• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Arkadaslae bana bir yol gösterin lütfen!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kubosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
80
1
86
39
Malatya
MERHABA ARKADASLAR ben okurken evlendım bu sene son senem okulun baslamasına cok azkaldı ogluma ek besıne basladım fakat mamayı dahıl almıyor mılupa aptamıl verıyorum drum mılupanın urunlerının organık oldugunu meyveyı bıle ordan almammı soyledı bende oyle yaptım fakat oglum hıcbırını almıyor bıberonu dahı almıyor ne yapacagımı sasırdım bana bır yol gosterın :1no2:

cnm benım cocugum yok ama yegenlerım war yengem yegenımde aynı sorunu yasamıstı farklı bıberonlar dene bıde

tommie tippe nin anne gogsune yakin biberonlari var mesela 0-6 6-12 diye gidiyor ben onlardan aldim su ihlamur rezene bazen o gece uyurken sutum birikince sutumu elma suyunu hep onlarla verdim hem onu emse bile asla gogsumu unutmadi duzeni asla bozulmadi istersen o tum verdiklerini onlarla dene eminim hosuna gidecektir bizim emzigimizde o markadan cok severek kullaniyor

of yaaa sorma aynı dertten muzdaripim. meme+mama gidiyorduk şimdi biberondan nefret ediyo eskiden kandırıp bi şekilde veriyodum ama şimdi başedemiyorum. çok inatçı çıktı benimki. Ek gıda desen ne versem istemiyo.meyve püresi meyve suyu muhallebi hiçbirini istemiyo. Varsa yoksa meme. Yetse bari. Bende şaşırmış durumdayım valla.

eskiden yataklara gecerdi sutum nerdeeeeeee simdi gece 10da yatarsa esim 12de geliyor onunla oturuyoruz yatisiimiz oluyor 3 o sirada sut birikirse yataklara ggogus pedine gecmesin diye sagiyorum ne icse kar diye ah eskidendi o bol sut

kızlar tesekkur ederım yazılarınız ıcın ogluma sonunda bıberon begendırebıldılm dr browns tavsıye ederım super bısey mamayıda hepsını denedım ulker hero babyı begendeı sorunum cozuldu galıba

Darısı benim başıma. Haftaya işe başlıyorum ve benim oğlum da ne biberonla ne de kaşıkla birşey yiyor. Sadece emmek istiyor. 3 gündür uğraşıyorum ben uğraştıkça hırçınlaşmaya başladı. Çok sakin bir çocuktu korkuyorum huyu değişiyor galiba. Ahhh çalışan anne olmak çok zor. Dün oturdum ağladım valla nasıl bırakıpta işe gidicem bilmiyorum.

kızlar sizinkiler en azından memenizi alıyor benim cadı artık memeide almak istemiyor biberonda istemiyor çıldırcam ben....

Back
X