sevmeye onunla olmanda ona yapılan haksızlıktır bence. Söyle gitsin yanii iş iyice uzamadan.. Tabi birden yapma bunu biraz uzaklaş başta falan. Sorar zaten noluyo diye. Güzelce anlat eski heyecanımı bulamıyorum diye. Sevmediği şeyleride yap işte. Bişeycikte yapamaz. Napacak dağ başı mı bura. İki atarlanır sonra susar yanii. Hem kendiside demiş kötü olup dediğini. Korkma hiç
haklısın canım çok teşekkür ederim :))