Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 oldumKaç yaşındasınız ?
Kariyer yapArkadaşlarımla görüşüp hepsinin çeyiz dizmesini nişan evlilik hazırlıklarını dinleyip ağlayarak eve gidiyorum hepsini kıskanıyorum senin hala yok mu diye sormaları evde kaldın imaları canımı yakıyor daha görüşmek istemiyorum bıktım artk ben böyle napacam
Yine yalnız olcam ne önemi varKariyer yap
Çevren paran özgüvenin hobilerin özgürlüğün olurYine yalnız olcam ne önemi var
Çevremde kuzenlerim arkadaşlarım hepsi evleniyor tek yalnız ben olunca iyice takmaya başladım hiç sevilmedim bi kere çieçek almadım meselaNasip kısmet işi bunlar. Daha kaliteli zaman geçirmeye çalış.
Nasip kısmet işi bunlar. Daha kaliteli zaman geçirmeye çalış.
Çevremde kuzenlerim arkadaşlarım hepsi evleniyor tek yalnız ben olunca iyice takmaya başladım hiç sevilmedim bi kere çieçek almadımNasip kısmet işi bunlar. Daha kaliteli zaman geçirmeye çalış.
Nasip kısmet işi bunlar. Daha kaliteli zaman geçirmeye çalış.
Çok geç kalmışsınız yazık Allah aşkına bu nedir ya hayatın tadını çıkar be kardesim hey Allahım millet evlilikle kafayı bozmuş26 oldum
Var param arabam bi işe yaramıyorÇevren paran özgüvenin hobilerin özgürlüğün olur
O zaman tatile git, gez tanış insanlarlaVar param arabam bi işe yaramıyor
O zaman sosyal çevren eksikVar param arabam bi işe yaramıyor
Bende sevilmek istiyorum herkese hemen olan şeyler kolay olan şeyler bana neden olmuyor hep kendimde hata arıyorumBırak olmuyorsa vardır bi sebebi.. Zamanı değildir. Başka şeyleri oldurman gerekiyodur.
Herşey dışarıdan gözüktüğü gibi olmuyor, çeyiz düzen arkadaşlarında çok dertsiz tasasız değildir emin ol
Sen kendini geliştirmeye bak. Onlar seni kıskanıp koca peşinde koştuklarına ağlasınlar
Minik bi ilçede hemşireyim hastanede herkes evli erkek yok tanışabileceğim kimse yok instharamdanda cinsenllik isteyenler yazıyorO zaman sosyal çevren eksik