Arkadaşlaer bi bakarmisiniz

gamze-su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
272
2
96
Ankara
Arkadaşlar epeydir uğraşıyorduk malum bende kan pıhtılaşması çıktı ama eşim genetik tanı yaptırmamıştı volkan hocaya gittimizde eşimdende istedi hoca ve ondada kan pıhtılaşması çıktı ne yapcaz bizim durumumuzda olan varmı daha sonucu göstermedik doktora aynı durumda olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim

canım merhaba.daha önce hiç tüp bebek denedinmi?benim bilgilerime göre sorun ister kromozom kırıklığı olsun ister genetik bir hastalık olsun tüp bebek tedavisinde, oluşan embriyolara pgt yapılması gerekir.normal yolla gebelik mümkün ama sağlıklı bebek için pgt çok önemli.aslında birçok bebek sahibi olmak isteyen çift pgt yaptırmak istiyor ancak bizim gibi problemli kişilere yapılıyo daha çok.umarım yardımcı olabilmişimdir.Allah yar ve yardımcın olsun cnaım öptüm

canım işte bende onu diyorum anatolyada ilk denememde hamile kaldım ama oda 5 haftalıkken düştü daha sonrada 2 kere daha yaptırdım hakan hoca bana hiç bir yöntem demedi sadece embiriyo sayısı artırıp durdu anlayacağın 2 senedir beni oyaladı allahtan simaysi arkadaşın vasıtasıyla genarta gittimde ortaya çıktı 4. denememde heralde volkan hocada pgt yapar canım cumartesi görüşcez bakalım hayırlısı bende seni öptüm

gamze-su benimde pıhtılaşma sorunum var..4.micro denemem var ve 2 tanesi erken düşük oldu...ama eşime bakılmadı...eşimde morfolojı sorunu var...5.denememi alman hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum..hala şansım varmı merak ediyorum açıkçası...
bizim gibi olupta miro ile gebe olan var mı onu da bilmiyorummm

bende kan pıhtılaşması var arkadaşlar 27 haftaya girdim.Tedavi sırasında ecoprin kullandım.Gebeliklede düzenli hergün tek kullanımlık şeker iğnesine benzeyen bir az dozlu heparin iğnesi kullanıyorum.Bunun bir çaresi var arkadaşlar sadece tanı ve tanıya yönelik iğne meraklanmayın önemli olan böyle bir tanıyı tedavi öncesi saplamalktı .İlk aşama taman şimdi gebeliği elde edin hemen iğnelere başlıyorsunuz.Umarım hepimiz güzel sonuçlar alır bebeklerimizi kucaklarız.( iğneler için devlet hastanesinden rapor alıp kerneye yazdırabiliryorsunuz)

Aktuel resmen beni ümitlendirdi hamileliğin.hayırlısıyla al kucağına bebeğini
nerde oldun micronu ve doktorun kimdi acaba? çünkü biliyorsun hassas biraz bu konu uzman kişiler ve kurumlar gerekiyor.
hamileliğin süresince ayrıca hemotoloğa da gidiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…